ali ne znam sta bih mislila da moje dete bude homo orjentisano tu je tolerancija, nesebicnost, ljubav prema svom detetu, postovanje njegovog izbora, na teskom testu
zivotinje treba da se mnoze da bi opstale kao vrsta... zato ce homoseksualci uvek biti izuzeci, nikad pravilo... i tu je prici pocetak i kraj
Naravno da kada je dete u pitanju, vrlo je neodgovorno govoriti na temu deteta i homosexualnosti, pre svega zato sto jos nemam decu!
Vrlo je naivno tvrditi da su jedino heterosexualni parovi skloni radjanju potomstva. Dakle, pravila nema...i homosexualci, kao i hetero i te kako imaju decu (ne govorim o dva tipa koji zive zajedno, pa usvoje tudju decu....nego o cinjenici da i gay ljudi takodje imaju svoju prirodnu decu)....verovali ili ne!
koliko ja znam ttt1 je zensko ili se bar tako predstavljala,tj. tako je predstavio Gymbrowsky,kao svoju devojku
Hahahah....vrlo ste duhoviti sa komentarima....
Ma ja mogu da kazem i ovo i ono, tj i da sam zensko i musko. Mislim da to ovde (na forumu) i nije bitno, kao nekog posebno to interesuje. Recimo da sam u vrlo bliskim odnosima sa Gimom (a to kog sam pola, mozete samo da pogadjate), koji je trenutno (mozda zauvek... ) odsutan sa foruma.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 18:22:57 od ttt1 »
kad vec mene citiras... mogao/la si i one recenice u kojima pominjem biseksualce, potomstvo itd... a krajnje je ocigledno da je autor teme upravo biseksualac