Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 181953 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Kalinic.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Pa nije stavio u isti kos. Rekao da je Marinin slucaj van konkurencije (ili koji je vec izraz upotrebio). Slazem se da takve stvari nisu za pominjanje, narocito u tom kontekstu, ali ne treba coveku pripisivati nesto sto nije rekao. Meni je vise zasmetalo to sto je glupi Kalenic, u jednom od svojih bezbroj pokusaja da bude duhovit rekao (gledajuci samo Ismetu), kako je ziri konacno u sastavu u kakvom je on oduvek zeleo da bude. Verovatno je u pitanju samo njegova (ne)inteligencija, ali svako ko bi hteo, lako bi mogao to da poveze i sa Marinom, odnosno time da je on zadovoljan sto ona nije tu (a svi znamo zasto nije tu).

Ukoliko si pratio njegovo lupetanje, onda si sigurno cuo prethodnu odvalu, nakon koje se malo "ispravio" pa rekao da je slucaj van konkurencije. A Kalinic lupa, pa lupa. Nista bolji nisu ni ostali voditelji.

Nisam nesto pomno pratio, ali te dve stvari su mi bas zasmetale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja jesam taj deo, zato i komentarisem...  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
citao sam u novinama ovo sto ste napisali za NOva tv.. da su otisli glasovi adnanu... boze... stvarno mi nije jasno odakle krmetu toliko glasova
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Ako pobedi Babajic aka *mrvu mu jebem* Smile ovaj show nije nista bolji od Grandioznih zvezdica,jer jaran pjeva isto to samo malo losije...ispade Ane,a jedina imase harizmu od ovih sto preostase u polufinalu.Vidim svuda Makedonci hvale ovog mucenika,hoce da naprave od njega novog Toseta,a ne kapiraju da je Tose neponovljiv i da mu ovaj nije ni do kolena Smile....i sta sad tu ostaje da se bira...i ovako mi matorci ne trosimo kredite na te gluposti,tako da mlada populacija ce verovatno izabrati nekoga ko je blizak njihovom godistu po razmisljanju ... tako da ,na zalost Adnan ima najvece sanse,jer je opanak i dalje nepobediv Smile
Ko je to rekao, on nije ni 1/10 od Toseta. Smile

Vec si rekao, Tose je neponovljiv. Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2009, 14:10:48 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
citao sam u novinama ovo sto ste napisali za NOva tv.. da su otisli glasovi adnanu... boze... stvarno mi nije jasno odakle krmetu toliko glasova

Od Mileta Kitica i tetke koja kupuje parfeme od 7000e Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus

Od Mileta Kitica i tetke koja kupuje parfeme od 7000e Smiley
hehehehehhehe Smile

evo gledam upravo kako skrnavi Temperu od Gibonnija... jezivo ... sram ga bilo krmka
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Tel.Me Your.Number
Niko ne može zameniti Tošu Smile Smile

Adnan je u temperu je stavio malo više vode
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Skandal

Hrvatska TV Nova objavila pogrešne brojeve za glasanje za pobednika „Operacije Trijumf", svi glasovi za Makedonca Aleksandra otišli Crnogorki Nini

Dok jednom ne smrkne... Nina Petković dobila Aleksandrove glasove

Dan pred veliko finale „Operacije Trijumf" ovaj rijaliti-šou potresao je skandal koji je izazvala hrvatska TV Nova, a koji preti da ugrozi regularnost čitavog takmičenja. Naime, od utorka, kada je započelo glasanje za pobednika na TV Nova, objavljeni su pogrešni telefonski brojevi, pa je tako nekoliko dana svaki glas koji je upućen Makedoncu Aleksandru Belovu zapravo odlazio na konto Crnogorke Nine Petković.

Oštećen... Aleksandar Belov tuđom greškom ostao bez glasova iz Hrvatske

TV Nova objavila je broj telefona 060 88 88 13 pored imena Aleksandra i Nine. I dok su pozivi na ovaj broj zapravo gomilali glasove Crnogorki, Aleksandar je ostao bez svojih glasova. Njegov pravi broj 060 88 88 03 nije objavljen sve do subote, i to nakon više intervencija gledalaca „Operacije Trijumf". Dosadašnji apsolutni favorit publike koja je glasala iz svih pet država koje prenose OT oštećen je, jer se tačan broj glasova pristiglih za ovih nekoliko dana ne može sa sigurnošću utvrditi.

I dok se na forumu „Operacijatrijumf.net" spekuliše da je možda u pitanju i namerna greška, fanovi Aleksandra Belova od TV Nova dobili su izvinjenje i odgovor da im je tako javljeno iz Beograda i da oni nisu odmah mogli da isprave grešku dok im iz Beograda nije javljeno da to učine.

PR služba TV Nova i produkcija „Emoušn" juče nisu imale komentar na ovaj skandal.

Aleksandar Belov, prema nezvaničnim saznanjima Pressa, do sada je posle Makedonije imao najviše fanova upravo u Hrvatskoj.

Ništa od Rijane, Olivera, Džibonija, Štulića...

Večerašnje finale „Operacije Trijumf" proći će bez gostovanja eks-Ju muzičara, ali i bez poznatih svetskih zvezda. Iako je bilo očekivano da će se među specijalnim gostima naći Neli Furtado, Rijana i Dejvid Bizbal, najuspešniji takmičar OT u svetu, čini se da je slabija gledanost od očekivane učinila da glavni junaci poslednjeg Gala koncerta budu upravo studenti akademije. Goran Stamenković, prvi čovek „Emoušna", na početku serijala najavio je dolazak Olivera Dragojevića, Džibonija, Olivera Mandića, „Zabranjenog pušenja", i izrazio želju da ponovo aktivira Branimira Džonija Štulića. Oni se ipak nisu pojavili a, kako saznaje Press, među onima koji su odbili da gostuju u „Operaciji Trijumf" su Nina Badrić, Bebi Dol, sestre Kovač, grupa „Van Gog"...

Nacionalni pokliči Hrvata i Makedonaca!

Hrvatska TV Nova i makedonska A1 televizija, koje prenose OT, ovaj muzički šou shvatile su od početka kao nacionalnu borbu, pošto su u svim reklamama i najavama forsirale isključivo svoje takmičare. Reklama na hrvatskoj televiziji uglavnom se sastojala od pokliča „Da li će Hrvatska pobediti, glasajmo za Hrvatsku", dok se na makedonskoj najavi finala ne vidi nijedan drugi student osim Aleksandra, niti čuje bilo šta osim poziva da se glasa za Makedonca. Za razliku od njih, srpska B92 podjednako je prikazivala učesnike šoua iz svih država.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Ma upropastio je Temperu.... Kao i vecinu pesama koje su malo komplikovanije....
Znaci, posto je Adnan imao najvise glasova, verovatno ce namestiti da za veceras, njegovi glasovi idu Nini  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.