Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ono kao ljubav ~ TV sitcom na RTS-u  (Pročitano 30865 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Seljaci mogu da pljunu pod prozorm Bajićevoj seriji "Selo gori..."
Em je serija treš, em su im glavne glumice ćerka i rediteljeva žena koje bolje da su, kao pravi seljaci, otišle da oru njivu nego što glumataju i zaglupljuju ojađeni narod.

Selo gori je narodska serija koja ima mana, ali je gledanija i bolja od Seljaka čiji autori zaslužuju kamenovanje.
Što se tiče kritike za "ono kao seriju sa naslovom "ono kao ljubav"", potpuno se slažem sa autorom iste. Mislim da rts neće moći da padne niže nakon ovog sranja koje prezentuju...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Selo gori je narodska serija koja ima mana, ali je gledanija i bolja od Seljaka čiji autori zaslužuju kamenovanje.
Ја од свега горе наведеног гледам недељно (суботоб у репризи после ручка) 15 мин ''Село гори...''
То на страну што је гледана,али шта је у њој добро? Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Citat
Ја од свега горе наведеног гледам недељно (суботоб у репризи после ручка) 15 мин ''Село гори...''
То на страну што је гледана,али шта је у њој добро? Smile

Narodska je to serija. Možda ti i ja ne razumemo, ali pitaj starije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Citat
Jeste, bolja je od "seljačkih" serija, ali svejedno, ova kritika stoji.
Брате, није боља од сељачких серија!
Гледао сам 5 минута, неку сцену где Ординачева као фол плаче!Па ако је то глума, онда је Ђоша, Марлон Брандо!!!!
И најважније, Пинкове серије плаћа Митровић,а РТС плаћају несрећни грађани уз електрично бројило! За те паре мора боља серија!!!
Svaka cast za komentar
Na Pinku ima dosta gluposti, ali ponekad umeju da naprave dobru seriju.
Ljubav, navika, panika je vrhunac, a Seljaci su po meni bolji od Baba se ceslja jer opisuju dosta realnu i saljivu stranu zivota na selu.
Rts trazi pretplatu, a za uzvrat nam daje krseve od serija i ostalog programa.

Da l' smo mi gledali iste serije? Serija seljaci je najretardiraniji nacin da se potrosi video traka...
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Ljubav,navika,panika je vrhunac  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Jeste, bolja je od "seljačkih" serija, ali svejedno, ova kritika stoji.
Брате, није боља од сељачких серија!
Гледао сам 5 минута, неку сцену где Ординачева као фол плаче!Па ако је то глума, онда је Ђоша, Марлон Брандо!!!!
И најважније, Пинкове серије плаћа Митровић,а РТС плаћају несрећни грађани уз електрично бројило! За те паре мора боља серија!!!
Svaka cast za komentar
Na Pinku ima dosta gluposti, ali ponekad umeju da naprave dobru seriju.
Ljubav, navika, panika je vrhunac, a Seljaci su po meni bolji od Baba se ceslja jer opisuju dosta realnu i saljivu stranu zivota na selu.
Rts trazi pretplatu, a za uzvrat nam daje krseve od serija i ostalog programa.

Da l' smo mi gledali iste serije? Serija seljaci je najretardiraniji nacin da se potrosi video traka...
Meni se svidja humor u toj seiji.
To je humor koji je narodski i koji je proslavio Djosu i njemu slicne.
Serija nema radnju, nije kvalitetno snimljena, ali ponekad pogledam zbog tog humora.
Nekako mi je taj humor bolji nego u Selo gori, a baba se ceslja gde je izvestacen.

Uopste serija Selo gori, a baba se ceslja je dosta izvestacena.
Koliko treba da se ponovi "Mislim nemo' se ljutis" i slicno.
Glupi monolozi, jos gluplja radnja sa nekim elementima natprirodnih pojava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Što se tiče natprirodnih pojava, tu se slažem...
Ali u ostalom nisi u pravu... "Mislim nemo se ljutiš" je postala legendarna rečenica, koja je uzrečica istog lika. A o kvalitetu serije ne želim da govorim... Seljaci su najgori treš koji je mogao biti snimljen. I ta će se serija uvek prepričavati u lošem kontekstu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ljudi iz zapadnog pomoravlja se pronalaze u toj seriji i sto su im pojedini detalji zanimljivi za videti jer su ih proziveli. Jeste Rados silio u poslednjoj sezoni sa nebitnim dijalozima i likovima, ali serija i dalje ima taj smek. Svaki lik iz serije je autentican, odnostno, lako ga je prepoznati medju ljudima iz zapadnog pomoravlja... S' druge strane, serija Seljaci je prepuna svega najgoreg sto su mogli da pronadju... Narodski humor? Please... Prepricavanje viceva koje mi je pokojni pradeda govorio jos dok mi je zvecka bila prilicno zanimljiva igracka mi bas i nije zanimljivo. Jedina razlika izmedju Kursadzija i Seljaka je u tome sto se kadrovi u seriji Seljaci ponekad snimaju vani...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 02:28:22 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
 Smile Smile

pametno rečeno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Smile Smile

pametno rečeno Smiley
Ja hteo da ti priznam da serija i nije nesto i da si bio u pravu a ti sad velicas Babu koja se ceslja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.