Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Опет стрељање невине деце по Америкама  (Pročitano 133024 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
 Брате...Мислим да си бољи од тога..

То иде полако, првих пар генерација да одрасте...
 Замисли једног примитивног Тајланђанина да дође овде са пар ортака и да прави криминал, не иде то тако Wink
 -Њихов накот креће у тај фазон. То долази из таквих земаља где се тероришу међусобно, одсецају делове тела једни другима, муче животиње на најстравичније начине... 75 и више % криминала у свету изврше емигранти који су формирали банде.. МS13 је један од многобројних примера банди које су настале тако што се кримогена банда нерадника емиграната/дошљака из Салвадора удружила и сада потреса целу америку. На страну то што су CIA прсти умешани у финансирање ове огавне злогласне банде*.

Ако смо неспособни да видимо унапред шта ће да се деси када неки европски "MS13" имигранти напуне Србију онда су нам мозгови стварно пуни сламе.

- А све почиње са прихватним центрима које сваки нормалан народ одјебе из момента(осим ако није у питању рат у суседној држави и сл. где је помоћ нејачи цивилима преко потребна а и то мора да буде привремено без давања дозвола и папира арапима и осталим менталитетима који се сукобљавају са нашим).

Дакле, ради се о режији увеђења масивног мултикултуризма у овој земљи. Јуче сам видео(такође на дорћолу) неког африканца са све неком хаљином и прљавим патикама. Да није туриста можда? Важи.

ДС се надао победи(а он је дубоко у дупету Ционизма који држи скоро све владе света). Срећа па није успео јер они директно форсирају мултикултурализам а ономад су и отворили прихватни центар за арапе и сл. муџахедине(да добро сте прочитали) и терористе који се претварају да су цивили а онда шпијунирају и сл.
 Далеко одмакох, ово је преширока тема јбг...
 ______________________________ ___
 Баталимо сад мадрфакинг имигранте, ево једног финог видеа из Русије

*и не само ње..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
u africi,pogotovo na jugu,crnci u komunikaciji sa belcima izbegavaju da belce gledaju u oči.tek u poslednjih desetak godina,generacije školovanih crnaca praktikuju da sagovornika belca gledaju u oči.o čemu se radi?
tokom aparhejda crnci su služili belcima,od crnaca se očekivalo da belce oslovljavaju sa moj gospodare i da ga ne gledaju u oči.to je trajalo toliko dugo,da je to ostalo zapisano u njihovim genima.tako da taxtex-e nemoj da se brineš,genetski su predodredjeni da se pokore.ako navale u srbiju u tolikom broju,treba igrati na genetiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Zapisano u genima da bi došlo do iole primetne promene u genima (sa izuzetkom iznenadnih mutacija) potrebno je da prođe preko 150 generacija.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2013, 11:17:01 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Zapisano u genima da bi došlo do iole primetne promene u genima (sa izuzetkom iznenadnih mutacija) potrebno je da prođe preko 150 generacija.
Smile ma ajde,150?! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Zar bi neko tek tako pobegao iz druge zemlje u nadi za boljim životom da bi ovde pravio sranje?

Da. Pogledaj Francusku,kao najgori slučaj.

Kao što ja rekoh - kreteni beže iz zemlje A u zemlju B,samo da bi na kraju od zemlje B napravili zemlju A.

Jbg,on je navikao da živi u mahali,odnosno savani (u zavisnost dal su arapi ili crnci) i on čak i kad pobegne iz te rupčage, on ima želju da je opet doživi. Vole ljudi divljinu,pa to ti je.

I stvarno ih ima sve više ovde.S tim što crnje uglavnom dolaze kao studenti u razmeni,i dokle god ostaje tako,neka ih. Ali sam primetio sve više zamotanih. I ko i uvek,i u ovom slučaju se grupišu i polako počinju da prave svoje mahale,posebno oko džamije u BG. Jbg,to je taj mravlji mentalitet kojeg ne mogu da se otarase...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
погледај све веће градове европе,свугде је тако,смештај им је најмање битан,битно је да су пустили корење
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
 Ок а шта ћемо са израелом(не заслужује велико слово) који је колевка ционизма и у оквиру њега као покрета-Мултикултуралности, будући да тамо није дозвољена иста? Замислите лицемере, шире све те ствари међу нормалне грађане(разне девијантне законе типа "дечја права" и сл. гадости које уништавају породице), промовишу мешане и истополне бракове као и геј усвајање деце док у самом израелу о томе нема ни говора...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Odnesose coveku camac...ni kriv ni duzan... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
То иде полако, првих пар генерација да одрасте...
To i hoću da kažem. Sve te zemlje koje se spominju imaju ogromnu crnačku populaciju. Treba generacije i generacije da prođu da se tako nešto dogodi kod nas.

Druga stvar ne verujem da bi mi kao narod tako nešto dozvolili. Video si šta je bilo sa imigrantima iz Banje Koviljače (valjda). Hteo narod da ih linčuje.

I najbitnije - imamo sreću da smo penis od države tako da smo im mi samo tranzitna stanica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Druga stvar ne verujem da bi mi kao narod tako nešto dozvolili. Video si šta je bilo sa imigrantima iz Banje Koviljače (valjda). Hteo narod da ih linčuje.

I najbitnije - imamo sreću da smo penis od države tako da smo im mi samo tranzitna stanica.

Već dozvoljavamo.

Imigrante iz Afganistana, Pakistana, pički materina... koje ovde uhvate u tranzitu ka EU (čuvena,neprikosnovena EU...) umesto da momentalno deportuju,trpaju u te kampove za imigrante,ili ih pak puštaju na ulice.
Da ne pričam kolko smo tek ciganerije primili,sve na račun ulaska u tu istu jebenu neprikosnovenu EU,u koju ionako nikad nećemo ni ući.

Svaka čast tim ljudima iz Banje Koviljače,ali džaba njima te akcije ako sama država toleriše imigrante i ne radi ništa po tom pitanju.

A inače,tako sam se i ja tešio ranije - ma,bezbedni smo mi po tom pitanju,neće niko kod nas. E,al kad sam onda video koliko je odjednom pristiglo ciganerije, zamotanih i crnih u Beograd... shvatio sam da nije baš tako. Uostalom,oni svi možda krenu za EU,ali kad ne uspeju da uđu,naravno da će radije da ostanu ovde i žive na državnoj sisi,nego da se vraćaju u pustinju i savanu.

Što je najgore,čak i kad bi narod ponudio da skupi pare i da ''sirotom'',nesposobnom MUP-u, da kupi ovima povratne karte kući, vlasti to ne bi dozvolile,jer to ne bi bilo ''u skladu sa Evropskim vrednostima'' kojima mi težimo. Ili tako neka slična debilna priča.Ili bi možda bilo ''a,jbg,odnosi sa Nesvrstanima,bila 50. godišnjica pre dve godine...'' neki bulšit bi našli odmah.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.