Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77808 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple 15
Isti ti panduri su cuvali i one bandoglavce na dva protesta juce, pa ne vidim da se neko preterano potresao zbog toga...  Smile

U stvari... ja ih razumem... i da su mene dovukli iz pm da dva dana dzedzim u autobusu i ja bih tukla sve redom...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A ove oteraše skroz do Kališa.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Да се укључим само на кратко... Не знам само одакле право неком мамлазу од 15-16 година да руши улице Београда, да лупа излоге, гађа полицију... Ма хебо би им м.... свима... Докле да ова Србија буде таоц заосталих и необразованих мамлаза... клинаца који више не знају ни шта је лектира за осми разред, ни ко је написао Ану Карењину, ни где је Народно позориште у Београду, ни чему оно служи... Једино што знају је да вичу: Младићу, Србине _ уби, уби педера_ Идите на Косово.... А нити знају ко је Младић, нити како педер изгледа, а о томе на којој је страни света Косово да и не говорим ...

Децо вратите се школи и образовању.... Доста је било рушења и паљења... Све ће ово да прође за дан-два а шта вама остаје... полупани излози, посекотине и раздеротине по образима, пендреци по бубрезима...

Хебе се мени и за педере и њихова права и прохтеве... Нити ме интересује где би и шта би да убадају и набадају.... То је њихова ствар....

+1

bravo bull!!!

sada ce svi koji mrze pandure iz nekog razloga , ako ih je ikada zaustavio ili napisao prijavu , ili ga tukao na stadionu , ili je ccuo da je od ujaka Pere Mika pa njegov komsija preko puta bio tucen od policije da gadjaju policiju cime stignu.

ovo je osveta naroda koji je nezadovoljan . nema ovo vise ni veze sa pederima . to je jedan od uzrocnika ovakvog ponasanja .

samo idioti koje treba pretuci da ih rodjena majka ne prepozna mogu da polome mamograf!!!
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
а по чему? по чему си ти вреднији!
који то члан твог устава или који члан твог закона ти даје посебне привилегије,или је то само плод твоје маште?  Smile Smile Smile

Citat
Пунолетан сам и одговарам за своје поступке за разлику од тог мамлаза кога ће прво да полупа полиција а онда ће ћале да га дочека на пенал ка се тако полупан врати кући ...
пунолетнио су и они...
и шта са тим.

добро жао ти је.теби је у Србији лепо имаш шта хоћеш,срећан си...само ти сметају мишковићеви полупани излози,шарићеве трафике, bankster-и, разлупани мерцдеси (у земљи где такав један за просечну плату може да се купи после 20 година мукотрпног рада)...е онда иди са полицијом и брани их!!! Smile
Citat
Kokota izaso na televizor
страхијем за безбедност тог дечка  Smile Smile Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Sad je Kokota izaso na televizor  Smile  pobeze trcecim korakom u zelenoj kosuljici na kockice  Smile ispred SKCa

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

не дај се коки...бурек је уз тебе Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Citat
Нису штитили уставни поредак 5. октобра, потезали су пиштоље једни на друге.

Ja bila tamo... stitili...

Citat
E u svetlu toga i cinjenice da neko mrzi pedere - postoje i drugi dani osim 10.10.2010. Ako je Ds kriv, jos krivlje su org. koje to pitanje potezu i organizuju paradeu. Okupite se, napravite koordiniranu akciju, uletite u sve te prostorije i napravite zulum koji ste planirali za danas.

Zato sto su ljudi kukavice i sigurni su jedino u masi... Smiley

Ma neka se skupe i u masu, samo da vidim da oni stvarno i mogu nesto konkretno da urade u vezi stvari koji im smeta vise nego sve druge stvari na svetu. Ovako mi je smesno. Ako sam protiv necega i nesto mi toliko smeta, boricu se protiv toga svuda i uvek.

A sto se tice izvestavanja - ima i navijaca, ima i pridadnika sto patriotskih st nacionalistickih grupa ali... pa dokle vise bem vam mater... da li mislite da ovaj narod veruje da ne postoji osoba koja nije ni navijac ni nacionalista vec najobicniji gradjanin kome toliko smetaju pederi da bi isao da proba da ih bije? Dokle vise stereotipa?  Smile

Upali u sediste SPS-a.  Smile

Raneru nemaš pojma, ovo što se događa je protiv parade ponosa a ne protiv LGTB populacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Toliko glasne mrznje po ulicama, prosto coveku pripadne muka. Kod nas ocigledno postoji samo dva nacina da se iskaze misljenje: palica i kurcenje.

Pedere iskreno ne simpatisem preterano, ali ipak je to moje misljenje. Kao i to da je ova cela parada prilicno bzvz. Ali ljudi moji, ceo grad je isaran genitalijama tipa: "Ubij pedera" i tako neke svirke. Na ulici milion policajaca bije 'decu', ta ista 'deca' pale kontejnere, prave sranje...

Niko da se pocese po glavi, i zapita: na stranu smrdljiva parada, sta bi ovi 'protivnici' uradili pederima da ih policija ne brani? I da li je to u redu? Mislim, ja mrzim inacenje, ali pozivanje na linc je poprilicno losa stvar. Zar mora bas sve silom da se resava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
A jel taj Kokota stvarno gej ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Termini sa U92: Vandali, huligani, ekstremisti, izgnanici. Smile

Raneru nemaš pojma, ovo što se događa je protiv parade ponosa a ne protiv LGTB populacije.

Laser, druze, ajde ne budi naivan. Ko pravi paradu? LGTB populacija. Naravoucenije - protest jeste protiv njih, a mozemo ga mi raznim formulacijama i opravdanjima uvijati u oblande do sudnjega dana.

A opet, parada je posledica delovanja gej organizacija. Oni su je organizovali, oni ce je organizovati i sledece godine. Logicki zakljucak - borba protiv gej parade podrazumeva borbu protiv gej organizacija. Cak i ako nije svima logicno, 100% bi bilo ovima sto su danas probali da razbiju paradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
da je ovo normalna drzava panduri ne bi bili potrebni
ali kod nas stoka stalno nadje povod za nabavku novih patika,dukseva,jakni....
jedini je bedak kad nadjes desnu,a neko vec mazno levu  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 14:10:36 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.