Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25655 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
fuzija q3

ko je tebe sta pit'o?

uostalom, vi ste demokratska drzava, nemate nista protiv da se srbi vrate, pa sta da je i pevao? a to bi ti smetalo, jel'?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sta je trebao u Cavoglavama pjevat Baja Mali Knindza?!? Smile Smile
Заиста,добро је што се поред свеопште љубави која влада на овој теми прометне и по која весела...  Smile

Ипак,ништа од Баје,а колико знам,за "бојну Чавоглаве" је задужен,поред Томпсона,и Магазин...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
grupa Magazin je sve osim grupe koja pjeva domoljubne pjesme, i da, nastup Baje Malog Knindze u Cavoglavama bi mi smetao onoliko koliko bi vama smetao Thompson da pjeva u Cacku...
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Заиста,добро је што се поред свеопште љубави која влада на овој теми прометне и по која весела...  Smile

Ипак,ништа од Баје,а колико знам,за "бојну Чавоглаве" је задужен,поред Томпсона,и Магазин...

Магазин je poznati i strašan band, priča se kako iz njih vatra suklja dok pjevaju i zemlja se trese pod nogama
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Nemojte tako, pa oluja je nacionalni hrvatski praznik....Samo su Srbi koljaci. Jadni mali hrvati su krenuli kukama i motikama na srpske fasiste. Dosli bi i do Beograda ali nisu hteli....

Oni su Europejci..

Bilans oluje je proterivanje 300 000 agresorskih srba. Lepo, nema sta. Sada ono malo srba u Kninu i oko njega na kucama moraju da ocrtaju sahovnicu...

Simpaticni su hrvati, pocinju sve vise da lice na amere:

Ameri zbog svetskog trgovinskog centra (par hiljada zrtava) pobise par hiljada stotina iracke dece. Tako ce hrvati spominjati Vukovar, srpske zlocince itd...

Hrvat kad pogine, to je zlocin, jebes 300 000 hiljada srba... Kako su krenuli "dokazace" da u Jasenovcu nije bilo srpskih zrtava....

Kondic i Biserko rulez...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
grupa Magazin je sve osim grupe koja pjeva domoljubne pjesme, i da, nastup Baje Malog Knindze u Cavoglavama bi mi smetao onoliko koliko bi vama smetao Thompson da pjeva u Cacku...

Магазин je poznati i strašan band, priča se kako iz njih vatra suklja dok pjevaju i zemlja se trese pod nogama
 Smile
Знам да нису бенд који пева искључиво"домољубне",али ни њима није мрско да сниме "бојну Чавоглаве"са Томпсоном...знате оно:"...чујте српски добровољци,бандо четници,стићи ће вас наша рука и у Србији..."
Добро,толико о сарадњи,али она "Јасеновац и Градишка Стара" ми се чини да подједнако добро осликава домољубље појединаца(и група)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

Smile

osobno nisam fan Magazina...

Nemojte tako, pa oluja je nacionalni hrvatski praznik....Samo su Srbi koljaci. Jadni mali hrvati su krenuli kukama i motikama na srpske fasiste. Dosli bi i do Beograda ali nisu hteli....

Oni su Europejci..

Bilans oluje je proterivanje 300 000 agresorskih srba. Lepo, nema sta. Sada ono malo srba u Kninu i oko njega na kucama moraju da ocrtaju sahovnicu...

Simpaticni su hrvati, pocinju sve vise da lice na amere:

Ameri zbog svetskog trgovinskog centra (par hiljada zrtava) pobise par hiljada stotina iracke dece. Tako ce hrvati spominjati Vukovar, srpske zlocince itd...

Hrvat kad pogine, to je zlocin, jebes 300 000 hiljada srba... Kako su krenuli "dokazace" da u Jasenovcu nije bilo srpskih zrtava....

Kondic i Biserko rulez...

Neke stvari koje ja vama svijet dopustio (agresija, Vukovar, Skabrnja, progoni, palenja, Sarajevo, Srebrenica itd. itd.) nama nije (do Beograda kako vec spominjes). Niti bi htjeli (niti jedan hrvatski vojnik nije krocio na podrucje SiCg)! Niti jedan Srbin ne mora crtati sahovnice, imaju sva prava kao nacionalna manjina, pravo na jezik, imaju svoja kulturno-umjetnicka drustva, crkva, svoje skole stoga ne bulazni. Nego cak rade incidente (manje-vise nekaznjeno), od pisanja grafita "Ovo je Srbija", znakova 4S, glasnog slusanja cetnickih pjesama i sl. Dokazati nepostojanje srpskih zrtava u Jasenovcu je kao dokazati nepostojanje hrvatskih zrtava na Blaiburgu, ili torturu nad nesrbima za vrijeme Kraljevine Jugoslavije, djelomicna SFRJ-a   i zadnjeg rata. Znaci nemoguce.

Smile
Знам да нису бенд који пева искључиво"домољубне",али ни њима није мрско да сниме "бојну Чавоглаве"са Томпсоном...знате оно:"...чујте српски добровољци,бандо четници,стићи ће вас наша рука и у Србији..."
Добро,толико о сарадњи,али она "Јасеновац и Градишка Стара" ми се чини да подједнако добро осликава домољубље појединаца(и група)...

Kao sto nije mrko bilo kojem vasem izvodjacu pjevat vase... tipa "Spremte se, spremte Cetnici" ili "Bit ce mesa, bit ce mesa, klat cemo Hrvate"
« Poslednja izmena: 13. Avg 2006, 22:25:11 od fuzija_q3 »
IP sačuvana
social share
[edit by admin: maksimalna velicina slike u potpisu 60x468px i 20kb]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
ko je pisao kralju i molio ga da se hrvatska i slovenija pripoje tadasnjoj kraljevini srbiji???
ciji su ljudi u zagrebu glasali za to da se ujedine sa srbijom. sigurno nisu srbi dosli u ljubljanu i zagreb!!!!

sta se to za vreme ovog rata desavalo u sarajevu? da nisu srbi pobili muslimane na cuvenim "markalama"?
sta je s kazanima u sarajevu? da nisu srbi sami sebe ubijali i bacali tamo?

bila sam u dubrovniku ovog leta, u "naduvanom" dubrovniku u kojem sam letovala od svog rodjenja, do rata. i sad prvi put posle rata. u kojem zive samo hrvati iz hercegovine. ni jednog mestanina, dubrovcana nisam videla. i ono cuveno paljenje guma na stradunu, kao srbi vas bombarduju. haha, pa i sami pricate o tome!

jedina muzika koju su pustali po kaficima pored plaze je miso kovac i tompson. mislim, katastrofa. pa i sami ljudi na plazama vidljivo su se smarali uz muziku.
a o tome da gostiju gotovo nije ni bilo, sem tih hercegovaca, necu ni da komentarisem.

i sve te pesme sto je tompson pisao, to je muzika cetnickih pesama, a njegove reci.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Ma vole nas hrvati,da nas ne vole ne bi zvali tadasnjeg Patrijarha da krunise bana Jelacica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ko je pisao kralju i molio ga da se hrvatska i slovenija pripoje tadasnjoj kraljevini srbiji???
ciji su ljudi u zagrebu glasali za to da se ujedine sa srbijom. sigurno nisu srbi dosli u ljubljanu i zagreb!!!!

sta se to za vreme ovog rata desavalo u sarajevu? da nisu srbi pobili muslimane na cuvenim "markalama"?
sta je s kazanima u sarajevu? da nisu srbi sami sebe ubijali i bacali tamo?

bila sam u dubrovniku ovog leta, u "naduvanom" dubrovniku u kojem sam letovala od svog rodjenja, do rata. i sad prvi put posle rata. u kojem zive samo hrvati iz hercegovine. ni jednog mestanina, dubrovcana nisam videla. i ono cuveno paljenje guma na stradunu, kao srbi vas bombarduju. haha, pa i sami pricate o tome!

jedina muzika koju su pustali po kaficima pored plaze je miso kovac i tompson. mislim, katastrofa. pa i sami ljudi na plazama vidljivo su se smarali uz muziku.
a o tome da gostiju gotovo nije ni bilo, sem tih hercegovaca, necu ni da komentarisem.

i sve te pesme sto je tompson pisao, to je muzika cetnickih pesama, a njegove reci.

Jel ti barem sama sebi vjeruješ, kad pričaš ovakve laži?  Smile Smile Smile

Grad je doslovce ZATRPAN i pretrpan tisućama turista, koji silaze s cruisera i obilaze Dubrovačke znamenitosti, čovjek na čovjeku! Čak je morala i policija doći raditi regulaciju prometa među pješacima Smile
Pod hitno se gradi velika luka za prijem največih cruisera, koji sada u redu čekaju da uplove u luku!

Koji Mišo Kovač i Thompson, pa Mišo nije snimio novi album ne znam od kada, niti se to uopće ne sluša! Slično je i s Thompsonom! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.