Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77359 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
A koliko ljudi ne zanima recimo fudbal pa placaju policiju za to? Ili koliko ljudi ne zanimaju izlozbe? ili... Ne raspodeljuje se novac u budzetu prema tome sta ko zeli i ko sta podrzava.
Ne mozes da poredis to, sport i kultura vs. gej parada, prosto ne ide. Stvar je u tome da nije bilo apsolutno nikakve potrebe za tim, pogotovo sto se znalo nedeljama u napred da ce biti incidenata, i to velikih ( kako je moglo, dobro se i zavrsilo, svaka cast policiji). Smile

Naravno da se ne moze porediti, ljudska prava su bitnija od utakmice. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Ne, nisam peder
Obzirom da si prisutna nisi peder,ti si lezi-bezi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
Molim te bez namigivanja i cveca. Hvala.

Kao sto rekoh, ne interesuje me ko si i sta si dok to ne moram da gledam ja. Budi peder, idite na vase zurke, jebite se... Necu to da gledam. Ne diras me, ne diram te. Kad pocnes da javno propagiras pedere, to mi vec bode oci i ne moze tako da prodje. Nemoj siriti to. Toliko o tome.
Ne, nisam peder. Plasis se "namigivanja" i "cveca" preko foruma? Da li je moguce?  Smile Dobro, necu te plasiti. Ja ne propagiram nikakve "pedere" ... oni su tu, koliko i svi drugi.

E pa vidis, ti rezoni su problem. Ako hoces zemlju koju si imao pre 15 godina, onda ti tvoji rezoni mogu da prodju.
Prosto ne zelim da mi neko ko kaze da je musko, a na forumu obelezen kao zensko salje cvece i namiguje.

Necu zemlju od pre 15 godina, hocu malo odgovornije poteze vlasti. Vase je da trazite gej paradu, na drzavi je da je ne dozvoli. Necu da ulazim u politiku ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Ne, nisam peder

To tako nije tvoja stvar. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Ne, nisam peder

Nije ni tvoja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
A koliko ljudi ne zanima recimo fudbal pa placaju policiju za to? Ili koliko ljudi ne zanimaju izlozbe? ili... Ne raspodeljuje se novac u budzetu prema tome sta ko zeli i ko sta podrzava.
Ne mozes da poredis to, sport i kultura vs. gej parada, prosto ne ide. Stvar je u tome da nije bilo apsolutno nikakve potrebe za tim, pogotovo sto se znalo nedeljama u napred da ce biti incidenata, i to velikih ( kako je moglo, dobro se i zavrsilo, svaka cast policiji). Smile

Pa zar je potreban SAJ za obezbedjenje parade ilte ljudskih prava?
Mogli su i neki tenk da prosetaju ulicama cisto iz predostroznosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Prosto ne zelim da mi neko ko kaze da je musko, a na forumu obelezen kao zensko salje cvece i namiguje.
Pa ako je to glavni problem i ako to menja nesto, resicemo to.  Smile

Necu zemlju od pre 15 godina, hocu malo odgovornije poteze vlasti. Vase je da trazite gej paradu, na drzavi je da je ne dozvoli. Necu da ulazim u politiku ovde.
Odgovorna vlast, oznacava poteze koji stite sve one koji se osecaju ugrozeno. Naravno da ova vlast nije odgovorna, ali makar ide u tom pravcu. To se i dokazalo danas u par sati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Ne, nisam peder

Nije ni tvoja Smile

Smile

Pa ja nisam ni pogadjao ko je koje seksualne orijentacije.

Citat

Pa zar je potreban SAJ za obezbedjenje parade ilte ljudskih prava?
Mogli su i neki tenk da prosetaju ulicama cisto iz predostroznosti

Ne bi trebao biti, ali ukoliko jeste, obaveza drzave je da obezbedi to. Jer u "ugovoru koji potpisuje sa narodom" stoji to.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
bice tek zanimljivo kad krene da se sabira steta,i da se kace snimci i slike sa ulica.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kada preti opasnost po bezbednost onda se ne održavaju nikakve manifestacije,jasno je bilo da narod ne želi i to ogromna vecina da na ulicama svoga grada gleda bolest i razvrat!
Citat
Pa ja nisam ni pogadjao ko je koje seksualne orijentacije.
Nije bilio ni potrebe,jer kada se neko prijavljuje kao žensko a tvrdi da je muško tu nema pogadjanja
,tu je sve jasno!
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 19:55:00 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.