Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 16:07:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On-line neverstvo  (Pročitano 17331 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
Rec je o "romansama -- zaljubljivanju preko Interneta". Rezultati su pokazali da jedna od deset devojaka ili zena, zavisnica od Interneta, zavrsi u ljubavnoj vezi odnosno u krevetu sa muskarcem sa kojim je prvi kontakt ostvarila prilikom "chetovanja" odnosno kroz neku slicnu Burek formu komunikacije.  U svojevrsnoj anketi koju je sprovela psiholog Kamel Hejs ucestvovalo je dve hiljade zena -- sekretarica, sluzbenica i studentkinja. Njima je prosledjen skup pitanja vezanih za "romanticna prijateljstva" koje su uspostavile tj. ostvarile zahvaljujuci Netu.

Eto to sam htela reci,al Lafcina je to lepo pojasnio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... aha  Smile

sem ovoga, clanica sam jos jednog foruma (zenskog)- mrzim chat
i tamo je postavljena slicna tema, i verovali ili ne, 3/4 clanica je svog ternutnog dragog upoznalo preko neta... u zemlji srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pandan-pitanje sa drugog foruma.....

"Vaš partner je stalno na Internetu. Ćaska sa raznim ljudima, ali uglavnom osobama suprotnog pola...
Pored chatovanja posećuje razne sajtove koji su za druženje,zabavu i upoznavanje . Vi ne znate kako da se postavite u vezi sa tim. Svakoga dana u njegov sandučić stižu poruke i fotke ljudi koje vi ne poznajete . Da li je to prevara? Da li je dopisivanje i priča o raznoraznim stvarima sa nepoznatim osobama na Internetu prevara  i da li može negativno da utiče na vezu?
Sa druge strane imamo li pravo da zabranimo nekom da komunicira sa kim god želi ? 
Da li vam je svejedno kada znate da nakon vašeg odlaska u krevet  on ostaje na kompjuteru i kucka do kasno u noć sa ko zna kim  ?"

i jos:

"Net love. Sta mislite o tome? Da li vam je se ikada desilo da se virtuelno zaljubite u nekoga? Nekoga ko je virtuelan ali su vasa osecanja prava? U danasnje vremen je net postao vise nego informativno sredstvo ili lak i dostupan vid kominikacije itd. Da li ste upoznali nekoga ko vam je posle ostao prijatelj?"

komentari:

Da jesam, jos odavno, upoznala puno ljudi koji su mi ostali prijatelji.
A jesam se i zaljubila u nekoga...u mog muza

da li je bilo romanticno "fizicko" upoznavanje?
koliko ste se druzili pre nego sto ste ste i upoznali?

--------------------------------------------------------------------------------

I ja sam upoznala nekog na taj nacin...i to je ta osoba samo zbog mene preletela Jadran. Super nam je bilo, videcemo se opet za koji dan 

--------------------------------------------------------------------------------

Kako divne primjere imamo ovdje. 

Zasto je toliko nemoguce da putem ovog vida komunikacije upoznas nekoga ko moze ispuniti sva tvoja ocekivanja? Stavise, to sto se prvo upoznas, zblizis, pa tek onda na dnevni red dodje ono 'uzivo', moze da bude jako uzbudljivo:oops:

Nikad ne reci nikad 

Slucajno da! Ali da neko trazi po internetu decka/curu.... nije mi bas Ok! Gde je tu izazov! Treba se izboriti za ljubav! Sta je sa pogledima, osmesima? Ne mozes ljubav traziti po katalozima!

Nije mi se desilo da se zaljubim u nekoga virtuelno,jer znam da su nam zivotni putevi previse razliciti i ne zelim sebi da dajem laznu nadu.Ima stvarno dosta sajtova koji su namenjeni za upoznavanje ljudi ali male su sanse da se sve uklopi.

to je baš izazov... ne razumem kako to misliš po katalozima?to se može desiti svakome... to nisu potezi očajnika kako si rekla...
jednostavno se sprijateljiš sa nekim, ćaskate i zaznate da ste slični, proradi mašta, upoznate se i ako bude nešto ok...sasvim normalna stvar...
da ti objasnim...očajnik je onaj koji ima "sto" godina i potom pada u krizu koju rešava "katalogom", pri tom sasvim svestan toga da tu u prvom trenutku definitivno nema ljubavi, jer je to zapravo moranje, fiziološka potreba ili ti neka druga, da ne razglabam o interesu itd...
elem... mladost je sama po sebi lepa... ne verujem da je i jedan mlad čovek očajnik u ljubavi, sem ako je dovoljno debil da "seče vene zbog nje ili njega"...to su već psihički problemi (ljubav nije prava ako nije obostrana)...

-------------------------------------------------------------------------------- itd. itd.

« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 18:58:19 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
Citat
3/4 clanica je svog ternutnog dragog upoznalo preko neta... u zemlji srbiji

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Sto kaze Aki, koji je jedan od onih sa kojima chatujem (a nisam peder majke mi)...zasto bih se ja opterecivao time s'kim se moja draga dopisuje i kojeg su poruke sadrzaja?
Pa ljudi, sve utice na jednu vezu... i njeni/njegovi roditelji, opis radnog mesta, prijatelji...
Poenta je u toleranciji! Kud se dede ta tolerancija???

Svi mi moramo imati pravo na svoju intimu. Ja sa nekim svojim drugovima imam veoma osetljive i privatne teme, kao sto ih i moja devojka ima sa svojim prijateljicama. Mene apsolutno ne zanima koje uloske njene drugarice koriste i da li im kasni ili ne..., kao sto i nju ne treba da zanima dal' je moj drugar toliko zagoreo da bi i mrtvog cetnika u kokardu....

Za kraj jedna anegdota sa pocetka nase petogodisnje veze...
Sedimo u sobi kod nje (bili smo par meseci u vezi) kada se na vratima sobe pojavi njen tata, koji je 25 godina u srecnom braku sa njenom majkom...Ponudi on tako meni vruc hleb, i uvali se suptilno kod nas zapocevsi neku temu za razgovor...
...Tako mi dodjosmo i do nekih konkretnijih tema kao sto je tolerancija, gde se on okrenuo svom detetu i rekao  : "..."sine", ti njemu moras da previdis i neki flert ako mislis da ta veza opstane..."
Ja se zgranuo..! Nisam znao ni sta da kazem da se slucajno ne bi pogresno protumacilo, a doslo mi je da mu kazem "svaka cast cika M, vi ste moj idol!"
Eto jednog od recepata za dug i srecan brak, tj. vezu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
kakva faca  Smile Smile Smile

a mogao je i tebi isto da kaze
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 19:32:03 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Indirektno i jeste...i to sa mnogo vecom tezinom nego da mi je rekao direktno.
Ja sam vrlo zadovoljan svojim "on-line prevarama" jer sam upoznao ljude poput Machka,Krouli,Crowz-a,ludog Sime,Sweet angel, naravno mog batice...i jos nekih. Osecam se nekako bogatijim...Zivelo on-line neverstvo!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
bas si drustven covek. [smilie=frisko015.gif]  [smilie=frisko46.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@glviki

pa to jeste lepa osobina, slozices se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 16:07:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.