Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ona (mlada) trazi (stituiranog) njega. Dopuna za upoznavanje ?!  (Pročitano 207468 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Napisacu mozda nesto licemerno jer ni ja ne verujem u to ali: Od ovih 10 sigurno postoji makar jedna bazirana na ljubavi a ne na "ljubavi prema novcu i slavi"  Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa to postujem vise nego "skrivene namere" ribica koje hvataju punisice na bebe, na histeriju, na tuzne price, pa onda licemere i razne kucke koje okolo pricaju kako vole svoje muzeve, a vole ih samo zbog kreditnih kartica ... "o boze ja ga tako volim, a on mene tretira kao parce mesa" ...

nikad mi nisu smetala sponzoruse, generalno. Nemam nista protiv ako neko ima neki prioritet i tezi necemu sto je za njega jako bitno u zivotu .. sve dok je u okvirima zakona  Smile

Ali licemere koji jedno rade a drugo pricaju, e to bih palila bacacem plamena  Smile

Smile

Smile mene samo zanima sto tebe niko ne napadne sad... Smile
nije lijepo da gledas svoja posla...i da ti ne smetaju sponzoruse... Smile

btw...bacac plamena...nije u okvirima zakona... Smile salim se...

jbg...i ja sam im'o problem kad sam bio vrlo mlad...i mene su nervirale cure... Smile
koje su nekako malo vise gledale u neke druge momcice...koji su imali dobra auta...
nego u mene...jer sam vozio krsinu...( al' ipak su gledale) u koju su se bojale sjest...
da se ne bi raspala negdje usput...krsina... Smile
logicno je ako si izasao...da se zabavljas...da to treba i da radis...
tako su i te cure izasle da se zabavljaju...tj...da se provedu...a kako ce se sa mnom provesti....
ako ja nemam auto, niti neku kintu...da bih se mogao provesti sam a kamoli s jos nekim... Smile
normalno je...sta ima da gubi vreme i zivce sa mnom...kada njioj treba zabava...
fino te pita sta vozis...fino joj reci sta vozis...ako vozis, vozices...
ako ne vozis....onda suti...i trazi  nesto u svojoj kategoriji...da vozis i volis....
i pusti druge da zive svoj zivot...tako ja radim.... Smile kad mi je bas dosadno... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Napisacu mozda nesto licemerno jer ni ja ne verujem u to ali: Od ovih 10 sigurno postoji makar jedna bazirana na ljubavi a ne na "ljubavi prema novcu i slavi"  Smiley

ja tipujem na Miu Smile

joooooj sad sam se setio jedne navijačke pesme  Smile

Zeko lopove Zeko lopoveeee
da dovedeš Kanavara
Mia ti se s nama kara
da dovedeš i Gatuza
karamo ti Miu s guza

ima i strofa za Materacija  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2010, 18:22:26 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34746
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
I za kraj !

Al' najace !

Ne karamo samo Miju vec i celu familiju  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
evo sta se desava kada kurva sponzorusa ostvari svoje ciljeve

Razvode se Danijela i Jovan Marić !!!

Jovan (69) i Danijela (39) Marić se razvode! Psihijatar i bivši ambasador Srbije u Južnoj Africi za Press kaže da je Danijela podnela zahtev za razvod.
- Tačno je, razvodim se. Danijela je podnela zahtev za razvod braka. Nemam informaciju da li ima drugoga, ali narod ima mudru izreku – muž uvek poslednji sazna. Mnogo sam učinio u njenom razvoju, postala je asistent na predmetu Medicinska etika, koji sam ja predavao. Sada mi je čudno kako etičarka ima pogrešan sistem vrednosti. Pet godina sam bio direktor institucije gde je Danijela radila kao najmlađi lekar. Naravno, bilo joj je zgodno da ima muža direktora. Sa druge strane, imala je sve pogodnosti dok sam bio ambasador, a sada kada toga nema sve se briše gumicom – razočaran je Marić.
On otkriva da je sa Danijelom trebalo da se takmiči u rijalitiju „Parovi”.
- Trebalo je da budemo domaćini rijalitija „Parovi”, a ako smem da se našalim na svoj račun, trenutno sam u potrazi za novom partnerkom koja će sa mnom da učestvuje u šou-programu – kaže Marić za Press.
Danijela je kratko poručila da ne želi da priča o privatnom životu.

Mariću rogonjo pravi si psihijatar.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

ja tipujem na Miu Smile

joooooj sad sam se setio jedne navijačke pesme  Smile

da dovedeš Kanavara
Mia ti se s nama kara
da dovedeš i Gatuza
karamo ti Miu s guza

ima i strofa za Materacija  Smile
Smile Smile

Pa to ti je cist primer "para na paru"  Smile

Ja tipujem na Isidoru  Smile

Cisto kazem posto sam vidjao primere gde uopste nije u pitanju sponzorustvo vec su se eto "nasli". Da se ne lazemo, u vecini takvih slucajeva(stariji muskarac- mladja zena) je u pitanju sponzorustvo u nekom obliku ali cisto kazem da postoje i drugaciji slucajevi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
uopšte ne treba kriviti te žene, one imaju cilj. da li je moralan ili ne, o tome se može polemisati ( amoralan je, nemojte polemisati  Smile).
Krivi su ovi imbecili koji misle da se zgodna mlada pička loži na njih. E nazrdravlje ti mudo matoro, i treba tako da prođeš idiote.

Citat
Da se ne lazemo, u vecini takvih slucajeva(stariji muskarac- mladja zena) je u pitanju sponzorustvo u nekom obliku ali cisto kazem da postoje i drugaciji slucajevi

dabome, evo u Lekinom slučaju, imamo čist primer devojke koja se loži na incest, pa pošto ne može da bude sa ćaletom u zvaničnoj vezi, zadovoljila se seknd best opcijom.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
dabome, evo u Lekinom slučaju, imamo čist primer devojke koja se loži na incest, pa pošto ne može da bude sa ćaletom u zvaničnoj vezi, zadovoljila se seknd best opcijom.
Smile

Evo ova se lozi na naftu, da se lozi na ugalj izabrala bi nekoga rudara Smile

http://forum.burek.com/aleksandra-obradovic-fox-tv-t471965.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
da...a on se nije vucao sa sestricama i sekretaricama...kako li je nju smuvao...ako ne tako... Smile
po meni ni on nije nista bolji..jer je iskoristio svoj polozaj u drustvu,
da bi obezbijedio to sve sto je naveo svojoj supruzi...koju je na pokvaren nacin zaveo,
ponudivsi joj kule i gradove...tako da....neka ga je ostavila...pametna zena...

ali problem je sto  je u vecini slucajeva zena kriva za sve... :ballbounce:pa tako i ovdje...
pogotovo kod onih cija je majka u porodici bila kriva za sve...
jbg...sta ja mogu...moja nije bila ni za sta kriva...niti je ko optuzivao... Smile
naucila me je nesto sto izgleda mnoge majke nisu svoje male sincice...
a to je da postuju zene...ajd da ne kenjam vise...prestacu a imam svasta da kazem.... Smile

ona je sponzorusa... :shock:sto je zaveo duplo pametniji i straiji covjek od nje... Smile
i sto je ona u medjuvremenu...odrasla...i svhvatila svoje greske....
uzela budalu lopatom...i ostavila ga...naravno da nije bolesna da ne uzme ono sto je on njoj uzeo...
mlado i lijepo  tijelo...
e, sad sine moj...ko se igra vatricom...zna i da se zapali...i da izgori... Smile
kao ovaj magarac...i drago mi sto ima takvih zena... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
dabome, evo u Lekinom slučaju, imamo čist primer devojke koja se loži na incest, pa pošto ne može da bude sa ćaletom u zvaničnoj vezi, zadovoljila se seknd best opcijom.
Smile

Evo ova se lozi na naftu, da se lozi na ugalj izabrala bi nekoga rudara Smile

http://forum.burek.com/aleksandra-obradovic-fox-tv-t471965.html
Nek ganja Rinata Ahmetova, on je rudar.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.