Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 76578 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
neverovatno,sad sam prosao gradom,i,osim par stakala,kanti i stanica,marice kod Saborne crkve,i DSovog sedista,ne bih rekao da se vidi sta se sve dogadjalo danas.  Smile
mislim,kazem,ima polupanih izloga,kanti i stanica,ali to je sve sto sam video.bio sam i do Slavije da vidim to gde su gurnuli trolu na pandure,mislio sam da cu da naletim na dve nasukane trole,pokidanu mrezu i stubove,a ono nista.
onda,kad sam isao do DSa,mislio sam da ce cela zgrada biti garava i prazna,a u stvari jedva da se u mraku i vidi sta je osteceno,i cela je osvetljena/ima ljudi unutra.

mislim,ne kazem da je steta mala,pogotovu jos sto znam kolko je krsa bilo po ulicama.ali samo kazem da na primer,sad kad bi neko prosao Bulevarom tamo kod Sv. Marka,ili na primer,Knez Mihailovom od Ruskog cara pa prema Kalemegdanu,ne bi ni primetio da je danas bilo nereda.   Smile Smile
ja sam bas gledao sve,jer uvek primecujem sve detalje,i daleko je od onoga sto sam ocekivao da ce biti.

da,zaprepastio sam se tek kad sam video da onaj BMW stoji netaknut tamo nasred Trga.onaj crveni,sto se deli u nekoj nagradi,stoji na postolju. nisam mogao da verujem.  Smile Smile
no,dobro,moguce je da su njega bili sklonili,pa vratili.
ali,ipak,cak i da njega izostavimo,rekoh-daleko je bolje od onoga sto sam ocekivao da nadjem.

sad u stvari vidim da je najvise krsa bilo sto se kontejnera,kanti i signalizacije tice.tj-uglavnom su se s njima igrali.naravno,i sa nekim izlozima i stanicama,ali,ja kolko sam video,daleko od onoga sto sam ocekivao.bar tamo gde sam ja prosao.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 23:52:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
a mamograf?  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
jer to nije neki tamo prolaznik koga su plave gice oborile na zemlju nego neko ko bi svakom od njih slatko sasuo par metaka u glavu da može da prodje nekažnjeno.
занимљиво.
а да кад је већ тако зао и ''слатко би сасуо пар метака у лаву да може'' да га отпаратимо до Ургентног па ће тамо профе да се побрину за њега.
врло напредно размишљање.
Citat
okolnosti pod kojima se desilo
околности. камера не снима тај део. онда када сними један кер прилази и витешки шутира човека који лежи.
на другој слици,новинари између ногу војника сликају окрвављеног човек...траже најбољи кадар. врло витешки,нема шта.
врло витешки је тадић који каже:
"Srbija će obezbediti ostvarivanje ljudskih prava za sve građane, bez obzira na njihovu različitost i nikakvi pokušaji da im se sloboda uskrati nasiljem neće proći"
за то време на делу територије те исте Србије,људи умиру јер не могу да позову Хитну помоћ. витешко.
витешко је и то подржавати. у ''духу породичних и православних вредности''  Smile
Citat
београд се стално реновира...

Je l' ti krivo? Smile
isprika:
Dalmacija radi,bIograd se gradi. Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 00:01:00 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung i9300
meni je samo zao sto policija nije koristila vodene topove i sve huligane ocistila sa ulica BG-a. Ne volim ove sto su napravili paradu danas, da ne kazem mrzim, ali opet ovi drugi nisu imali za pravo da urade takvo divljastvo i da se izivljavaju nad Bg-om. Stoka neizivljena, ja ih ne bi sada posalao u zatvor, poslao bi ih na neki novi goli otok da shvate sta su zgresili. I negde se sam cuo da su kod Hrama Sv.Save vikali policiji Idite na Kosovo?!  Smile

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=tevNVjw6wfw
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 23:54:57 od nilobac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Qtek 小米
Dobro!! Odrzali ste Vasu paradu! Znali ste da ce grad da bude unisten! Znali ste da cete izazvati problem i da cete skrenuti paznju na sebe!! Uspeli ste ama bas u svemu!! Ajde sada ovako! Posto ste Vi hteli ovu paradu, sada Vi platite stetu koja je nastala! Sada mi normlani hocemo da napravimo paradu u kojoj trazimo sledece:
-da trudnice imaju besplatne preglede;
-da zena ne mora da potpise predugovor u kome se navodi da nece RADJATI u sledecih 5-10 godina;
-da stipendije budu vece i da ne budu ispod 20000;
-da penzioneri mogu svojim unucicima kupe bar jednu cokoladu a da pritom ne brinu o egzistenciji i kako ce doziveti sledecu;
-da kriminalci budu iza resetaka;
-da Tadic umesto ogledala u ruci drzi papir sa ostavkom;
 ‎-da cela vlada bude proterana iz zemlje zbog nesposobnosti;
-da Dinkic konacno plati za sve ono sto nam je ucinio u prethodnim godinama;
- i NARAVNO NA KRAJU: KO CE DA MENI VRATI OVAJ PRELEPI DAN U KOME SAM JA KAO SLOBODAN GRADJANIN HTEO DA PROSETAM SA MOJOM DEVOJKOM JEBENIM GRADOM A NISAM MOGAO JER JE BOLESNA-EGOISTICNA RULJA PREDVODJENA CEDOM JOVANOVICEM I SVIM OSTALIM JADNICIMA TRAZILA SVOJA PRAVA!?!?!?   Smile
Ne kapiram ovo razmišljanje!!! Ti NISI mogao da prodješ gradom jer su gej ljudi imali zaštitu da ih ne bi poubijali! Znači obrati se svima koji bi da lome glave i koji su hteli da prikolju danas nešto.

Naravno da je ta cela priča u vezi gej parade jedan totalni nonsens u zemlji koji gaji tradicionalne vrednosti hiljadama godina ali zar je ono patriotizam? Udješ u autobus i mrcvbariš putnike? Zalećeš trole na kola? Razbijaš cigle sa kuća da bi napravio oružje? Polomiš brdo stakala zato jer si jebeno isfrustriran zbog policijske blokade??? Ma daj bre,sve sama horda ludaka!
Ти си противник НСП као и ми је л' да ?
Па према томе важно је да смо овим нередима послали слику у свет, какву баш ти исти владари НСП нису хтели да виде.
Они су желели да главна вест буде да је парада педера одржана у БГ, али главна вест у светским медијима је да у БГ избио улични рат и чак је ЦНН слагао преносећи да су противници бацали бомбе и каменице на учеснике параде.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Ма то је онај снимак кад се пајкан дере "мој београд си нашао да рушиш!", ако на то мислиш.
Da,na to se misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung S8 Plus
a mamograf?  Smile

U sred one guzve kada svi znaju kakva je situacija i sta se desava,zene nasle da se pregledaju  Smile Ma ne,nije namestaljka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
a mamograf?  Smile
sto svi kazu "mamograf",kad se u stvari radi o autobusu u kojem je mamograf?  Smile
mislim,ne bleji mamograf nasred ulice...  Smile

video sam i njega.isto ko i ostalo-ocekivao da vidim...raspad,da mu stakla budu raslupana,i da bude...jelte,lisen dela karoserije  Smile ,no nisam video nista od toga na njemu.stavise,mislim da su cak i oni grafiti na njemu od ranije,a ne od danas.  Smile
mada,s druge strane,nisam video Tomu i Djak-a,a video sam na TVu da su tu posteno razlupali.

takodje sam primetio i kako su se svi brzo i odjednom razisli posle svega.
mislim,naravno,parada se bila zavrsila,pederi otisli kucama,i naravno,gotovo,nije bilo vise razloga da se ostaje,ali,ocekivao sam da se deo protestanata i dalje zadrzi u gradu.a,ne,svi su otisli kucama.
u stvari,grad je odjednom postao krajnje miran.
cak ni pandure nisam video.par puta u kolima i to je sve.video sam ih dosta kod Skupstine,ali to su bili ovi sto se pakuju i odlaze.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 00:02:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

Nisam čula da je Toma polupan, samo nike i đak valjda. To je kad su već oterali demonstrante pa pozvali sinove da tajko časti nike
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 00:01:29 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
a mamograf?  Smile
sto svi kazu "mamograf",kad se u stvari radi o autobusu u kojem je mamograf?  Smile
mislim,ne bleji mamograf nasred ulice...  Smile

video sam i njega.isto ko i ostalo-ocekivao da vidim...raspad,da mu stakla budu raslupana,i da bude...jelte,lisen dela karoserije  Smile ,no nisam video nista od toga na njemu.stavise,mislim da su cak i oni grafiti na njemu od ranije,a ne od danas.  Smile
mada,s druge strane,nisam video Tomu i Djak-a,a video sam na TVu da su tu posteno razlupali.
ma de zajebavam se... neki ga žale ko da su ga rodili, pa rekoa da vidimo šta mu je nesrećnome...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.