Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 76762 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Какве бре везе имају педери са политиком према Косову, гладном децом и стопом незаполености Симијон  Smile Молим те, помислићу да се иза твог ника крије Гордана Поп-Лазић  Smile
Jesi li nekad ubacio mentos u flašu kokakole? Ako nisi uradi to sutra pa će ti se samo kazati. Ima veze jer ako je neko gladan a ti iz državne kase na totalno ponižavajuću nebulozu daš milion evra i uhapsiš 200 000 građana da ne mogu da dišu, da izađu u nedelju iz stanova, da se provezu po gradu i odmore malo onda si ubacio mentos u kokakolu.

Edit: 100. strana  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 21:59:26 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Qtek 小米
Citat
Nasa policija ne moze da stiti prava u drugoj drzavi.
Кокота управо си прекршио званични устав државе и онда се питаш зашто демонстранти хоће да вас пребију.
Како можеш да се позиваш на устав, ако га ти први газиш ?

Covece, to je preambula ustava. Nema zakonsku vaznost. Da je tako, gomila politicara bi vec bila kaznjavana, zar ne? Ili mislis da sam ja ovo prvi rekao? Ikada.

Drugo - sloboda govora.
Moжда је у ЕУ тако, али овде има обавезујући карактер односно законску важност.
Закон о службеном писму има такође законску важност па се масовно крши.
Твоји крше устав на сваком кораку, зато што нема државе која ће реаговати на свако криминални акт, већ реагује селективно када је то у интересу ЕУ и режима.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Da je stvorena sa zeljom da rusi veru i religiju, podrzavao bih ih jos 10000 puta glasnije.

Ondak promeni drzavu...jer ne vidim poentu ziveti u drzavi gde je religija utemeljena u ustavu.... Smiley 1

Citat
Zasto je to bitno? Zato sto su to njihova prava. Zato sto drzava ciji gradjani nisu slobodni ne moze biti dobra drzava.
Zato sto je to njihovo ljudsko pravo garantovano svim slicnim konvencijama.

A zasto je bitno biti kao svi ostali...sta ako svi donesu zakon da je peder nacionalno blago, jel trebamo i mi...
Ova drzava nema nijedan cilj osim interesa, jer da ima neki cilj cula bi vecinu a ne manjinu jer zakon je vecine a ne manjine zar ne?
Ili se prica svodi uvek na fiktivnu vecinu koja je u sustini samo rec i nista vise.

Citat
A i zar nisu heteroseksualci imali juce svoju paradu? Upravo sa ciljem da pokazu da su to sto jesu.

Ne znam niti sam znao za ovu pedersku.....
Poenta je da me ne interesuju pederi jer imaju svu medijsku pomoc, pomoc evrope, drzave, zakona i sta jos treba da gledam po ulicama kako se dva muskarca karaju....ako su pederi neka se karaju na mestima gde se inace kara, kao sto i ja radim sa mojom zenom...nije mi potreba medijska pomoc, zakon da bi umocio moj kurac u picku!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.36
Janković: Različitost manjine ne znači i pretnja većini
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je danas da je došao na Paradu ponosa da pruži podršku pripadnicima LGBT populacije jer je to jedina grupa ljudi kojima se svaki put preti nasiljem kada pokušaju da ukažu na diskriminaciju sa kojom se suočavaju. "Ovde sam pre svega da bih podržao LBGT populaciju jer je to jedina grupa ljudi kojima se svaki put preti nasiljem, pa i smrću kada žele da pokažu da postoje i da ukažu na određenu diskriminaciji s kojom se suočavaju", rekao je Janković.

Tijanić: "Na delu vojna operacija zavođenja vanrednog stanja"
"Odlično organizovana, strateški planirana" akcija, ocenio je Tijanić i upozorio da "sve što se valja ulicama, završi u opštem nasilju" i "samoubilačkim napadima huligana na policiju".

"Jedno je pitanje seksualnog ukusa, ali kakve veze ovo ima sa seksualnim ukusom", zapitao je Tijanić.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 

ко загреб,не дају да прође литија,да не угрози ''верску'' припадност већинског дела пучанства... Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 22:02:17 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.36
Razbijanje gej parade? Nisu uspeli ni da joj priđu  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
"Odlično organizovana, strateški planirana" akcija, ocenio je Tijanić i upozorio da "sve što se valja ulicama, završi u opštem nasilju" i "samoubilačkim napadima huligana na policiju".

Retko istinita izjava matore pijanice sročena kao pitijanska proročanstva. Pročitaš je prvi put i misliš da je napao grupe koje su izazvale sukobe, a kad pročitaš drugi put vidiš da je vlada zavela vanredno stanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Da je stvorena sa zeljom da rusi veru i religiju, podrzavao bih ih jos 10000 puta glasnije.

Ondak promeni drzavu...jer ne vidim poentu ziveti u drzavi gde je religija utemeljena u ustavu.... Smiley 1

Nadam se da cu vec na leto. U slucaju da ne, necu biti previse tuzan. Srbija je ipak sekularna drzava.

Citat
A zasto je bitno biti kao svi ostali...sta ako svi donesu zakon da je peder nacionalno blago, jel trebamo i mi...
Ova drzava nema nijedan cilj osim interesa, jer da ima neki cilj cula bi vecinu a ne manjinu jer zakon je vecine a ne manjine zar ne?
Ili se prica svodi uvek na fiktivnu vecinu koja je u sustini samo rec i nista vise.

Bitno je da svi imaju jednaka prava. Zasto, ne moram valjda da objasnjavam. Ili cemo da se vracamo u nacisticku Nemacku?

Citat
Ne znam niti sam znao za ovu pedersku.....
Poenta je da me ne interesuju pederi jer imaju svu medijsku pomoc, pomoc evrope, drzave, zakona i sta jos treba da gledam po ulicama kako se dva muskarca karaju....ako su pederi neka se karaju na mestima gde se inace kara, kao sto i ja radim sa mojom zenom...nije mi potreba medijska pomoc, zakon da bi umocio moj kurac u picku!

Niko se nije ljubio, a kamoli "karao" na paradi, niti iko to trazi.

Citat
Nasa policija ne moze da stiti prava u drugoj drzavi.
Кокота управо си прекршио званични устав државе и онда се питаш зашто демонстранти хоће да вас пребију.
Како можеш да се позиваш на устав, ако га ти први газиш ?

Covece, to je preambula ustava. Nema zakonsku vaznost. Da je tako, gomila politicara bi vec bila kaznjavana, zar ne? Ili mislis da sam ja ovo prvi rekao? Ikada.

Drugo - sloboda govora.
Moжда је у ЕУ тако, али овде има обавезујући карактер односно законску важност.
Закон о службеном писму има такође законску важност па се масовно крши.
Твоји крше устав на сваком кораку, зато што нема државе која ће реаговати на свако криминални акт, већ реагује селективно када је то у интересу ЕУ и режима.

Nisi u pravu. Preambula nema zakonsku vaznost. Cak i da ima, ovo bi se okarakterisalo kao sloboda govora. To nas razlikuje od totalitarnog rezima.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat

Retko istinita izjava matore pijanice sročena kao pitijanska proročanstva. Pročitaš je prvi put i misliš da je napao grupe koje su izazvale sukobe, a kad pročitaš drugi put vidiš da je vlada zavela vanredno stanje.
Тијанић нема класичне школе,али има оне озна-шке...
Чивут на месту министра обећава хапшења ''током ноћи''. најгоре што је он један од коловођа хедног много,много, горег уништења belgrade за рачун страних држава.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pa jesam rekla da hapse zbog dolaska vavilonske kurve i da je provokacija samo trebala da im obezbedi pokriće.

Inače kao asmatičar celo popodne imam problem disanja iako sam preko 1000 metara od mesta gde je bacan suzavac. Ceo grad je otrovan kancerogenima.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 22:13:51 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.