Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 14:23:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On-line neverstvo  (Pročitano 17325 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
Vidi ja ne znam sta bi moja devojchica pomislila kada bi prochitala sve moje poruke na forumu,iako ima priliku da to uchini,zna i moj nick chak i pass,a ima i svoj nalog ovde...verujem da ima dovoljno poverenja u mene da ne mora da mi chita poruke na telefonu ili ovde,i da ume da prepozna sta je sta i da se ne bi mnogo zabrinula sta god ja da napishem ovde.Inache,preturanje po mom telefonu ili kompjuteru je potpuno nedopustivo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Enjoy your everyday life

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok slazem se...a on-line prevara >dopustiva ...Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
cekaj malo,aj ti definisi tu on line prevaru?
jel to prevara kada se nesto govori a ne predje u fizicki kontakt?
kada neko nekom putem poruka govori da mu je stalo?
kada je to prevara?
kako mozes da znas da ima necega ako ne dodje do toga da se vide ljudi uzivo?
a i kad se vide....
dakle kad pocinje prevara,a prestaje obican chat?
mozda mislis na to kada pocinjemo suvise da razmisljamo o nekome sa chata...
mozda ti to osecas kada kazes da utice na vezu Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
^^^ slazem se, lepo ja rekoh suvise malo informacija ..
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

interesantno... al' znam ih sasvim lep broj uparenih preko neta... dok se i sama nisam zarazila internetom, bila sam u cudu golemom... u fazonu sto taj dobri svet ne izadje u grad vec izlazi po net-u?!
eto, znam i za svog dragog da je bilo i upoznavanja i susreta sa ceta... celo drvo moskovo  Smile

kaze covek posteno da mu nije nesto bila namera da stice drugarice...  Smile ali mozda drugi imaju tu nameru, nisu svi ljudi isti... ali drugarici potencijalnoj nece pisati ne mogu da spavam ako se ne cujemo i sl. (lupam, ali zna se sta su prijateljske poruke  :[115]Smiley... i tako...

u svakom slucaju, ko za sebe trazi takvu slobodu, treba da je dopusti i partneru. i da ne krije virtuelne drugare  Smile  Smile
osnovna stvar je, ako se nesto krije, prva pomisao (i cesto ispravna) tu ima nesto sto nije o.k.... znate i sami  
naravno, neke price vaze za duge veze koje su predbracne i bracne, a druge za zabavljanje...

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Enjoy your everyday life

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
``u svakom slucaju, ko za sebe trazi takvu slobodu, treba da je dopusti i partneru. i da ne krije virtuelne drugare   
osnovna stvar je, ako se nesto krije, prva pomisao (i cesto ispravna) tu ima nesto sto nije o.k.... znate i sami  ``

Sto dovodi do zakljucka da ako partner za isto napravi frku svojoj polovini -ocigledno zna da to sve sto cini nije bezazleno i zanemarujuce, ali ne znam odakle mu pravo da za njega to bude ``njegova privatnost`` a za partnera bude skandal i raskidanje veze npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ne znam za to "ako nesto krije" jer to cesto zna da bude cisto iz zezanja,kao necu da ti kazem,pa kad vidi da navaljujes onda tek nece Smiley
Ali ono za sta optuzujes drugog je skoro sigurno nesto sto bi i sam uradio,ili si vec uradio
Znam ja kad moj burazer dodje kuci i vidi neotvoren sok na stolu,prvo sto kaze je "mora da ste celu gajbu kupili kad ste meni ostavili ceo jedan" Smiley
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Vidi ja ne znam sta bi moja devojchica pomislila kada bi prochitala sve moje poruke na forumu,iako ima priliku da to uchini,zna i moj nick chak i pass,a ima i svoj nalog ovde...verujem da ima dovoljno poverenja u mene da ne mora da mi chita poruke na telefonu ili ovde,i da ume da prepozna sta je sta i da se ne bi mnogo zabrinula sta god ja da napishem ovde.Inache,preturanje po mom telefonu ili kompjuteru je potpuno nedopustivo
Sve je receno!
...Moj batica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
 Smile batice Smile  Smile

a ko je pominjao da se nesto krije?Mislim,proveravanje i chitanje tudjih poruka u cilju da se "nesto" otkrije je uzaludan posao,ako ce neko da te prevari ne mozes ga spreciti u tome,mozes samo da se nadas da ce imati dovoljno obraza da ti kaze da ne zeli da bude vise sa tobom.
A ja da se brinem da li je moja devojka na nekom chatu ili forumu flertovala sa nekim ili nije...stvarno "nemam vremena" za to.Nadam se da vazi i obrnuto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
@arlekin je reko Inache,preturanje po mom telefonu ili kompjuteru je potpuno nedopustivo

ima stvari koje se slucajno otkriju,cak i kad imamo najmanju nameru da to saznamo.nikad nisam uzela deckov fon,ili posecivala njegove forume da ga proveravam,jer sam mu verovala.to sa sms-om je ispalo slucajno.ali mislim da u zavisnosti od odnosa,neki se moze tretirati kao prevara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 14:23:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.