... secam se da se obracalo (dok ne ustanovimo kog je pola) arlekinu u zenskom rodu uostalom, nema naveden pol u profilu
sto se teme tice, prica se da postoje i biseksualci...
skakljivo pitanje
dakle, oni varaju svoje zene sa muskarcem, umesto sa zenom kao sto je uobicajeno... da li je tu razvod resenje? neko je pomenuo kako bi to bilo resenje, da deca ne trpe tezinu eventualnih ogovaranja... mada, ogovaranje ne gine razveli se ili ne, ako se sazna ova socna prica a opet... nije pomenuo kako se oseca u porodici, kako se slaze sa zenom, u kakvim su odnosima... niti je pomenuo sta bi on u stvari zeleo da uradi...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 19:26:23 od machakz »
Zar nije napisao/napisala da su ga tih par gay drugova probali muvati,znaci onda bi trebalo da je musko!? Onda se nadam da tom sto ga je predstavio kao devojku,nije devojka u onom robijaskom fazonu!? Ljudi,sto se sekirate zbog toga,jel mislite da ce previse tolerancije uticati da se to mozda prosiri!?Mislim da se takvi ljudi i zene radjaju takvi,nema tu pomoci i dzaba ponizavanja,batine... kako ih je bog stvorio (mentalno),to im je!Zato samo opusteno i nek svako radi ono sto zeli PRIVATNO,mislim da bi bilo preterivanje da se grle i ljube po prometnim ulicama i slicno,to je vec degutantno ponasanje,ali privatno nek rade sta hoce,dao im bog slobodnu volju! Pozdrav
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Smatram da je problem u tome sto imaju agresivan nastup, jer svako ko ne podrzava gay pokret smatra se netolerantnim, a pre svega oni nemaju razumevanja za str8 populaciju koja je u ogromnoj vecini. njihiova druzenja, manifestaciije uvek imaju predznak gay, sto samo po sebi govori da nisu spremni da prihvate nekog ko nije njihovog seksualnog opredeljenja. organizuju gay parade po citavom svetu, a jos nisam cuo da je neko organizovao str8 parade. zato neka rade sta hoce, al ne zelim da se gay pokret dozivljava i propagira kao najvece dostignuce savremene civilizacije.
nagon za ostavljanjem potomstva, pa u tom smislu i heteroseksualnost je bez diskusije... biseksualci su zato, cini mi se, manje 'strashni' od homoseksualaca
i zato nije nimalo cudno da pomisao na pederastiju u vecini ljudi izaziva blagu jezu... a ne samo nerazumevanje
meni licno ideja da postoje homici ne smeta... ima sasvim dovoljno i heteroseksualaca ali ne znam sta bih mislila da moje dete bude homo orjentisano tu je tolerancija, nesebicnost, ljubav prema svom detetu, postovanje njegovog izbora, na teskom testu
... sem toga, postojale su mnoge kulture u kojima je pederastija bila potpuno prihvacena doduse, u bi varijanti, upravo zbog potomstva
slazem se sa dejonijem da iritira agresivno reklamiranje bilo cega... poenta i jeste da ne treba razapeti nekoga sto je takav kakav je, ali to u isto vreme ne znaci da je taj izbor super, a jos manje ajmo svi da se ugledamo i budemo takvi
ukratko: nije cudno sto se podrzava hetero opredeljenje u odnosu na homo... i ta dva opredeljenja nikad nece biti izjednacena ma koliko homici mislili da je to nepravedno! mi smo pre svega zivotinje, a zivotinje treba da se mnoze da bi opstale kao vrsta... zato ce homoseksualci uvek biti izuzeci, nikad pravilo... i tu je prici pocetak i kraj
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 10:30:36 od machakz »
Mislim da gej podrazumeva i lezbo populaciju,tako da ne moze da se kaze pederi. Svako kuci nek radi sta hoce,neukusno je to iznositi na ulicu i insistirati da iskazivanju svog seksualnog opredeljenja.