Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 184455 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ahyhahahahahhahah, shvatio je kako u stvari zvuchi Smile shto nisu zvali Caneta, to bi bio shou Smile

**edit : gledajte sad ... cool cje biti chini mi se

***edit : jaoj koliko dragicj spushta Vukashina... i jaoj koliko je ova Nina ruzhna.. bila je lepsha pre 3 godine.. poznavao sam lika sa kim je pevala u nekom kaficju u Tivtu...
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 15:21:31 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N 73
Vukasin i Nirvana?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
koje cje to skrnavljenje da bude majku mu ..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja mislim da bi Brejkersi posle ovog skrnavljenja trebalo da naprave verziju pesme Prsten sa sledecim tekstom

`Bacio sam prsten, kupio sam pusku,
ko skrnavi Brejkerse razbicu mu njusku ` Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Studenti napisali nove blogove :

Ana Bebić
Još samo malo!

Evo napokon malo kompjutera za pisat blog, ali dobro i to je nešto!!!
Pa šta reći nakon dva mjeseca, osim - joj, joj, još samo malo! Jessss!!!

Ne znam jesam li vam se zahvalila na tome što ste me spasili... E, pa hvala vam od srca na podršci!!!

Stvarno moram isto tako da vam kažem da je ovo uistinu jedno veliko, prekrasno iskustvo, koje se bliži kraju, hvala Bogu... Da sam ovdje upoznala fenomenalne ljude i da ću s nekima ostat do kraja života u dobrim odnosima.

Svi vi koji ovo gledate vjerujte da nije baš svejedno živit ovakvim životom, da dani postaju sve teži i duži, ali trudiš se, pa ako ide - ide!!!

Kao što znate, ovaj tjedan ima dosta posla i to nas sve baca na rad, što je odlično... Nema više pretjeranog dosađivanja i izležavanja.

Evo, isteklo mi je vrijeme, pa vam svima šaljem veliki pozdrav i poljubac.

Uživajte!
Kiss

Adnan Babajić

Dva mjeseca kasnije...

Evo, prošlo je dva mjeseca kako sam na Akademiji i mogu reći da nije baš ni lako.
Moraš dati sve od sebe da bi išao do kraja.

Veoma sam sretan što sam među četiri favorita publike i nadam se da će tako ostati do finala, da će me moji navijači bodrit do kraja.

Neke stvari su se promijenile, neki studenti su ispali što mi veoma teško pada, jer smo stvarno svi složni. Nadam se da će me na kraju, bez obzira šta bude, moja raja dočekat u Živinicama, pa i u čitavoj Bosni i Hercegovini i drugim zemljama.

Samo moram reći da mi najviše nedostaju roditelji i bliži prijatelji. Pozdrav svima!

Vukashin:
Čitao bih bilo šta!

I evo, posle skoro mesec i po dana opet je došla na red povlastica koja se zove pisanje bloga. Mogu reći da sam je jedva dočekao.
Ne zato što imam šta da kažem (čudo jedno), već zato, ljudi, što NE MOŽETE DA ZAMISLITE koliko je dosadno. Horor!

Po ceo dan možeš samo da spavaš i jedeš. Rad na pesmama je postao rutina... Pa ni to više nije neko zadovoljstvo. Sada se, eto, radujemo subotom, emisiji kod Mace i Marijane i još nas, hvala Bogu, raduju nastupi... Ostalo... Igramo se baterijama, Nikola je napravio "Ne ljuti se čoveče", pa to kao malo mlatimo i tako... Ali, što kaže jedan pametan čovek - bolje da je dosadno, nego da je teško. :-)

Pitao bih šta ima kod vas, ali odgovor neću dobiti pre nego što izađem, tako da nema svrhe... :-) I dalje nemam predstavu da li ovo, i u kolikoj meri, ljudi čitaju. I ako čitaju, i dalje se pitam zašto... :-) Ali, verovatno je još nekom dosadno, pa eto, da vidi šta budale pišu... :-)

I ja bih sada čitao bilo šta... Uputstvo za korišćenje pegle, šporeta, televizora... Bilo šta. Eto... Tako je to. Ali... It's a long way to the top if you wanna Rock 'n' Roll (ZZ Top)! ;-)

Ne znam šta drugo da vam kažem, osim - slušajte Whitesnake! :-)

Do sledećeg kucanja, nadam se sa mog računara... Pozdrav!

Sajko:
Nadam se da ostajem, nadam se da ispadam...

A joj! Opet ne znam zašto sam prihvatio ponudu da pišem blog, jer kao i prošli put - NE ZNAM ŠTA DA PIŠEM!!!
Aha! Setio sam se! Apelujem na mog dragog Koleta da organizuje neku svirku, jer mi to jako nedostaje... Dosadan sam, a? Pa šta ću... Moram nekako da ubijem ovih 10 minuta koje su mi dali... Eto tako...

Bleji se, igramo "Ne ljuti se čoveče" kao što ste veroatno primetili... Nadam se da ću da ostanem do kraja... A isto tako se nadam da ću da ispadnem sledeće nedelje :}:}:}

Ne znam baš najbolje gde se nalazim, pa mi je zato ovaj tekst ovako bez smisla... Kad bih bar mogao da dobijem neki odgovor na ovo...

Odoh ja sad, jer me čeka Sonja da nastavimo da vežbamo neki tekst. Pozdravljam vas sve koji ovo čitate!!!

P.S. Sutra mi je 6 meseci sa Nevenom, pa joj ovim putem čestitam!!! I ljubim je puno, puno, puno!!!

Neizvesno!

Operacija Trijumf: Rovovska borba za opstanak Sajka i Vukašina, na sledećoj Gali pevaće i bivši studenti!
Nikola Sarić i Vukašin Brajić vodiće rovovsku bitku za opstanak na akademiji „Operacije Trijumf", a po svemu sudeći, ime prekobrojnog studenta neće se znati do sledećeg ponedeljka i poslednjih sekundi glasanja. Prema prvim rezultatima ankete, trenutno je u blagoj prednosti mladi Beograđanin Sajko (52%), koji će zajedno sa svojim konkurentom iz Sanskog Mosta Vukašinom (48%) na narednom Gala koncertu izvesti hit grupe „Azra" - „Balkan".

Glavni gosti Gala koncerta biće hrvatski pevač Petar Grašo i (po drugi put) Makedonka Karolina Gočeva. Karolina će pevati sa tri preostale devojke - Sonjom, Anom i Ninom - pesmu „Lady Marmalade", a sa Crnogorkom Ninom će u duetu izvesti i hit „Mojot svet". Petar Grašo će sa Danijelom pevati svoj veliki hit „Utorak", dok su ostali studenti dobili sledeće numere: Ana Bebić - „Womanizer" (Britni Spirs), Sonja - „La vie en rose" (Grejs Džons), Igor - „Kristina" (Zdravko Čolić).

Igor i Nina pevaće i „My heart will go on" (Selin Dion), dok će grupno hitove grupe Kvin „We will rock you" i „We are the champions" izvesti Danijel, Nikola, Ana, Sonja, Aleksandar i Vukašin.

Kako saznaje Press, na sledećem Gala koncertu novu duetsku pesmu trebalo bi da izvedu i bivši studenti akademije - Milica Majstorović i Đorđe Gogov.

Izvor : Operacija Trijumf
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
unapred se izvinjavam zbog duplog posta, ne bi lichilo ninashta (ako se tako kazhe SmileSmile

Gala Veche 11

Studenti će izvesti sledeće numere:

Sonja - "La vie en rose" (Grace Jones),
 Danijel - "Utorak" (Petar Grašo),
Ana - "Womanizer" (Britney Spears),
Karolina Gočeva, Sonja i Ana - "Lady marmalade" (tema iz "Mulen ruž"-a),
 Igor - "Jedna zima sa Kristinom" (Zdravko Čolić),
Nina - "Mojot svet" (Karolina Gočeva),
 Adnan - "Vera od suvog zlata" (Petar Grašo),
 Aleksandar - "Tajno moja" (Toše Proeski),
 Aleksandar i Adnan - "Ima neka tajna veza" (Bijelo dugme),
 Vukašin - "Smells like teen spirit" (Nirvana),
 Nikola Sarić - "Došao sam da ti kažem da odlazim" (Bijelo dugme),
 Vukašin i Nikola Sarić - "Balkan" (Azra).

Dodatak:

Danijel, Nikola Sarić, Ana, Sonja i Vukašin - "We will rock you" / "We are the champions" (Queen),
 Igor i Nina - "My heart will go on" (Celine Dion, tema iz "Titanik"-a).

ali Igor My heart will go on Smile car Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Tel.Me Your.Number

Kako im lepo objasni Danijel... vi ste kurve i mrzite jedna drugu zbog mušterija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Kako im lepo objasni Danijel... vi ste kurve i mrzite jedna drugu zbog mušterija Smile
Ubode i on ponesto pametno da kaze... Smile

Sajko se mnogo raspricao o devojci, ne znam koliko mu je to pametno, ipak klinke treba da glasaju za njega... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Mene samo zanima kako su mogli onog seljačinu Adnana izabrati kao prestavnika BiH?! Smile
Pa zar nije bio niko bolji, pametniji, kulturniji?! Smile

Zaista ima toliko provala, da prosto nekada ne možeš povjerovati da čovjek od 20 godina priča onakve gluposti.

"A to si ti Aleksandre, da Bog da te Djeda Mraz p****"
"Jesi li znao da se bijeli luk proizvodi samo u Kini?"
"Nemoj sine Adnane zbog Živin'ca, nemoj zbog Bosne"(Adnanova mama sa "karakterističnim" naglaskom)
Smile Smile Smile

Ovo su tri stvari s kojima se mi ovdje najviše zezamo. Smile
O testu inteligencije da i ne pričam...

Danijel mi je previše arogantan i prepotentan tako da mi nije drag, ali mu se talenat ne može osporiti.
Ostali mogu proći.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 23:42:41 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
"Nemoj sine Adnane zbog Živin'ca, nemoj zbog Bosne"(Adnanova mama sa "karakterističnim" naglaskom)

Sta fali ovome? Meni je ovo super, smejao sam se jedno minut kad sam čuo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.