Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:30:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 60137 puta)
Zvezda u usponu

i would like to welcome the newest NoLimit Soldier

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
tem je 12 godina poslije
cini mi se sve isto za vas
nista se kod vas nije prominilo
a tribalo je bar malo

juhu alo jel tebi dopire nesto do mozga  Smile

vi slavite to aloooo jel si normalan...vama je to praznik veci nego bilo sta drugo  Smile
IP sačuvana
social share
.                   Welcome to my world nigga and its V.I.P
                      And the bitches and the bud for free
                                 In G-O-D we trust
             That's why ya'll suckers can't "Touch us, Touch us"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
tem je 12 godina poslije
a tribalo je bar malo

vi slavite to aloooo jel si normalan...vama je to praznik veci nego bilo sta drugo  Smile
travar iliti dimjacar po domaci
ko se veselija 91 dok su hrvati plakali
znas onu staru da nekome ne osvane dok nekome ne smrkne
tako i to ko se maca laca od maca .... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
izvini sine ali mi nista ne slavimo kolko ja znam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                 In G-O-D we trust
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
I da
tem je 12 godina poslije
a tribalo je bar malo

Samo da te podsetim da ostrica maca ima dva kraja Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
I da
tem je 12 godina poslije
a tribalo je bar malo

Samo da te podsetim da ostrica maca ima dva kraja Smile
ako nisi shvatija vi ste druga strana
hehhe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nema tu shvacanja ili neshvacanja, mi slavimo Oluju i to cemo jos i za 50 godina da cinimo, vi mozete da slavite druge dane i to je vasa stvar... ja se neprotivim pa da i Seselja i Slobu slavite....vasa stvaru u vasem domu... imamo nase drzave i mirno trebamo da zivimo kao susjedi...imate dovoljno vecih briga nego proslava Oluje, a i Bogami vecih zlocina u drzavi koji se seturaju i koji se tretiraju kao heroji... Ljepo vas cijeli svijet moli,ne mi Hrvati nego CIJELI SVIJET da isporucite te zlocine koji su krivi za genocid,najveci i najgori akt koji se moze pociniti...

Mi smo Gotovinu poslali tamo gdje je i sada i to u Haagu(Ljep grad sto puta bio u njemu,morate da obidjete ako mogu zatvorenici da gledaju na plazu i more,ekstra njima!  Smile ) Mi smo nase obaveze4 takodje zavrsili sa Haagom i veoma dobro znamo da SRBIJA jos NIJE!

Sto se tice turbo folka u HR,stvarno decki nema te pojma...u Hrvatskoj ima nekoliko diskoteka gdje se pusta narodna muzika mogu sa na ruke prebrojati i to je to... sto se tice HRT-a tamo se ionako moze slabo cuti muzika a ako se cuje to je samo zabavna,evo ja imam RTS i jos nikada nisam cuo da se pusta Hrvatska muzika....ali imam i druge kanale tako da se pusta veoma cesto HR muzika na drugim kanalima...

Ako ste gledali jucernjasnu dokumentaciju na RTSu vidjeli bih ste da su rusi i francuzi 18 puta saopstili Srbima u Krajini da ce biti napadnuta od Hrvatske vojske ako nepodpisu Z4 plan...a kako je doslo to svi znamo!

Weedsmoker, budi malo kulturniji i reprezentiraj svoju drzavu na najbolji nacin! Ako nemozes sa nama da pricas onda zaobidji ali krsis pravila nonstop i modovi bi mogli malo bolje da rade svoj posao....a ne kada se ukljuci serbianfighter tek onda se uozbilje...

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
Nema tu shvacanja ili neshvacanja, mi slavimo Oluju i to cemo jos i za 50 godina da cinimo, vi mozete da slavite druge dane i to je vasa stvar
Vi slavite etnicko ciscenje i to je u redu Smile Smile ne vidim da Srbi slave Srebrenicu Smile
Citat
Ljepo vas cijeli svijet moli,ne mi Hrvati nego CIJELI SVIJET da isporucite te zlocine koji su krivi za genocid,najveci i najgori akt koji se moze pociniti...
Genocid nikada nije dokazan jer ga nije ni bilo mada kada bi podneli tuzbu za bljesak, oluju, medacki dzep i ostalo ne verujem da bi ste se izvukli jer vam tradicija od 1918 ne ide u prilog...
Secam se ja odlicno kada ste isporucili gotovinu izasao je mesic na TV i rekao Srbi treba da isporuce Mladica i Karadzica, ma ko tebe pita za Mladica i Karadzica novinari ga pitali o isporucenju gotovine a on prica o Srbiji ej!!!!!! Jel to normalno??? Ispade da su ga Srbi isporucili Smile
Sto se tice pada Krajine najveci krivac je sloba (j*bem li mu sve izdajnicko), jer nije pruzio svu neophodnu vojno tehnicku pomoc, zato sto se pravio budala u odnosu sa Karadzicem i tako dalje. Da je uradio sve sto nije ne bi ste se lepo proveli, nego ostavimo to po strani bilo sta bilo ne mozemo sada da vratimo istoriju niti hocemo opet da ratujemo!
Citat
Weedsmoker, budi malo kulturniji i reprezentiraj svoju drzavu na najbolji nacin! Ako nemozes sa nama da pricas onda zaobidji ali krsis pravila nonstop i modovi bi mogli malo bolje da rade svoj posao....a ne kada se ukljuci serbianfighter tek onda se uozbilje...
Bolje da se ne uozbiljuju jer ako se uozbilje ovaj tvoj afrika ima odma da ide u istoimenu zemlju Smile
P.S.
Citat
Nisam shvatija jer ja ne shvatijam nego shvatam, mnogo ste mi smesni kad se trudite da pricate tim jezikom samo da ne bi licio na Srpski hahahhahaha, kolko je to glupo Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Nema tu shvacanja ili neshvacanja, mi slavimo Oluju i to cemo jos i za 50 godina da cinimo, vi mozete da slavite druge dane i to je vasa stvar
Vi slavite etnicko ciscenje i to je u redu Smile Smile ne vidim da Srbi slave Srebrenicu Smile
Citat
Ljepo vas cijeli svijet moli,ne mi Hrvati nego CIJELI SVIJET da isporucite te zlocine koji su krivi za genocid,najveci i najgori akt koji se moze pociniti...
Genocid nikada nije dokazan jer ga nije ni bilo mada kada bi podneli tuzbu za bljesak, oluju, medacki dzep i ostalo ne verujem da bi ste se izvukli jer vam tradicija od 1918 ne ide u prilog...
Secam se ja odlicno kada ste isporucili gotovinu izasao je mesic na TV i rekao Srbi treba da isporuce Mladica i Karadzica, ma ko tebe pita za Mladica i Karadzica novinari ga pitali o isporucenju gotovine a on prica o Srbiji ej!!!!!! Jel to normalno??? Ispade da su ga Srbi isporucili Smile
Sto se tice pada Krajine najveci krivac je sloba (j*bem li mu sve izdajnicko), jer nije pruzio svu neophodnu vojno tehnicku pomoc, zato sto se pravio budala u odnosu sa Karadzicem i tako dalje. Da je uradio sve sto nije ne bi ste se lepo proveli, nego ostavimo to po strani bilo sta bilo ne mozemo sada da vratimo istoriju niti hocemo opet da ratujemo!
Citat
Bolje da se ne uozbiljuju jer ako se uozbilje ovaj tvoj afrika ima odma da ide u istoimenu zemlju Smile
P.S.
Citat
Nisam shvatija jer ja ne shvatijam nego shvatam, mnogo ste mi smesni kad se trudite da pricate tim jezikom samo da ne bi licio na Srpski hahahhahaha, kolko je to glupo Smile

Evo toliki post a vidim pola neistine u njemu...mi slavimo pobjedu nad Slobom,kao sto ste vi slavili kada ste ga izrucili Haagu i Bogu zahvalili sto je prestao diktator da vlada...eh to mi slavimo! Neslavimo ubistva i tome slicno,kada slusas sto se prica na proslavi onda bih cuo da slavimo pobjedu i zavrsetak rata....to je sve!

O genocidu...hahahaha to je najsmijesnije koliko se protivis to da priznas ali batko genocida je bilo.... i to je Junak Mladic pocinio!

Evo ti jedan clanak,mozda si prespavao kada je se sudilo o genocidu u Srebrenici...

SRBIJA ODGOVORNA ZA PROPUST DA SPREČI I KAZNI GENOCID

http://sense-agency.com/ba/stream.php?sta=3&pid=9264&kat=10

OBRAĆANJE PREDSJEDNIKA MERONA POVODOM 10. GODIŠNJICE GENOCIDA U SREBRENICI

http://www.un.org/icty/bhs/latest/press/p988-t.htm

UN-Gericht erklärt Srebrenica zum Genozid

http://www.netzeitung.de/ausland/556213.html

Eto ti druze samo par izvjestaja mislim da nisi toliko nepismen da neces to razumijeti...  Smile

Ako nevjerujes za Bljesak,Oluju i to eto neka Srbija krene i neka tuzi Hrvatsku ....ja bih se radovao...pa da i sa tim zavrsimo! I da sjecas se odlicno Mesicevih izjava, i sta to on nije bio u pravu kada kaze da Srbije je sada na pokretu da ucini isto sa njenim optuzenim...iako imate jos 5 ljudi koji bjeze od Haaga ne jednog kao mi sto smo imali nego 5 . Pa kada budete te junake izrucili onda mozete da pricate i pametujete nekome o pravdi!

I eto vidis sam priznajes da je Sloba najvise kriv,hvala ti na tome! To smo mi vec 95 shvatili i sa takvim ludjakom posla nismo htjeli imati... nazalost vi ste ga morali trpiti i ostavio vam je samo zalost a ne uspijeh...

I sto se tice afrike, ja sam za to da svakoga kaznjava tko vrijedja druge ucesnike ili psuje ili tome slicno nebitna je nacionalnost...

I vidis Dominick da si shvatija cim znas sta to znaci....smijesan si kada se na tako nesto mozes smijati.....ti se ipak ponosis sto djelomicno znas i turski ...  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
Nema tu shvacanja ili neshvacanja, mi slavimo Oluju i to cemo jos i za 50 godina da cinimo

de ste stoko
IP sačuvana
social share
                                 In G-O-D we trust
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

ментолу, пази овако ...

1- "Mentol" ti je bio stari kad te pravio
2-  Svaka budala ima pravo na svoje veselje,  kažu
      ... ako te vesele bajke o nekakvim "dekretima na HTV-u", laži i ostala sranja ... uživaj     

a, pošto se tema već jako "razvodnila", za kraj od mene,  "slika koja kaže više od 1000 riječi"
                                              ( u bivšoj tkz. RSK danas su autoputevi, elektro-vjetrenjače ... napredak)

dakle:   "Oluja, 12 godina posle"

Smile Smile

Samo to je bitno...ovo ovdje je prazna prica sve...kako ljepa slika!  Smile

i rece to sivonja sa ovom vrstom komentara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:30:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.