Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:31:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opisite pripadnike naroda van bivše SFRJ  (Pročitano 11872 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislim da su na svim ovim listama Nemci opasno precenjeni...  Smile

Ti opasno mnogo poznajes njemce, i kakvi su pa onda dobro znas o njima!
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 14:36:29 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15

Ne sumnjam da prema svojim gazdama gajis robovski pijetet, ali koliko sam mogla da primetim oni sami imaju problema zbog podele na Istocnu i Zapdnu Nemacku i uticaja koje je Zapad i Rusija imao na 50 godina njihove istorije...
Ah... da... i onaj cuveni kompleks pobedjenih koji je uzrokovao WWII, a koji i dalje postoji... jer su taj isti rati i izgubili... ponovo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evo jedan primjer zašto su Švabe-Švabe: Kancelar Šreder sjeda na zadnje sjedište vozila pod pratnjom i v e ž e  p o j a s !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Ne sumnjam da prema svojim gazdama gajis robovski pijetet, ali koliko sam mogla da primetim oni sami imaju problema zbog podele na Istocnu i Zapdnu Nemacku i uticaja koje je Zapad i Rusija imao na 50 godina njihove istorije...
Ah... da... i onaj cuveni kompleks pobedjenih koji je uzrokovao WWII, a koji i dalje postoji... jer su taj isti rati i izgubili... ponovo...  Smile

Da da znam Anea robovi smo mi svi ovdje samo kao rob bolje zivimo od vecine tu gdje si ti koferas...
Oni imaju problem istocnog dijela Njemacke jer 50 godina pod Rusima ih je opcinilo malo previse rasizmu i mentalitetu kakav ima ruski narod..
Ja vidim da ti vidis komplekse u svakom narodu, mada je to normalno tu u tvojoj okolini...oni su i sa kompleksima izgradili Njemacku kao trecu ekonomsku silu na svijetu... a zemlja im je bila srusena do temelja! To najvise pokaziva kakav oni imaju mentalitet.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c
Malo glupa tema, ali 'ajde.

Englezi: Muškarci klempavi, žene pegave ( ko ne veruje nek bolje obrati pažnju )
Škoti: Muškarci riđi i pegavi, žene riđe i pegave.
Kinezi: Muškarci sitni i crnokosi, žene još sitnije i "crnokosije" ( plus što i jedni i drugi smrdU )
Bušmani: Muškarci opušteni, žene još opuštenije
Ameri: Muškarci glupi i debeli, žene gluplje i deblje.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Evo jedan primjer zašto su Švabe-Švabe: Kancelar Šreder sjeda na zadnje sjedište vozila pod pratnjom i v e ž e  p o j a s !
Сваки народ се преко џепа може довести у ред. За све врсте прекршаја треба увести драконске казне, свако ће се бар једном преварити па ће следећи пут пазити.
Нису Немци били господа, али су их закон и казне довели у ред. Камо среће да код нас барем крену да се примењују постојећи закони.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c
Сваки народ се преко џепа може довести у ред. За све врсте прекршаја треба увести драконске казне, свако ће се бар једном преварити па ће следећи пут пазити.
Нису Немци били господа, али су их закон и казне довели у ред. Камо среће да код нас барем крену да се примењују постојећи закони.

Treba li iz ovoga zaključiti da su Nemci sad gospoda?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
Citat
Da da znam Anea robovi smo mi svi ovdje samo kao rob bolje zivimo od vecine tu gdje si ti koferas...
Oni imaju problem istocnog dijela Njemacke jer 50 godina pod Rusima ih je opcinilo malo previse rasizmu i mentalitetu kakav ima ruski narod..
Ja vidim da ti vidis komplekse u svakom narodu, mada je to normalno tu u tvojoj okolini...oni su i sa kompleksima izgradili Njemacku kao trecu ekonomsku silu na svijetu... a zemlja im je bila srusena do temelja! To najvise pokaziva kakav oni imaju mentalitet.

Izvini, a sta si ti nego kuferas...
Mislis da si neka visa rasa... tesko... mesanci (kao sto si ocigledno ti) i gastarbajteri su uvek bili niza rasa.... a posebno u ocima germanskih rasa... live with that... Germani nisu Sloveni pa da sire ruke (i noge) prema svim narodima...
Pokusavas da me uvredis... jos jedared...tesko... koliko sam ja uspela, a koliko ti govori i cinjenica da ja iza sebe imam dobro obrazovanje i sansu da se popnem na drustvenoj lestvici...
Ovaj kuferas je jako dobro prosao... hvala na pitanju... Wink

Ja nemam komplekse prema ljudima... hm.. ni prema narodima... samo ih realno sagledavam i komentarisem... nikakav zar uvlacenja u zadnjicu me ne goni da ih idealizujem....
Od toga se leba ne jede... Wink
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 15:07:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ниједна генерализација није добра, па ни ова.

Не могу се сви припадници једног народа стрпати у исти кош, па чак ни рећи да "највећи број припадника једног народа има заједничке карактеристике", осим ако је у питању боја коже, косе, телесна конституција и сличне антропоморфолошке карактеристике.

Уопште ми није јасно како неко може да каже да су нпр. Арапи.....такви и такви...кад постоје невероватне разлике између Арапа у Тунису, Палестини, Ирану, Сауди Арабију...
Па ни Рус из Москве и онај у Петрограду нису баш исти.

Зле предрасуде...зле... Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610

Treba li iz ovoga zaključiti da su Nemci sad gospoda?
Нису, али се барем тако понашају.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:31:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.