Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:24:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 166
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Omiljeni odlomci i citati  (Pročitano 879971 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Run Forest run!

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
..Stari birokrato,moj druze,ovde pristupi,niko ti nije pomogao da se spases i nisi ti za to kriv. Sagradio si sebi mir sto si , kao termiti zazidao sve prilaze svetlosti.Zacaurio si se u svojoj malogradjanskoj sigurnosti ,svojim obicajima, u navikama provincijskog zivota, koje te guse ,podigao si skromni bedem protiv vetra, plime i oseke i zvezda. Ne uznemiravaju te krupni problemi , sa dosta muke zaboravio se da si covek.Vise nisi stanovnik lutajuce planete, ne postavljas sebi pitanja bez odgovora;ti si malogradjanin iz Tuluza. Niko te nije na vreme prodrmao. Ilovaca od koje si stvoren sada se osusila i stvrdnula i ubuduce niko nece moci probuditi zaspalog muzicara ili pesnika ili astronoma koji se mozda u tebi najavio.. 

"Zemlja ljudi" 
                                               A.Sent Egziperi

..procitajte knjigu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Gudru volim ja

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Zadnje vesti

Sa mnom je gotovo bilo onoga trena
kad sam rekao
Nemoj

A ti si htela i htela

A ja sam pitao
Zašto

A ti si rekla
Zato zato i zato
jer tako čini žena

Ti si najbolja od svih
kojima sam želeo da kažem
to što govorim tebi

Suviše znam o sebi i o svemu
već sam prešao granicu grešnu
gde ništa nije sveto
i ništa nije sramota
Sav sam na drugoj strani
a iza mene gori ko večni plamen
jedino tvoja lepota

Ti si najbolja od svih
kojima sam želeo da kažem
to što govorim tebi

al sad je kasno
ovo su zadnje vesti
Više se nećemo sresti
osim u nekom teškom snu
[center][/center]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
-A koje ste vi price culi?
-Recimo da dezertera "pojede mrak" i...
Mislim da sam vam na samom pocetku rekao da takve price o Legiji sire gubitnici,koji su odsluzili samo jedan ugovor,ili su dezertirali.Oni su uglavnom bili losi vojnici i nisu sebe mogli da pronadju u Legijinoj porodici,pa posle njenog napustanja,valjda da bi izlecili svoje komplexe,poceli da ispredaju te price pred obicnim smrtnicima kako bi se uzdigli do neverovatnh visina i tako udovoljili svojoj sujeti i niskim strastima.Te price su se isprredale decenijam i na osnovu njih sirila se fama o Legiji stranaca,a zapravo prava istina je sasvim drugacija.
Zato sam,izmedju ostalog,resio da napisem knjigu kako bi obicni ljudi shvatili istinu,jer Legija nije nikakav bauk,vec jedna casna i profesionalna vojska koja svoje postojanje zasniva na tradiciji vrednoj postovanja.
-----------------------
Kada me je kapetan upitao da li cu da potpisem jos jedan ugovor,odgovorio sam negativno kao iz topa.On je shvatio da se u meni probudio onaj cuveni inat koji postoji kod nas Srba.Tada sam u toj kancelariji bio pravi Srbin.Drkadzija sa inatom.Preostalih nekoliko meseci koliko mi je bilo ostalo do kraja ugovora morao sam da odradim u 4e RE , ali s obzirom na malo vremena koje mi je ostalo,to je brzo proslo.U medjuvremenu sam se vratio u onaj trip o ratu koji sam imao devedeset i prve,kada je i poceo.Hteo sam da se posle isteka ugovora vratim u sada vec raspadnutu Jugoslaviju i da se borim za svoj narod.Tako sam i uradio i mnogo godina kasnije shvatio da sam se zajebao.

Milorad Ulemek
"Legionar"
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                   U ime Bozje
                      Sve sto si izgubio radi Boga,sacuvao si;sve sto si sacuvao radi sebe, izgubio si.
                      Sve sto si dao u ime Bozje,dao si pod interes;sve sto si dao u ime svoje slave i sujete,
                          bacio si u vodu.
                      Sve sto si primio od ljudi kao od Boga,donelo ti je radost;sve sto si primio od ljudi kao ljudi,
                      donelo ti je brigu.

Vladika Nikolaj Velimirovic       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Postoji plašljivac koji zaviruje pod svoj krevet, a postoji i plašljivac koji se ne usuđuje da zaviri pod svoj krevet.
Žil Renar

How many legs does a dog have if you call the tail a leg? Four; calling a tail a leg doesn't make it a leg.
Abraham Lincoln

Remember that as a teenager you are in the last stage of your life when you will be happy to hear the phone is for you.
Fran Leibowitz
IP sačuvana
social share
Ahoy!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Gudru volim ja

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Otjeraj me od sebe
Jer ja
Nikada necu naci
Dovoljno snage
Da odem...

Urban
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

skoro

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 56
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung 
I am invincible and mighty,
    Because nothing ever hurts me.
I won’t be swayed or moved,
    Because I have no weaknesses.
I can’t be beaten or turned back,
    Because I have hardened my resolve.
I never need help or encouragement,
    Because it is impossible for me to fail.
I have no fear or doubts,
    Because I live in denial and no longer even try.
IP sačuvana
social share
Stvarno, shta ste vi bili
kad je josh postojalo mnogo davnih juche?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 6130
Ako smatraš da ćeš primiti žetvu za loše seme, zašto misliš da ne možeš primiti i za dobro? Razmisli o tome! Čoveče, Bog hoće da si blagoslovljen. On traži puteve da te blagoslovi, da ti pomogne u životu i pokloni ti uspeh. Veruj to! Jer, vera je ono što će ti trebati da bi to imao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Fuck the life, it's going to screw you over anyway

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
"... Smisao je gorak: čovjek treba da se odreče svega što bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razočarenje neizbežni. Moramo se odreći ljubavi, da je ne unište drugi. Moramo se odreći svakog vezivanja, zbog mogućeg žaljenja.
Misao je surovo beznadna. Ne možemo uništiti sve što volimo; uvijek će ostati mogućnost da nam to unište drugi..."

Meša Selimović "Derviš i smrt"
IP sačuvana
social share
"...Smisao je gorak: covjek treba da se odrece svega sto bi mogao da zavoli, jer su gubitak i razocarenje neizbezni. Moramo se odreci ljubavi, da je ne izgubimo. Moramo unistiti svoju ljubav, da je ne uniste drugi. Moramo se odreci svakog vezivanja, zbog moguceg zaljenja.
Misao je surovo beznadna. Ne mozemo unistiti sve sto volimo; uvijek ce ostati mogucnost da nam to uniste drugi..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Gudru volim ja

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
"...Ko si ti, napokon? - dio sam one sile što vječno želi zlo, a vječno čini dobro." GOETHE, Faust
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 166
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:24:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.207 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.