Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Опет стрељање невине деце по Америкама  (Pročitano 132743 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Ova vijest je meni fenomenalna. Ustajem ja juce ujutro oko 6 i na RTS-u ide dole tekst sa tom vijescu.
I posto je jelte u pitanju ranjavanje 16 ljudi, ocekujem da ce  biti jos nesto.
Odem na sajtove nase - nista. Odem na sajtove njihove - nista.
Gledam, ono vijesti ko je dao koliko koseva, ko je vidjen sa kim, o ranjavanju 16 ljudi - nista.

мрзело ме да гуглам с телефона кад сам видео вест, ал прва мисао ми је била... репери, ћамуге.  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ja lepo rece, nisam znao nista o pucnjavi, ali sam mogao da pretpostavim
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Уобичајено америчко, поподневно шенлучење, узроковано "америчким начином живота" изливима "слободе и демократије", кредитима, бизнисом и тако тога...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
САД: Три особе убијене, а девет рањено у пуцњави у Колораду, нападач се предао полицији

Три особе су убијене, а девет рањено у пуцњави у Центру за планирање породице у Колораду Спрингсу у Колораду

Драма је трајала пет сати пре него што се нападач предао полицији.
Идентитет нападача још није саопштен, а мотиви напада за сада су непознати.

Локални листови су, позивајући се на неименоване полицијске изворе, синоћ известили да је осумњичени идентификован као Роберт Луис Дир (57), пренео је Ројтерс.

Обично прометан део снегом покривеног града блокиран је јуче у предвечерје, дан након што су милиони Американаца прославили Дан захвалности, у најновијем инциденту који је бацио светло на прописе о ношењу оружја у САД.

Медју убијенима је један полицајац, док је рањено девет особа, медју којима пет полицајаца, а ниједан од повредјених није у озбиљном стању, рекао је градоначелник Џон Сатерс, пренео је АФП.

"Очигледно, изгубили смо два цивила, као и једног веома храброг полицајца", рекао је он новинарима.

За сада су нејасни мотиви напада на Центар за планирање породице, који се бави и здрављем жена.

Француска агенција подсећа да нападнута установа пружа и услуге абортуса, те да је то удружење на удару критика конзервативаца, медју којима се многи залажу за забрану прекида трудноће у САД и оптужују Центар да продаје феталне органе и делове тела за сопствени профит подстичући жене на абортусе.

Постојали су и страхови да неидентификовани нападач можда има код себе експлозив, те је полиција пажљиво испитала место злочина наког опсаде.

Пре него што је напета опсада окончана предајом нападача, портпаролка полиције Кетрин Бакли упозорила је да је он у зграду ушао са неким "предметима" и торбама.

Она је додала да је нападач био наоружан неком врстом "дугачког оружја" попут пушке, а неки очевици су навели да су чули пуцње из аутоматског оружја.

У тренутку када је нападач отворио ватру, на клиници се налазио велики број људи, од којих су се неки сакрили у једној безбедној просторији, а неки су престрашени побегли из зграде и изашли на хладноћу, позивајући у помоћ.

Полиција је направила обруч око тог дела града и препоручила становницима да остану у својим кућама.

Званичник Беле куће је рекао да је председника Барака Обаму о инциденту обавестила његова саветница за унутрашњу безбедност Лиза Монако.

(Танјуг)

стигла зима,немаштина...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
crni petak...kolko mrtvih u borbi za miksere...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Убица из Калифорније био ревносни муслиман

Након масакра на забави у Сан Бернардину у Калифорнији, у којем је 14 особа убијено, рођаци идентификованог нападача Саједа Фарука су дали изјаве за јавност у којима су изразили неверицу.

Сајед Фарук и његова партнерка Ташфин Малик убијени су у окршају са полицијом, након масакра у нападу на регионални центар Инленд за особе са инвалидитетом у Сан Бернардину у Калифорнији.

Фарук је радио за локални завод за заштиту здравља, а према речима његових рођака ништа није указивало на то да је он спреман да почини ужасан злочин.

Лист “Њујорк Дејли” пренео је изјаву Фаруковог оца који је сина описао као “посвећеног муслимана”.

“Он је био веома религиозан. Ишао би на посао, отишао би кући на молитву, враћао се на посао. Он је муслиман”, рекао је он.

Према речима његовог оца, Фарук је имао и малу ћерку.

Фархан Кан, Фаруков зет, на конференцији за медије рекао је да је шокиран.

“Немам појма зашто би он учинио тако нешто. Шокиран сам због овог догађаја.

Тужан сам због људи који су изгубили своје животе”, рекао је Кан, супруг Фарукове сестре.

Он је рекао и да се последњи пут са њим чуо пре око недељу дана.

Суседи су рекли да су Фарук и Ташфин Малик живели са дететом и Фаруковом мајком.

“Звучали су срећно. Приметила сам доста пакета који су им пристизали и Фарук је често нешто радио у гаражи. Али, то је мени све изгледало нормално, ускоро ће  празници и људи спремају поклоне”, рекла је једна комшиница.

(Блиц)

иопет рокачина по америкама  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Pa normalno da je bio musliman...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 130
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
mob
HTC Desire
Трамп или не, ништа погрешно није рекао. Погледајте ФБИ званичну статистику на:
https://www.fbi.gov/stats-services/crimestats
Па
https://www.fbi.gov/about-us/cjis/ucr/crime-in-the-u.s/2014/crime-in-the-u.s.-2014/offenses-known-to-law-enforcement/violent-crime

Изабрао сам 2014 чисто због комплетираности.

П.С. потребно је мало копања да би се дошло до релевантних табела и података
« Poslednja izmena: 09. Dec 2015, 04:13:19 od VokiPaun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.106

пуц пуц,ожежи ожежи.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.