i treba.Ovde trcite kao besni na svako polje i moju izjavu.E to mi se dopada.Koliko vas me prati?A gde mi je veliki prijatelj Serbian Fighter.Valjda odmara,nedelja je.
ok.Da mi viudimo sta cemo sa ovim mucenicima.Obavesticu drugare iz Zagrebacke policijske postaje da ih oteraju u Lepoglavu.Da odleze mesec*-dva dok smire hormone..
Ja ti nisam prijatelj.. nikad ti necu biti prijatelj, nikad necu ni pomisliti na to da tebi ili nekom kao ti jednog dana mogu eventualno biti prijatelj... Takodje, nismo kolege, niti cemo ikad biti kolege jer ja za razliku od tebe nisam primat koji kopira druge i ima fetish da sebe naziva imenima, te da koristi komplikovane reci u recenicama iako ne zna sta te reci tacno znace i kako se upotrebljavaju. Ja sam ti juce rekao da prestanes da se ponasas kao degenerik. Takodje, rekao sam tvom kolegi da ti prenese istu poruku a ovog puta cu dodati, da prestanes da ne bih sve tvoj ekspertske zivotne probleme resio. Moderatori imaju apsolutno svu moju podrsku, a ti, ti mozes samo da nastavis da budes banovan dok se nekom od nas ne smuci pa te banuje iz zivota. Nikoga, ni pod kojim uslovima, u tvom slucaju nece zanimati da li ti mislis da je ovaj forum na pragu propasti, da li je ovaj forum dobar, los ili najgori, da li su ljudi na njemu ovakvi ili onakvi. Mi ovde pricamo, nama je ovde ekstra i (one koji ga imaju) savrseno boli kurac sta o tome misli jedan obican polupismeni spamer. Dakle, ako ti se ne svidja.. odjebi milom, da te ja ne bi zaista odjebao silom.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
berharde,kako mogu pored lepih zenskih dupeta da ti se svidjaju muska dlakava(osim ako tvoj partner ne koristi razne vidove depilacije).S obzirom da svakodnevno upraznjavate ''sex'' da li imate nekontrolisane gasove? i koji je od vas dvoje objekat na kome se vrsi radnja?