Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77319 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Citat
Наравно да га има, не знам шта ти очекујеш кад нам је поред све осталог и омладина у курцу... АЛ поента је да ће све ово да се сведе на хулиганизам иако је било далеко већа ствар од тога.

svecse se na to jer su se pederi lepo zabavljali . imali zurku . a mi svi koji negodujemo smo ruinirali grad .
e sad. kad uporedis jedno i drugo sta mislis sta je u prvom planu ?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Meni nijedna. Homoseksualcima, pravo na sklapanje braka zakonom. Sushtinski, diskriminacija je ogromna. Da li dva homoseksualca mogu opusteno da se uhvate za ruke u centru grada? Zar to nije diskriminacija?

Tako te pitam.

Sklapanje gej brakova otvara pandorinu kutiju za drugim pravima koja trebaju da se ostvare. Ovo pravo prevazilazi granicu morala i dobrog obicaja. Posle treba i decu da usvajaju?

2 geja mogu slobodno da se uhvate za ruke u centru grada. Meni se to gadi, al ja necu da ih bijem.
Al ce uvek postojati ekstremni koji ce i tuci, al tako se pretuku i metalci ispred ksta, pa se tako pretuku navijaci jedne grupe, pa se pretuku predstavnici jedne skole. . . Uvek ima idiota. . .

Ako pederi nece 100% da budu biveni nek to ostave za kucu kako nalaze dobar bonton.

Ima mnostvo parova koji se ne zvalave i ne privatavaju na ulici jer nije kulturno. . .
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 16:05:00 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung S8
И треба све да гори и да се сруши, докле год се педерске шетње буду организовале у Београду.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S4
Тврдим да ништа по Београду не би било поломљено да педерска парада није одржана. Овако, на страни сам ''хулигана''.

Искрено, ја ћу лично пребити сваког педера кога видим да се љуби са својим дечком у центру, то тако овде једноставно не може.

Убити педера, то је једини спас од истих.

A da te pitam zasto su ti isti likovi isto ovo radili kada je bio onaj skup za Kosovo? Sta su im izlozi i sve ostalo po gradu skrivili tada? Drugo, nikako da shvate kako sve to placaju oni ili njihovi roditelji iz svojih dzepova...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
„Парада поноса“: битка за круг двојке, или, омладина на све стране

У српској престоници недељама се лицитирало хипотетичким сценаријима и могућим развојима догађаја за време „прве Београдске Параде поноса (vol. III)“ . Организатори овог немилог догађаја су вероватно, у нападима сулудог ентузијазма (или под утицајем дрога) замишљали „слободни“ и „поносити“ марш „сексуалних мањина“ булеварима и улицама Београда, уз техно музику и општи етузијазам и осмехе пролазника, како се то сваке године (не) дешава (ни) у либералним западноевропским престоницама.

Огорчени грађани Србије који превише гледају Медијски јавни сервис, и који и даље гаје илузије из неких срећнијих времена, да је „држава у служби народа“, надали су се до последњег тренутка, да ће органи реда забранити скандалозно окупљање и спречити изливање народног гнева на улице, онако, уосталом, како то сваке године раде градске власти Москве. Огорчени грађани који не гаје овакве илузије, прижељкивали су отворени бојкот, како улица града, тако и телевизија које догађај преносе, у настојању да „Параду поноса“, како се лепо изразио колега Рендић, разобличе као оно што јесте – репризу „уласка нациста у Београд“, који су листом сви поштени грађани провели иза спуштених ролетни. Огорчени грађани, које је огорчење, (оправдани) гнев и социјална беда довела до очајања, прижељкивали су отворене сукобе са полицијом и жандармеријом, како би се на тај начин властима ставило на знање да су, баш као и Милошевић пре њих, већ одавно с друге стране полицијског кордона од сопственог народа. Најзад, сами државни органи су се надали да ће прегурати тај дан искључиво фиксирајући пажњу на похвале и милост којима ће их обасути Хилари Клинтон, када нам благоизволи у визиту за који дан, а локални евробољшевици, НВО јуришници и новинари Б92 прижељкивали су крв, батине и сузавац, који ће по ко зна који пут послужити као доказ „притајеног зла“ које почива у њиховим суграђанима српске народности, и које „само они“ могу држати у шаху (за скромну накнаду, наравно). По њима, „Парада поноса“ треба „најзад“ да доведе до „забрањивања клерофашистичких организација“, читај „сваког облика политичке борбе против режима, која није сертификована из Брисела“.

Већ у недељу у подне постало је јасно да су се сви наведени сценарији остварили. Педери (био је међу њима и по који хомосексуалац) су „поносито и слободно“ прошетали центром града, с тим што је тај центар, са своја „три обруча“ полиције и жандаремерије, са пуном антитерористичком опремом и возилима за разбијање демонстрација, далеко више подсећао на Варшавски гето, него на Бранденбуршку капију (куда обично пролази берлинска „Парада поноса“), а учесници параде, са розе туфнама уместо жуте Давидове звезде, под до зуба наоружаном полицијском пратњом подсећали су на сцену из „Пијанисте“ или „Моста на реци Квај“, пре него на „журку на отвореном“ и „карневал толеранције“. Са друге стране, улице којима су ходале заиста су биле сабласно пусте и неодољиво налик на сцене из времена окупације, будући да грађанима који нису били спремни да се легитимишу и „понесу розе траку“ није био ни дозвољен приступ у центар града. А на ободима „три прстена“, беснеле су демонстрације каквих се не би постидео ни Светски економски форум. Демонстранти су на све начине, систематски покушавали да заобиђу невиђене полицијске снаге, а уз пут су више него убедљиво успели да покажу и докажу своје незадовољство политиком државних и градских власти, које су у њихово име, њиховим новцем, у њиховом граду, организовале манифестацију коју плебисцит грађана сматра просто срамотном. Дакако, гледаоци Б92 и њихових идеолошких следбеника и савезника, имали су прилике да се наслађују „примитивношћу“ и „дивљањем“ српских „хулигана“, и да сањају светлу будућност када ће НАТО полиција увести полицијски час за све који не носе розе туфну на реверу. Као и да у глас повичу: „забрана, забрана!“ Знамо и кога.

Шта су, дакле, тековине трећег по реду „првог београдског 'Белгрејд прајда'“? Сексуалне мањине претвориле су круг двојке у журку на отвореном и за државне паре организовали жандармерију да им служи као избацивач на улазу, да би их на крају полицијским марицама евакуисали са сопствене забаве у СКЦ. Власт је начинила још један корак, како би грађане додатно учврстила у оцени да је држава, по ко зна који пут, негативац, угњетач и силеџија („нико није јачи од државе“, поручују нам славодобитно државни органи, који се не питају зашто се у XXI веку и „на прагу ЕУ“ грађани Србије и даље туку са полицијом), а млади припадници навијачких група и „клерофашистичких организација“ имали су прилике да, са њихове тачке гледишта, „достојно бране част свога града и земље“, чинећи то, у најмању руку, са више права и више подршке грађана од супротстављених им „органа реда“, који су целу ствар и закували.

Повређене су десетине демонстраната и полицајаца, али и једни и други су то сами тражили и – добили шта им следује. После овог догађаја, хомосексуалци у овој земљи никада нису били омраженији, стигматизованији и даљи од симпатија својих суграђана. Тик уз њих по омражености и презиру стала је, по ко зна који пут у протеклих две, или двадесет година, држава, са свим својим службама, министарствима и Председником лично (дим у Крунској улици нешто нам говори и о томе, као и аутобус чији је једини грех био што се на њему затекао лого „Б92“). А грађани Београда су, по ко зна који пут, били беспомоћни таоци сулуде државне комбинаторике која са њима нема, ама баш никакве везе, суочени са бахатим патернализмом и душебрижништвом политичара којима су власт и сила, очигледно, (опет) удариле у главу.

Завршићу овај текст извештајем очевица. Стицај околности ме је за време параде затекао у улици Крунској, тик изван трећег о полицијских „обруча“ (нисам ишао да се тучем, кунем се!). Пошто се од полиције није могло проћи главним улицама, морао сам да „сечем“ кроз пролазе и тек, у једном од њих, поред отвореног прозора, чујем глас неке бакице (један од оних клерофашиста, по свој прилици), која подноси рапорт својој пријатељици на другом крају града: „Јесте, јесте“, вели она, „овде се туку, лете хеликоптери, а омладина трчи на све стране“. Омладина – лепа реч из неких бољих времена, које бака памти боље и од учесника у „паради“, и од демонстраната. „Омладина“ је некада означавала оно најбоље што је ова земља у себи имала, и што је био сигуран залог њене светле будућности.  Ова држава је грађане отровала лажима, непотизмом, корупцијом, и бескрајном бешћутношћу, бахатошћу и безобзирношћу. Шака педера (и понеки хомосексуалац) који шетају градом, док полиција из њега пендрецима, сузавцем и маневарском муницијом избацује све остале – то је алегорија стања у нашој политици. Златни замак испод дуге, у њему „друштвена и културна елита“, заштићена бедемима и кордонима полиције, а са друге стране, непрегледна „руља“ обесправљених, огорчених и понижених, који чекају свој час. „Парада“ је лупила своју рецку на Београд, и остала жива и здрава, што се за Београд не може рећи. Једно ванредно стање је готово, чека се следеће. Incipit Hillary.

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/parada-ponosa-bitka-za-krug-dvojke-ili-omladina-na-sve-strane.html
-----------------
* текст незнатно скраћен.

омладина vs. педери...
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 16:06:08 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Qtek 小米
Не наседајте на лажи и провокације, никога није било у седишту ДС-а, они не раде ни радним данима, а не у сред недеље и то за време педерске параде !

Dakle, svaka cast i bakutama i ljudima sa decom koji su bili.. Bilo je desetak klinaca i klinki sa roditeljima. Veliki respect za ljude koji su imali hrabrosti da ih povedu.
Koja je poenta? Sta ste pokusali da postignete?

Ostvarivanje licnih i ljudskih prava zagarantovanih ustavom.
Значи ви европејци можете да тумачите устав како ви желите и да га кршите када вам одговара ?
У преамбули устава стоји да је КиМ саставни део Србије, ви кршите ту одредбу.
Одредба о писму, каже да је у службеној употреби само ћирилица, па режим опет крши тај закон и тако још на десетине.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
DEMOKRATIJA je sprecavanje nesposobnih ljudi da dolaze na celne funkcije i na taj nacin dovode u zabludu ceo narod svojim iskrivljenim ideologijama.

Kod nas tesko po ovoj definiciji da ima demokratije.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Тврдим да ништа по Београду не би било поломљено да педерска парада није одржана. Овако, на страни сам ''хулигана''.
tacno.u stvari,ma,cak i da je bila,samo na Uscu,ja opet mislim da bi bilo,ali,mnogo,mnogo manje stete.

@qcko,druze,svaka na mestu.

btw,@deamon,

E to si vec u pravu, mene nije bas interesovalo ko je kakvog seksualnog opredeljenja, cak imam jednog poznanika homoseksualca, i koliko sam primetio ni na koji nacin nije diskriminisan.. E sad posle ovoga sto se desilo, cisto sumnjam da ce i dalje ostati tako.. Ja mozda imam 15 godina, i nemam jos uvek dovoljno razvijen stav, ali ovo je previse... Upozoreni su svi bili da ce se desiti nesto ovako i niko nije nista preduzeo. Imam neki osecaj da je nas predsednik izgubio kompas, i to poodavno.. Smiley

bas da te pitam-taj tvoj poznanik,sto je gej,pretpostavljam da,u najmanju ruku,misli da je parada bespotrebna,i da je ovo klasicno nametanje stavova?posto sam cuo da,uprkos lazima koje serviraju mediji,mnogi pederi misle tako.tj-zele samo da zive svoj zivot,ne diraju nikoga,i ne misle da se paradom i provokacijom ista postize.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 16:09:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
И треба све да гори и да се сруши, докле год се педерске шетње буду организовале у Београду.

Ne treba,po meni je jedino to bilo nepotrebno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Prva stvar, to je proces. I da nije bilo nijednog incidenta, ne bi se nista promenilo u roku od tri sata. Druga stvar je sto je pokazano da prava postoje, odbranjeno je pravo na slobodu okupljanja..

И ви сте били спремни да оволику цену платите због нечег неконкретног као што је процес? Значи били сте спремни да овакво срање изазовете док се држава пре свега економски потпуно распада?

Danas oni koji su "revoltirani" nikako da se skupe i krenu ... moraju da sacekaju ishod jos jedne utakmica... ta im bas treba da prodje tiket...  Smile

На кога конкретно мислиш овде? На раднике који блокирају пруге или на паоре што истерују тракторе на аутопутееве?

Citat
Наравно да га има, не знам шта ти очекујеш кад нам је поред све осталог и омладина у курцу... АЛ поента је да ће све ово да се сведе на хулиганизам иако је било далеко већа ствар од тога.

svecse se na to jer su se pederi lepo zabavljali . imali zurku . a mi svi koji negodujemo smo ruinirali grad .
e sad. kad uporedis jedno i drugo sta mislis sta je u prvom planu ?

У прво,м плану је оно што власт истакне у медијима. Зато за све ово и кривим град, а не педерчине или клинце на улицама.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.