stidljiva cura od 25 godina.... po cemu si ti skontao da je stidljiva...? jel sto ti nije popusila odma... da joj se svidjas...i te kako bi ona prihvatila tu kafu... nego cura ima momka...i nije ona stidljiva - nego normalana... ako si takav kako kazes...i da se svidjas mnogim curama...ti lijepo se zanimaj sa tim svim curama kojim se svidjas... i zblizavaj se s njom..u takvim okolnostima najbolje prolazi prijateljstvo... moras prvo da joj postanes drug... znam, ti bi odma da hebes... i ja bi... al' ne ide to tako....
Pozz ljudovi !!! E citam poruke i vidim da su neki za a neki protiv za moj potez. Znate sta, ako vam se neka riba mnogo, mongo svidja, ali bas mnogo, pokusajte i vi ono sto sam uradio ja!
Da joj je bilo lepo sa ne bi se smuvala samnom.Jednostavno od samog starta se osecalo da ima nesto izmedju nas dvoje. Uostalom to je zivot, ljudi se rastaju i sastaju.
PS: iz price sam ukapirao da njen bivsi (verovatno mislivsi, duga veza ma nemoram da joj poklanjam toliko paznje) i nije obracao previse paznje na nju, retko se vidjali itd. dakle i njena veza je bila ona klasicna dugogodisnja smaracina.A i lik nije posvecivao bas paznju na svoj fizicki izgled (malo vise je voleo slatkise...)
PS: iz price sam ukapirao da njen bivsi (verovatno mislivsi, duga veza ma nemoram da joj poklanjam toliko paznje) i nije obracao previse paznje na nju, retko se vidjali itd. dakle i njena veza je bila ona klasicna dugogodisnja smaracina.A i lik nije posvecivao bas paznju na svoj fizicki izgled (malo vise je voleo slatkise...)
To je njena pricha, koja mozhe i ne mora biti istinita. Mozhe biti i obichno upozorenje - "budesh li uradio tako neshto napusticu te, a ako mi ne verujesh, vidish da vec jesam napustila jednog takvog upravo zbog toga"
A shto se tiche klasichne dugogodishnje smarachine... Pa ako ti se bash toliko svidja, povedi rachuna o ovom delu sa kojom lakocom ti prichash o tome jer ne verujem da si se toliko zaludeo za njom a da je zhelish samo na dan il' dva...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti