Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Ustvari izmislio sam - bolje receno umislio sam da je ona stidljiva. Nije uopste takva !
nije neko stidljiv, ako ne odgovara ne tvoje flert zahtjeve... kapiras covjece... da djevojka ima momka....i ako joj se i svidjas... cura postuje tog svog momka..i nece da fleruje sa tobom iz postovanja... a ne sto ona ne zna da flertuje.. ja sam prvi put od tebe cuo/procitao.... da osoba zenske vrste ne zna da flertuje.... a sem toga ni to jbn flertovanje ne mora nista da znaci... flertujemo mi svi gdje god stignemo... :mrgreen:a to ne mora da znaci da bi s tom nekom curom s kojom nesto ocijukam i lazem joj nesto... da bi i opstio s njom... drugar..ja cu tebi iskreno reci sta ja mislio o ovom problemu... ja mislim da si ti malko furnut... ono kapiras da si ljep ili zgodan....a mozda nisi nista od toga nego samo ti mislis da jesi...pa te malo zbunilo to... "cuj ja ovakav zgodan i ja njoj ovo - ono a ona nista..." pa sam sebi kazes...stidna glupaca i ne zna flartovati... znas dok lebdis po vazduhu...vidis samo sebi slicne... i nijke sve krasno sto zna letjeti... trebas se malo spustiti na zemlju - ima i dole finih bica...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
@bobaK_bl Kako nisi ukapirao covece da smo ja i ta riba sada zajedno a i nema apotrebe da budes ljubomoran ! I ne zanimaju me ostale ribice, sada mi je apsolutno dobro sa ovom. Uostalom kapiramo se savrseno, kao da se znamo celog zivota.