Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:25:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: One vole lose momke  (Pročitano 80219 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Vidite, u tome je i problem. Ako cemo u definisanje "dobar" se definise kroz emotivnost i patetiku a "los" kroz nesto sto se zove "player" tj "igrac" Smiley . Ako tako gledamo onda i moze da se kaze da se odlucuju vecinom za "lose" ali opet ne mora nista da znaci  Smile Jedna devojka mi rece da "dobar" znaci "glup" a "los" znaci "igrac". Ta ista devojka mi je rekla da kada se kaze za devojku da je "dobra" znaci da  nije kurva a kada se kaze da je "losa" to znaci da jeste. To je naravno generalizacija sa kojom se ne slazem

ne valja ti logika. žene traže dominantne mužjake, ne opasne.
a loši su često dominantni, još češće preuzimaju inicijativu i kontrolu, i na ovakve se najčešće pale klinke, jer se radi o prividu dominantnog mužjaka. može da se povuče paralela komotno sa automobilom, tačnije kubikažom koju preferira... i koji to nedostatak maskira.

može i dobar da poseduje sve ono što je ženi potrebno, dobro ne podrazumeva transparentnu emotivnost, iliti patetiku... jer to je ono što žene ne vole.

a to što žene privlači nema veze sa lepotom ili mišićnom masom, već prvenstveno sa inteligencijom, šarmom i duhovitošću. vizuelno ne vredi ako nema ove tri osobine... i dominantnost, naravno. Smiley
Sa ovim se u potpunosti slazem
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zaštićeni svedok

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
nema ljutiš, ali razmišljanje dotične je jako površno, sem generalizacije, ni iq joj nije na zavidnom nivou. a to je model devojaka koje preferiraju "loše momke".
igricama se služe proračunati muškarci, klinačke fore sa toplo - hladno, ignorisanje, izazivanje ljubomore i ostalo ne pale nijednu devojku koja ima iole mozda u glavi. loši momci u kontextu teme, takođe nemaju gram mozga u glavi, i takvi šetaju sponzoruše. znači, lako ih je prepoznati, po pratnji, mislim na glupe x2 Smiley
a za kurve... ako ne umeju da se unovče, nisu loše, samo glupe. ako to rade sa uspehom, opet nisu loše, nego nesposobne za bilo šta drugo... ovde se radi o sistemu vrednosti.
definicija pravog muškarca ne podrazumeva loše i dobro u opisu. ili je muškarac, ili je loša kopija istog. Smiley
IP sačuvana
social share
"Kad jedno odredjeno stanje počne da vas muči, da postaje neizdržljivo, nemojte stajati u mestu jer bolje neće biti, još manje pomišljajte da bežite natrag jer se od toga pobeći ne može. Da biste se spasili - idite napred! Terajte do vrhunca! Do apsurda! Idite do kraja dok ne dotaknete dno, dok vam se ne ogadi!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Tako je!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
Dobri momci se plaše odlučivanja i žele da ti odlučiš gde ćete ići noćas. I to ne zbog toga što cene tvoje mišljenje već samo pokušavaju da prebace odgovornost na tebe. Imaju vrlo lošu naviku – da prebacuju odgovornost. (Bolje bi bilo da puše!) Loši momci mogu da pogreše, mogu čak i da vas uvrede, ali neće se kriti iza vas.

Umesto termina dobar i los ...ubaciti kvalitetan i nekvalitetan. I tekst ce biti potpuno razumljiv  Smile
Los moma jbt  Smile Smile Smile
A je l vozi motor i nosi koznu jaknu? Pa nemamo 13 ponovo majku mu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
nema ljutiš, ali razmišljanje dotične je jako površno, sem generalizacije, ni iq joj nije na zavidnom nivou
Ne ljutim se, i rekao sam joj to isto odavno  Smile

definicija pravog muškarca ne podrazumeva loše i dobro u opisu. ili je muškarac, ili je loša kopija istog. Smiley
Slazem se

A je l vozi motor i nosi koznu jaknu?
I pusi cigaru  Smile.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
I crna naocale , i ne cupa obrve niti se brije ispod pazuha  Smile

Kad malo bolje razmislim  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
 Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Smile

Hahahhaha isto to sam postavila na slicnu tematiku odavno  Smile
A i htela sam da napisem pre nego sto videh klip : Nosi jaknu sa nitnama  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Citat
ne valja ti logika. žene traže dominantne mužjake, ne opasne.
a loši su često dominantni, još češće preuzimaju inicijativu i kontrolu, i na ovakve se najčešće pale klinke, jer se radi o prividu dominantnog mužjaka. može da se povuče paralela komotno sa automobilom, tačnije kubikažom koju preferira... i koji to nedostatak maskira.

može i dobar da poseduje sve ono što je ženi potrebno, dobro ne podrazumeva transparentnu emotivnost, iliti patetiku... jer to je ono što žene ne vole.

a to što žene privlači nema veze sa lepotom ili mišićnom masom, već prvenstveno sa inteligencijom, šarmom i duhovitošću. vizuelno ne vredi ako nema ove tri osobine... i dominantnost, naravno.  

o cemu ti...pricas...  Smile i kome to pricas...i sta to nema veze sa ljepotom...
privlacnost.. Smile Smile Smile Smile Smile jos jedbna grickalica enciklopedije... Smile

procitaj naslov  teme... Smile
one vole lose momke... Smile
vole ih zato sto su...objasnio sam sta... Smile
opasn momak...iliti los...ne moze biti neko ko nije dominantan, inteligentan i zavidno sposoban... Smile
i pravo opasan...zayeban ..i .jak...tako da...logika ne postoji u tvom izlaganju...
a u mom je ima i te kako... Smile
tacno je da moze i dobar da to sve posjeduje...jer ipak neko mora da i te opasne spusta na zemlju...
da se ne lazemo i  to su opasni momci... Smile mada to neki ne shvataju...ozbiljno... Smile
i niko nije rekao da svaka zena voli lose ili opasne momke...
ali je jedno sigurno, da ovo sto si ti rekla..ljepoti .o misicima...parama i opasnoj naravi...nema veze sa zivotom....
i te kako se zene lijepe na to.... Smile sad opet...idemo na drugu temu....ne lijepe se sponzoruse...nego jednostavno neke zene vole to...jel tesko to shvatiti... Smile

dzaba je nekom dobrici pamet....romantika i osjecajnost..duhovitost pa i sarm......ako on ne izgleda dobro..
ako je zgoljav ili debeo i ruzan... Smile o cemu pricas zenska glavo... :shock:sta ce on takav privuci...
 ja nemam 15 godina da meni neko prica sta zene vole... Smile znam ja diobro sta one vole... Smile
bolje nego ti... iako si zena... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:25:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.