Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oni meni mirdita, ja njima dobar dan!  (Pročitano 6986 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
srbi iz srbije su pomagali srbima na kosovu,koliko puta su organizovani dobrovoljni prilozi,iz beograda,nisa,kragujevca,leskvca organozovani su prevozi hrane,skolskih udzbenika za decu,pomoc u garderobi...a dane pricam o prilozima putem mobilnih telefona preko sms.tako ako do sada nisi informisan evo ti informacija,najblizi su pomogli,nego me zanimaju komsije.kada toliko puno imaju a kaso humani su sto ne pomognu tim ljudima?ma sta ocekivati,znas kada bih poverovala d bi hrvat pomogao tim ljudima na kosovo?nikad!a citav svet zanima kosovo zbog dobrog geostrategijskog polozaja,plodna zemlja,i prirodnog bogatstva.nisu srbi ni skrti a i humani su ,uvek su pomagalui srbima na kosovu i tako ce i dalje biti
Pa Peharice hebiga nismo u istoj vise drzavi da pumpamo tu taj isti Kosovo svi zajedno...sada je to na vama dobro jos par mjeseci ali eto jos malo je...Srbi su najhumaniji i najneskrtiji narod na svijetu to si zaboravila reci...mi Peharice imamo dosta bjede i u nasoj zemlji pa prvo njima pa drugima...
ne znam na koju vasu zemlju mislis hrvatsku ili njemacku?i sta bi sa onim fondom? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
srbi iz srbije su pomagali srbima na kosovu,koliko puta su organizovani dobrovoljni prilozi,iz beograda,nisa,kragujevca,leskvca organozovani su prevozi hrane,skolskih udzbenika za decu,pomoc u garderobi...a dane pricam o prilozima putem mobilnih telefona preko sms.tako ako do sada nisi informisan evo ti informacija,najblizi su pomogli,nego me zanimaju komsije.kada toliko puno imaju a kaso humani su sto ne pomognu tim ljudima?ma sta ocekivati,znas kada bih poverovala d bi hrvat pomogao tim ljudima na kosovo?nikad!a citav svet zanima kosovo zbog dobrog geostrategijskog polozaja,plodna zemlja,i prirodnog bogatstva.nisu srbi ni skrti a i humani su ,uvek su pomagalui srbima na kosovu i tako ce i dalje biti
Pa Peharice hebiga nismo u istoj vise drzavi da pumpamo tu taj isti Kosovo svi zajedno...sada je to na vama dobro jos par mjeseci ali eto jos malo je...Srbi su najhumaniji i najneskrtiji narod na svijetu to si zaboravila reci...mi Peharice imamo dosta bjede i u nasoj zemlji pa prvo njima pa drugima...
ne znam na koju vasu zemlju mislis hrvatsku ili njemacku?i sta bi sa onim fondom? Smile

Mislio sam na Hrvatsku a i ovdje ima bjede u Njemackoj kao suvgdje na Svijetu...sa fondom,paaaa razmisljam razmisljam... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A sto se vi dusebriznici malo nepobrinete za svoju bedu,a nas srbe koji hocemo nesto o KiM da cujemo
ostavite na miru i  nebrinite se nista za srbe na kosovu, bas je juce stigla donacija iz merime iz krusevca.
Nije peharica, vec pehar ili ti gral ako ti je tako draze.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 02:25:29 od radnaskela »
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@radnaskela

Ne vredi. Oni jednostavno vole da dolaze na srpski nacionalisticki forum. Nisam psiholog, ali verovatno ima neka dijagnoza u psihologiji. Mislim, ides na ovaj forum da bi provocirao i uzivas u tome, a sebe uzdizao u fazonu "Vi Srbi ste najveci supci, mnoooogo volim sto ste u sranju. Mi smo elita za vas...". A oni su limeceri nevidjeni. U Hrvatskoj se slusaju srpski turbo folk sve u 16. 80% omladine je u tom fazonu. A na radiju se ne smeju pustati ti "hitovi", jer jebiga to je cetnicka muzika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma kompleksasi! Mi smo oduvek za njih bili centar!
Uostalom od nas su i nastali pa moraju da se vracaju na izvor!!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@radnaskela

Ne vredi. Oni jednostavno vole da dolaze na srpski nacionalisticki forum. Nisam psiholog, ali verovatno ima neka dijagnoza u psihologiji. Mislim, ides na ovaj forum da bi provocirao i uzivas u tome, a sebe uzdizao u fazonu "Vi Srbi ste najveci supci, mnoooogo volim sto ste u sranju. Mi smo elita za vas...". A oni su limeceri nevidjeni. U Hrvatskoj se slusaju srpski turbo folk sve u 16. 80% omladine je u tom fazonu. A na radiju se ne smeju pustati ti "hitovi", jer jebiga to je cetnicka muzika.

nisi psiholog ?? jesi jesi .... bez tog log , pa ostane psiho ....

u čemu je razlika , srat po Hrvatskoj a od iste tražit stan kojeg nisi ni bio vlasnik nego samo korisnik , nosit pasoš države po kojoj sereš , itd itd ..... to je najniži oblik licemjerstva jer imaš 2 priče , a ja recimo imam samo jednu priču i jedno mišljenje koje pričam i u Zagrebu i u Beogradu i bilo gdje , a ti se šaltaš  po potrebi i interesu .e dečkić dečkić ......

vidim u nekoj ste gadnoj ofenzivi na svakoj temi se bunite protiv svakog ko nije iz srbije ili je iz srbije a ima drugačije mišljenje , mislim koji vam je ...... pišaš i niksavica-trnje.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 19:00:48 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Sta se bre ja bunim protiv tebe?
Kad sam te uvredio?

Nemoj da se duris bezveze.  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nikoleta ovo se zove "srpski nacionalisticki forum", ako neznas da citas sam si kriv.
Niko te netera da dolazis na njega, tako da decko oladi malo, molio bi te lepo.
PS:uredu je dokazao si da smo svi sovinisti i ko zna kakvi, zato sad lepo ponosno i u pravu kao sto si
uvek ostavi nas na miru, imas indeks pa se idi tamo zaliti.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 22:15:40 od radnaskela »
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno, kad nemas sta da mi odgovoris ti odmah po stanu sto je dovoljan dokaz koliki si licemer. Ti nemas pricu. Tvoja prica je  Smile i ostali fazoni. Opet ponavljam, stvarno ne razumem zadovoljstvo dolaziti na ovaj i politicki deo foruma i provocirati sa postovima i temama. A veoma dobar dokaz za ovo sto pricam je tema "Del Ponte: Srbija nema kulture za EU". Kao mi smo nekulturna nacija i samo si cekao postove da se nasladjujes. Cenim da si izdrkao od srece kad si naisao na clanak, a verovatno i kad citas postove @KraljevicuMarko. A to kao dolazis u Beograd i pricu sa foruma pricas ovde, ne seri. To ako ima forum za klince pa idi tamo i pricaj to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ako je tebi kraj putovanja ovdje kao na slici , nije svakome  Smile Smile

edit  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 23:54:56 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.