Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 76493 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy IIs
Postupak naših vlasti je pokazao da su ipak spremni i usmereni ka evropi i evropskoj uniji. Konačno su shvatili da ukoliko žele da dobiju lovu iz pristupnih fondova ( a dužni smo već i bogu i svetu, pa nam ne daju više kredite), ovaj podršku, moraju pokazati razumevanje za prava svih manjina (bar dok ovi šalju lovu).

Huligani?! Veci su huligani ovi fegeti, sto truju ovaj narod, moralne vrijednosti, porodicu, a zna se sta je stub drzave. I ko sada tu unistava drzavu?! Kako ja svom dijeta da objasnim dva fegeta koji se drza za ruke da je to normalno, demokratija, ljubav ili sta vec, ma dajte...Stop bolesnicima! Smile

I ju strašno, a šta ćeš da radiš ako te pita o odnosu muškarac - žena ? Pričaćeš o  pčeli i cvetu ili ćeš možda tvrditi da decu donose rode ?
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 01:18:04 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Postupak naših vlasti je pokazao da su ipak spremni i usmereni ka evropi i evropskoj uniji. Konačno su shvatili da ukoliko žele da dobiju lovu iz pristupnih fondova ( a dužni smo već i bogu i svetu, pa nam ne daju više kredite), ovaj podršku, moraju pokazati razumevanje za prava svih manjina (bar dok ovi šalju lovu).

Huligani?! Veci su huligani ovi fegeti, sto truju ovaj narod, moralne vrijednosti, porodicu, a zna se sta je stub drzave. I ko sada tu unistava drzavu?! Kako ja svom dijeta da objasnim dva fegeta koji se drza za ruke da je to normalno, demokratija, ljubav ili sta vec, ma dajte...Stop bolesnicima! Smile

I ju strašno, a šta ćeš da radiš ako te pita o odnosu muškarac - žena ? Pričaćeš o  pčeli i cvetu ili ćeš možda tvrditi da decu donose rode ?

ne budi smešan, lakše je izdržavati 500 NVO parazita koliko ih je juče kasalo Manježom nego državu od 8 miliona ljudi u ekonomskoj krizi. Zato su insistirali na ovoj šaradi da bi imali razloga da kažu jeste se vi dogovorili ali niste nas i dalje zadovoljili.

Možeš li samo da zamisliš kakav je polusvet u toj Holandiji koja nije imala hrabrosti ni da bude uz Hitlera ni da bude protiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.36
Huligani?! Veci su huligani ovi fegeti, sto truju ovaj narod, moralne vrijednosti, porodicu, a zna se sta je stub drzave. I ko sada tu unistava drzavu?! Kako ja svom dijetu da objasnim dva fegeta koji se drza za ruke da je to normalno, demokratija, ljubav ili sta vec, ma dajte...Stop bolesnicima! Smile

Ako si pravoslavac odrekni se materijalnog. Ti prvi radiš protiv hrišćanskih vrednosti.

@simijon još nisam upoznao devojku sa toliko ogorčenosti i mržnje i nadam se da nikada i neću. sigurno je teško živeti kada mrziš pola sveta?  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 01:25:25 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Da brate a što su polupali pola grada ništa a? Jaka nam poruka u 3 PM

Gledam danasjedan pokazuje golo dupe policiji a jedan drugi retard skino gaće i pokazuje kitu ejjj debili jebote!!! Jedan uzeo štanglu i imitira polni organ sa njom. Znači onoliko ludaka na jednom mestu jebote.... Pa više štete oni nanose neko milion gejeva zajedno!!!
 Upadali su u autobuse i izbacivali ljude napolje i napušavali svakog ko im se ne pridruži. Ubiše se ponovo od izliva patriJotizma u mozak ali mislim da će ovaj put biti ogromnih posledica. Policijske kamere su sevale na sve strane a novi zakoni koji su sačuvaj bože nazi fazon ima da ih sahrane sa njima.

nego treba da kazu DA janjicarskoj evro policiji. taxtexe padas na borbi protiv globalizacije  Smile  Smile
Brate bolje i turci da mi dodju ako će pomahnitala horda SrBskih talibana da vodi ovu zemlju.
 Ja znam šta je viteštvo a ovo je primitivizam najgori. Ja znam šta znači kad se kaže-diraš me-jebaću ti majku a ovi bi da ubijaju bukvalno i ja mislim sasvim sigurno da bi bukvalno ubili mnoge da su se pprobili do parka kod skca.
 Gottago brate budi razuman, pa nije ovo srednji vek jebiga

a sta mogu ne naoruzana deca protiv mnogo starijih i mnogo jacih ? i jos nauruzanih i oklopljenih od para koje su roditeljima te dece otimane od plate ?
sta znaci srednji vek ? da moramo da trpimo i da se uzdrzavamo ?
taxtexe pusti prirodu da ide svojim tokom. reci NE svemu sto je vestacko !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da ne pominjemo ljubav prema komšiji, praštanje, okretanje drugog obraza, sve su ti to hrišćanske vrline.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
evo sta su slusali danasnji ucesnici parade,medju njima i pojedini clanovi foruma

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.36
@CvijaFaQ tačno. kod nas se ne poštuje gotovo nijedna "hrišćanska vrlina"

a evo šta se sluša u grandu

kako ste objasnili to deci?  Smile

da li su letele kamenice na pink zbog promovisanja pederastije?
da li je više dece videlo pedere na pinku ilina paradi?

a kad nam je lezbejka, lezbejskim nastupom o lezbejskoj ljubavi donela pobedu na evroviziji, 10.000 ljudi je dočekalo ispred skupštine

« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 01:50:58 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
sta znaci srednji vek ? da moramo da trpimo i da se uzdrzavamo ?

Da oklopnici i konjanici sprovode svoju samovolju, napadaju, muče i tuku sve koji im se suprotstave.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...pita Olja Beckovic,ko je juce pobedio.mi ili oni?
tema sa demonstracije,vsto se prebacuje na huligane i na pljckase radnji.vec sutra pricace se kako je parada samo iskoriscena,da bi deca dosla do novih patika?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
The End is Here!
Project Mayhem is about to begin!
"I want you to hit me, as hard as you can!"
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.