Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 184477 puta)
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia Lumia 630
Ja mislim da je Vukasin dobio Nirvanu da peva solo, ali ne znam sta je dobio Nikola, je l' zna neko?

Nikola P. (OT): Danijel se sakrio kao pacov!

Izlazak Nikole Paunovića sa Akademije Operacija trijumf rastužio je i rasplakao većinu studenata, najviše muških.

Adnan je lio suze, Vukašin takođe nije mogao da ih zadrži, Ana Bebić sa kojom se Nikola Paunović zbližio u protekle dve nedelje jedva se borila da se ne "zaroza"...

Ipak, jedan student nije bio prisutan tokom uobičajenog «rituala» studenata kada ispraćaju nekog ko je izbačen. Danijel se nije pozdravio sa Nikolom i u prvi mah činilo se da je to bilo slučajno, jer je bio u slušaonici. Međutim...

Po izlasku sa Akademije, Nikola Puanović je u emisiji "OT – Mozak" objasnio da Danijel nije želeo da se pozdravi sa njim i da je bio u ostavi.

"Danijel se sakrio u ostavu kao pacov! Nije me iznenadio, niti me je pogodilo to njegovo ponašanje. Ipak, nisam ovo očekivao", rekao je Nikola Paunović, ne želeći mnogo da govori o odnosu sa "problematičnim" Danijelom...

"On je takav-kakav je. Nismo mi ni bili nekakvi drugari, a nema potrebe ni da se vidimo posle završetka ovog šoua", dodao je Nikola Paunović, student koji će ostati upamćen po tome što je "popio" najviše nominacija od početka OT.

(MONDO)

« Poslednja izmena: 10. Dec 2008, 19:00:00 od Darkman030 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Danijela pacov Smiley prava rech
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
vala moram priznati da se i meni zgadio! Upravu je Paunovic sad sa njih 16 se zamerio i jedini je on upravu! Nema osobe u kuci sa kojom se nije zakacio! Suvise je uobrazen i pun sebe! Ide mi malo na zivce! Najbolji po meni Igor!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Nisi jedini. Svima se zgadio.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Tel.Me Your.Number
vala moram priznati da se i meni zgadio! Upravu je Paunovic sad sa njih 16 se zamerio i jedini je on upravu! Nema osobe u kuci sa kojom se nije zakacio! Suvise je uobrazen i pun sebe! Ide mi malo na zivce! Najbolji po meni Igor!
Hahaha upravo si u predposlednjoj rečenici opisao Igora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
tachno je da je uobrazhen, ali zgotivio sam ga u poslednje vreme, ne znam zashto Smile Smile   nekako mi je kao pravi drugar... barem se tako ponashao u poslednje vreme
« Poslednja izmena: 10. Dec 2008, 22:53:44 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG 
,,Јао што ти је добра козметикаааа....''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
,,Јао што ти је добра козметикаааа....''

Toliko toga se desavalo na akademiji, da su pustili 10 minuta mirisanja parfema u mraku i Danijelu koja sredjuje fioke.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Obnavljanje gradiva

19:48 | Danijel u plesnoj sali preslušava pesme koje studenti treba da pripreme za naredno Gala veče.

On, najpre, sluša Aninu numeru, zatim temu iz filma "Titanik", a onda i svoju, "Utorak", koju u originalnoj verziji izvodi hrvatski pevač Petar Grašo. Međutim, posle preslušvanja repertoara za novu, on kreće sa "obnavljanjem gradiva", puštajući kompozicije sa prethodnih Gala večeri.

Kasnije, Sonja, Vukašin i Adnan u trpezariji kreću sa zabavljanjem, uz svoju omiljenu igru. Sonja kaže da ju je Aleksandar danas pobedio četiri puta, jer je, kako tvrdi, na specifičan način bacao kockicu.

Izvor : Operacija Triumf

Kraj je blizu

22:17 | Vukašin razgovara sa Anom i Ninom u ženskoj sobi.

On konstatuje da ih je ostalo veoma malo i da zbog toga skoro da nema dešavanja u Akademiji, sem časova i proba. Nina kaže da ako su već su izdržali dva meseca, izdržaće još dvadesetak dana.

Ana se uključuje u razgovor, govoreći da im je svima teško, jer su svesni da je kraj blizu. Navodi da misli da će najzanimljivije biti poslednje sedmice. Njih troje se slažu da se situacija dosta promenila zbog toga što u Akademiji nema više Đorđa, a od juče, ni Nikole Paunovića.

Izvor : Operacija Triumf
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Finale na Badnje veče

Završnica muzičkog takmičenja „Operacija trijumf“ očekuje nas 6. januara, odnosno na Badnje veče.

Iako su mnogi očekivali da veliko finale bude upravo u novogodišnjoj noći, kao što je to bio slučaj u prvoj sezoni „Velikog brata“, produkcija je odlučila da gledaoce, pa i same studente, nekoliko dana duže ostavi u neizvesnosti!

Još nije odlučeno da li će 31. decembra biti upriličena neka specijalna emisija sa učesnicima „Operacije trijumf“, koja će se naći na programu u najluđoj noći, a kako zasad stvari stoje, najverovatnije će te večeri na Televiziji B92 biti emitovano uključenje uživo iz kuće u Košutnjaku. Takođe, ovih dana mogla se čuti priča da će se u šou vratiti neko od bivših takmičara, o čemu će odlučivati glasovi gledalaca, međutim, još niko iz „Emoušna“ nije potvrdio ovakva nagađanja.

Ukida se glasanje za favorita?

Kako je broj takmičara OT sve manji, u planu je da se na jednoj od narednih gala večeri promeni sistem nominacija, što će ugroziti opstanak svih studenata. Uskoro možemo da očekujemo ukidanje glasanja za favorita, što je dosad konstantno bio Aleksandar Belov iz Makedonije, a žiri će nominovati samo dvoje studenata, koji će se automatski naći u konkurenciji za ispadanje. To, svakako, znači da će se ukinuti praksa spasavanja pojedinaca od strane žirija i studenata.

Dolaze Karolina Gočeva i Petar Grašo

Izvođači koji će se pojaviti na sle dećoj gala večeri biće makedonska pevačica Karolina Gočeva i hrvatska pop zvezda Petar Grašo. Atraktivna Makedonka već je pevala na svečanom otvaranju ovog muzičkog
takmičenja, dok će se Petar Grašo prvi put pojaviti na gala večeri „Operacije trijumf“.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.