Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Олуја" - удружени злочиначки подухват 1995 - 2006  (Pročitano 25666 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesi to 10god slusao na HDZ-ovom,HTV-ovom dnevniku pa si zapamtio od reci do reci i ponavljas?
Ili si mozda ziveo tih godina u Hrvatskoj pa si mogao na svakom koraku oko sebe da primetis sta se desava?

ne živio sam u gabonu. živio sam i živim u hrvatskoj i govorim iz prve ruke i pričam o onome što se događalo oko mene i što sam sam proživio dok vi iz srbije i okolice nemate pojma o tome a jedini izvor su vam vaše objektivne novine i televizija.

jadan je onaj narod koji bi se trebao sramiti svog oslobođenja, kao da ja vama govorim da bi ste se trebali sramiti što ste kosovo oslobodili i sl.
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo citirat ću opet sam sebe iz jednog ranijeg posta... Smiješno je kako i dan danas većina Srba vidi samo posljedice svoje loše politike, a o stvarima koje su dovele do toga, ne želi vidjeti... Za Bosnu se ne žalite previše, tamo ste kao nagradu za agresiju dobili polovinu teritorija? Hoćete li i tamo ići na SVE ILI NIŠTA, pa možda dobijete NIŠTA, kao i u Hr?

Prvo, ako su negdje savezni zakoni i ustav SFRJ prestali važiti onda je to Srbija još 1989 ukidanjem ovlasti pokrajina, nelegalnim prenošenjem tih ovlasti na srbijansku skupštinu i raspuštanjem pokrajinske skupštne Kosova.

Da li se srpska politička elita i sa kime konzultirala o tome (sukladno "stavu" da se sastavnica federacije treba 'konzultirati' sa ostalma o pitanjima koja se tiču promjena ustavnopravnog statusa zajedničke države)?

Da li je JNA u tom slučaju štitila do tada važeći i priznati Ustav (ili je naprotiv svesrdno pomagala provedbu 'novog stanja na terenu')?

Nije li došlo do presedana da je formalnopravno ukinuta politička autonomija dvama sastavnicama federacije, ali je u Predsjedništvu SFRJ zadržana njihova zastupljenost kako bi Milošević imao 3 glasa plus crnogorski jogurt-mitingaši = 4 glasa; dakle polovicu glasova za stopiranje svake odluke koja mu nije po volji, a trebao bi mu samo jedan glas za nametanje neke svoje 'volje'. Nije li na ovaj način i samo Predsjedništvo SFRJ izgubilo legitimitet koji je do tada imalo?

Da li je uopće potrebno podsjećati da je u to vrijeme iz Hrvatske u Predsjedništvu Stipe Šuvar, aktualna politička platforma SKH je je 'jugoslavenska sinteza' i prisutna je - od državnih medija do samih političkih aktera - famozna 'hrvatska šutnja', a pluralizam političkih interesa u Hrvatskoj nema još ni pravo glasa i nije ozakonjen, dakle ne može se kriviti 'neki tamo Veselica, Tuđman ili Budiša'?

Sve ovo sam napisao da naglasim slijedeće - već i prije nego li je na političku scenu stupio Tuđman i njegova politika - Ustav SFRJ je stavljen van snage, JNA je 'zauzela' stranu, a mogućnost postizanja ikakvog dogovora kojim bi interesi neke druge Republike ugrozili interes Srbije bila je svedena na ništicu. U tim okolnostima legitimitet za donošenje odluka o sudbini Hrvatske prenosi se na njene zakonodavne organe - dakle Sabor i na građane putem referenduma.

Rušenje Ustavnog poretka bivše države kao i države same započelo je dakle upravo u Beogradu, a osamostaljenje Hr i Slovenije samo su logična posljedica tog čina.. Istina je ponekad vrlo bolna, kao i posljedice..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e a sad će ti plasirati jasenovac!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Stante pase i ustase.
Ajde primirite se malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto vidiš, hrvati = ustaše kad nestane argumenata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Nisam ja nazvao sve Hrvate ustasama,vec one koji ismevaju i negiraju Srpske zrtve i ovaj zlocinacki podhvat o kome je rec.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e a sad će ti plasirati jasenovac!

Hehehe, nevjerojatna je ta brzina transformacije.. od velikih i neustrašivih ratnika za "Srpstvo i vekovne srpske zemlje", preko noći se postaje "šačica zemljoradnika i slabo naoružanog lokalnog stanovništva"...

I opet su Hrvati krivi za sve, Jovica iz Like svako jutro čitao Ustav RH i primjetio kako je izbrisan iz njega  Smile
On drugih problema u životu nije imao, ali Ustav RH bila je njegova Biblija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti se ne daš krstiti
to je tebi zločinački podhvat, hrvatima nije i 99,9% hrvata će ti reći da nije
pa ako onda svi hrvati kažu da nije onda su tebi svi hrvati ustaše
Nisam ja nazvao sve Hrvate ustasama,vec one koji ismevaju i negiraju Srpske zrtve i ovaj zlocinacki podhvat o kome je rec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Riječ "srpske" je pridjev, a pridjevi se u srpskome jeziku pišu malim slovima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Dobro onda ako ti tako kazes,ako zlocinacki poduhvat nije bombardovanje kolone izbeglica.
A vecina Hrvata ni ne zna pravu istinu,jer je malo slobodnih medija koji nisu pod ustaskom kontrolom.
A ti se malo smiri da te ne bi zadesila sudbina tebi slicnih.

http://forum.burek.com/index.php/topic,121675.0.html

P.S.Sve sto je Srpsko pise se velikim slovima
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.