Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:10:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online upoznavanje  (Pročitano 17187 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Bilo je par zanimljivih situacija, mada nemam obicaj. Ali u globalu nemam nista protiv da se ljudi upoznaju na bilo kakav nacin, kao da je bitno da li u kafani ili na fejsbuku.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 22:17:56 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ispovest: Muškarac kojeg sam upoznala preko interneta tukao me je do krvi

Tridesetjednogodišnja Suzan Halbert, majka dvoje dece, iskusila je sve negativne strane onlajn poznanstva. Tri godine stariji Gevin Tejlor kojeg je upoznala preko sajta "plentiofiš.com" od savršenog džentleman postao je nasilnik. Ono što je ličilo na početak velike ljubavne priče postalo je prava noćna mora.

Prilikom internet upoznavanja preporučuje se veliki oprez
- Gevin je bio toliko pametan, ponašao se prema meni kao prema princezi. Mislila sam da ga dobro poznajem, ispostavilo se da to nije istina. Kada nekog upoznajete preko interneta, ne znate ko je on zapravo. Nikada više neću koristiti sajtove za onlajn upoznavanja- rekla je Suzan Halbert. 

Radnica na aerodromu u Birmingemu, svog onlajn partnera Gevina Tejlora iz Telforda upoznala je preko popularnog internet sajta.  Trgovac koji je za sebe tvrdio da je bivši policajac dugo je skrivao svoje pravo lice.
Ovaj onlajn par je svakodnevno razmenjivao poruke, i kako je  Suzan izjavila,  sve je ukazivalo da je Gevin "normalna osoba ".
- Na našem prvom sastanku on nije insistirao na poljupcu, pa sam pomislila da je pavi gospodin- nastavila je ona. 
Prve sumnje su izazvali sve češći Gevinovi napadi besa.

- Njega je nerviralo toliko stvari,  najviše policija. Međutim, prema meni u tim trenucima nije bio oštra- naglasila je Suzan.   

Ipak, jedna njena reakcija pokrenula je  niz neprijatnih situacija. Njoj je zasmetalo to što Gevin i nakon njihovog upoznavanja koristi sajt "plentiofiš.com".  On nije želeo da toleriše njeno prebacivanje.
- Udario mi je glavu u zid, okliznula sam se i pala i počela da plačem. Nastavio je  da me udara po licu. Svuda po rukama i licu sam imala modrice- ispričala je ona.

TRAUME NAKON NAPADA
Suzan je nakon napada hospitalizovana,  a u bolnici joj je ustanovljen prelom jagodične kosti. Iako su telesne povrede vidljivije,  posledice na njeno mentalno zdravlje su daleko značajnije.
- Kada zatvorim oči, vidim sve što se dešavalo, ali imam osećaj kao da se to desilo nekom drugom. Od napada  nisam spavala. Kada radim, televizor mora da bude non stop uključen. Iako se telesne povrede leče, mentalni ožiljci su i dalje tu- izjavila je žrtva zlostavljanja.   

OPASNOST ONLAJN UPOZNAVANJA 

Suzan Halbert je dodala da je pre ovih nemilih događaja bila srećna osoba. Sada joj je teško da oseti radost i da se smeje.

Gevin Tejlor je pre nekoliko dana na sudu priznao krivicu, osuđen je na  dve godien zabrane prilasska Suzan Halbert i na dve gdoine društevno-  korisnog rada. Novčana kazna koju je platio iznosi 125 dolara.
Suzan želi da svojom  pričom ukaže ženama na sve opasnosti onlajn upoznavanja. Od predstavnika sajta niko nije želeo da komentariše ovaj incident.   

izvor : Blic.rs

vec sam aj to pisao ovdje...na nekoj temi..meni jedna draga osoba...
je upoznala lika...kad je bio momak..a ona cura..od 17 godina..i zabavljali se 7 godina..i zavrsili u braku...
pa joj je slomio ruku i kljucnu kost...i svu je sjebao...
a ja zbog njega zamalo nisam ostao bez posla i na robiji zavrsio ...jer sam htio da ga ubijem... i zamalo to nisam uradio Smile

tako dati to i nema neke vece veze koga gdje upoznas..ako ga upoznas..i ako je okej..
konja i budalu i psihopatu mozes upoznati bilo gdje..isto kao i fino celjade...

pre dvadest i vise godina nije bilo interneta..ali je i tada bilo prebijenih zena...koje su muzevi i momci
njihovi..."zlatni i fini"
tukli do krvi....

problem na netu je taj sto upoznas nekoga a ne vidis mu zive  oci..i ponasanje...
nije isto poslasati smajlic...i vidjeti osmjeh...na necijem licu...ili uputiti osmjeh...
pa ako se to razvuce...uopznavanje...i kad to oide kao malo daleko...
moze covjek da se razocara.,..jer ti se ne svidi nista uzivo...
ni nacin na koji govori..niti kako se smeje..niti kako gleda...i tako  to...

mada i psiha mozes da upoznas...sa obje strane i muske i zenske strane...psihopate nemaju odredjen rod...
i mozes  da imas nezgodne probleme...u najmanju ruku neprijatne...
ali to moze da se desi i kad nekoga upoznas i u klubu nekom..
na utakmici i na koncertu i u biblioteci i tako...

sto akze marko net je samo sredstvo za upoznavanje ...danas...
ti nekoga s kim hoces nesto vise..moras i uzivo da upoznas...i tu vidis sve...

ja sam jednu curu upoznao na netu...pre oko tri godine..
i jedva je se resio i to nisam je se jos resio  Smile
 jos me maletretira i proganja  Smile psiho i pravi  Smile
iako ja tos njom..sta god ona da je mislila da je to...
nisam nit zelio nit sam to uzrokovao...d
ok sam skapirao kakve su njene namjere i zelje...
kasno je bilo... da prodje bez takvih posledica po mene... kakve su---jos uvijek  Smile Smile Smile  Smile

naravno u realnom svetu..nas dvoje ni po bilo kakvim okolnostima ne bi mogli da se upoznamo..a kamoli
da porazgovaramo...vise  od jednom... Smile Smile Smile
i to je jedina boljka na netu..sto moze da te neko maltretira...pa i da ti napravi probleme...
naravno..ako  to dozvolis...a ja posto sam fin  Smile Smile Smile Smile
to sam dozvolio...sv se bnadajuci da ce olos prestati...sa svojim fukarlucima i tako ...
i na kraju..kad vise ne budem mogao trpiti... nacicu nekoga da joj ode nabiti komp ko lancic na glavu... Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
Tridesetjednogodišnja Suzan Halbert, majka dvoje dece, iskusila je sve negativne strane onlajn poznanstva. Tri godine stariji Gevin Tejlor kojeg je upoznala preko sajta "plentiofiš.com" od savršenog džentleman postao je nasilnik. Ono što je ličilo na početak velike ljubavne priče postalo je prava noćna mora.

Samohrana. Nije ni čudo kako neverovatno privlače nasilnike i psihopate a onda kukaju i kukaju što je to tako.
 Šta je bilo sa ocem te dece? Zna li neko? Pobegao glavom bez obzira.
 I sad treba meni neka madrfaking ilustracija da dočara nju kao žrtvu? Alo bre, privukla si upravo onakvog kakvog si htela!

Samohrane mame su čudo..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Au što si kivan na samohrane majke..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ko je ovu temu uopste iz izvlacio iz naftalina  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
ja  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
crveni telefon na stolu sonje biserko je usijan  Smile

neka neko prizove pameti ovog mladica, e a tax, aj se kladimo ti i ja, da ces samohranu majku da zenis jednog dana  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
a zasto? Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
zato sto te sto su najglasniji protiv necega, upravo to nesto snadje, hiljadu puta potvrdjena cinjenica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:10:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.