Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 181937 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
a i jedini je nase nacionalnosti..

ROTFL  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Samo da ne pobede Ado( :[1]:), Nina ili Aleksandar!    :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Po meni Danijel ima najbolje glasovne mogucnosti a i jedini je nase nacionalnosti.. Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko se ziri nalupao sinoc, pa to je neverovatno. Onaj Tonci definitivno mora da ide na posmatranje. U isti "kos je stavio" Ismetin pad, svoju povredu kicme i Marinin smrtni slucaj  Smile kakav kreten Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Pa nije stavio u isti kos. Rekao da je Marinin slucaj van konkurencije (ili koji je vec izraz upotrebio). Slazem se da takve stvari nisu za pominjanje, narocito u tom kontekstu, ali ne treba coveku pripisivati nesto sto nije rekao. Meni je vise zasmetalo to sto je glupi Kalenic, u jednom od svojih bezbroj pokusaja da bude duhovit rekao (gledajuci samo Ismetu), kako je ziri konacno u sastavu u kakvom je on oduvek zeleo da bude. Verovatno je u pitanju samo njegova (ne)inteligencija, ali svako ko bi hteo, lako bi mogao to da poveze i sa Marinom, odnosno time da je on zadovoljan sto ona nije tu (a svi znamo zasto nije tu).
« Poslednja izmena: 05. Jan 2009, 13:25:33 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Meni zao Hari Mata Hari... jbg... odrasla sam uz ovo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Pa nije stavio u isti kos. Rekao da je Marinin slucaj van konkurencije (ili koji je vec izraz upotrebio). Slazem se da takve stvari nisu za pominjanje, narocito u tom kontekstu, ali ne treba coveku pripisivati nesto sto nije rekao. Meni je vise zasmetalo to sto je glupi Kalenic, u jednom od svojih bezbroj pokusaja da bude duhovit rekao (gledajuci samo Ismetu), kako je ziri konacno u sastavu u kakvom je on oduvek zeleo da bude. Verovatno je u pitanju samo njegova (ne)inteligencija, ali svako ko bi hteo, lako bi mogao to da poveze i sa Marinom, odnosno time da je on zadovoljan sto ona nije tu (a svi znamo zasto nije tu).

kalenic je , po meni, jedini normalan voditelj tamo... ana tu i tamo ... upisana je jeziva,, maca poremecen (nekad u pozitivnom, nekad u negativnom smislu)

kao sto rekoh, sto je najgore, posle svog pljuvanja male spodobe, spadoh na to da navijam za njega..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Kalenic je izjavio ovo sto sam napisao i meni je to zaparalo usi, veoma, jer ma sta ko mislio o Marini (nemam pozitivno misljenje o njoj), ona je zena koja je izgubila sina i smatram da niko tu njenu tragediju ne treba "da uzima u usta". Sinoc su je direktno ili indirektno uzeli u usta i Kalenic i Tonci, s'tim sto je Tonci makar upotrebio neki izraz tipa "van konkurencije", dok je Kalenic (verovatno i sam nesvestan sta je rekao), rekao kako je oduvek zeleo da vidi ziri u takvom sastavu (ponavljam, u ziriju je bila samo Ismeta).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ukoliko si pratio njegovo lupetanje, onda si sigurno cuo prethodnu odvalu, nakon koje se malo "ispravio" pa rekao da je slucaj van konkurencije. A Kalinic lupa, pa lupa. Nista bolji nisu ni ostali voditelji.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6300

Skandal: Zbog propusta Nove TV regularnost Operacije Trijumf upitna?

REGULARNOST balkanskog showa Operacija Trijumf postala je upitna nakon velikog propusta Nove TV, naše televizijske kuće koja prenosi cijelu "operacija priču". Naime, od utorka, kada je započelo glasanja za pobjednika na spomenutoj televiziji, objavljeni su pogrešni brojevi za glasanje pa je tako svaki glas koji je bio upućen Aleksandru Belovu u stvari odlazilo u korist Nine Petković.

Ispod imena Aleksandra i Nine vrtili su se isti brojevi

Nova TV je na svojim reklamama i oglasima za zvanje za svoje favorite napravila kardinalnu grešku koja bi mogla poništiti cijeli show. Naime, ispod imena dvoje kandidata vrtili su se isti brojevi (060 88 88 13). Dok su se tako glasovi namijenjeni Aleksandru "slijevali" Nini, on je ostao bez glasova obožavatelja iz Hrvatske. Apsolutni favorit publike sinoć je po broju glasova zauzeo (tek) četvrto mjesto, dok je Nina zajedno s Aleksandrovim glasovima bila peta i za dlaku se izvukla od ispadanja, dok naša Ana Bebić nije bila te sreće te je napustila show.

Slučajna ili namjerna pogreška?

Dok se na nekim forumima raspravlja o slučajnoj ili namjernoj pogrešci, s Nove TV su nam se javili i potvrdili da se radi o tehničkoj pogrešci. "Radilo se o nenamjernoj tehničkoj pogrešci koja je ispravljena čim je to bilo moguće. U tom je vremenu zaprimljen mali broj glasova, te smatramo da kandidati nisu oštećeni budući da je točna informacija bila dostupna iz više izvora – webu, teletextu, dnevnim emisijama, te u novom foršpanu", rekli su nam s Nove TV.

S.C.
Foto: Nova TV

Izvor http://www.index.hr/xmag/clanak/skandal-zbog-propusta-nove-tv-regularnost-operacije-trijumf-upitna/415922.aspx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.