Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:56:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 59483 puta)
Zvezda u usponu

i would like to welcome the newest NoLimit Soldier

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
4 glave, sto jel treba?  Smile
IP sačuvana
social share
.                   Welcome to my world nigga and its V.I.P
                      And the bitches and the bud for free
                                 In G-O-D we trust
             That's why ya'll suckers can't "Touch us, Touch us"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

e gluperdo najveca iz zemlje sam otisao na dva meseca i vracam se... i mogu da ti kazem kada sam isao preko da sam prosao kroz hrvatsku i da su u vozu bili neki covek i zena koji nisu usta zatvorili i pricali su samo o ratu i ratu i ratu... e tu sam se uverio kolko ste vi ustvari iskompleksiran narod...stvarno ste bre bedni

Kako to da nisi popizdio , šta nije bilo frajerluka za zapaliti ??  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
hrvati mrze srbe jer su srbi 100 puta bolji u svakom pogledu, ljubomorni su na nas jer je srbija centar balkana..jer smo pametniji i nteligentniji u svakom pogledu i jer kroz istoriju se spominje samo srbija a ne hrvatska.... ja iskreno ne znam za neku hrvatsku istoriju sem da su bili u ex jugoslaviji i da po nicemu nisu posebni, cak vecina evropljana (znam iz iskustvaa jer nisam u srbiji trenutno) nema lepo misljenje o kockastim (da da tako vas zovu) kad spomenes hrvata ljudi se gade, verovali vi meni ili ne ono bukvalno ko rumuni!! plus na sve to toliko su bili ljubomorni da su njihovom voljenom drugu titu popusili svi kurac da bi njima bilo bolje...plus hrvati,glupi ste bre jednom, zar ne shvatate da bi vas pregazili bre ko mrave da se ne slihtate ko zna kome da vas brani isti ste bre ko siptari mamu vam jebem onu nenormalnu!!!!!!!!!!!!!!! trebali smo sve da vas pokoljemo dok je bilo vreme bre pa da istrebimo tu vasu sitnu,jadnu i bednu naciju... pomrite bre misevi jebala vas i oluja i sve sto se desavalo,iskreno ali iskreno najvise bi voleo jednu atomsku bombu da neko baci na hrvatsku jaooooo kolko bi bio srecan pa vi nemate pojma... da mi popusite svi kurac pocev od najmladjeg hrvata do najstarijeg!!!!!!!!!!

Aha evo ovdje vidimo kada netko izgubi zivce i pocne da gubi kontrolu nad svojim emocijama....on nije u Srbiji on je u inostranstvu i zna da kada se spomene Hrvati da se gade poput rumuna...dobro nema problema samo ti svijeta i druge zemlje jedino preko vijesti si vidio...ej kada ides da se predstavis kod neke firme,jeli nosis kravatu! ? Smile ili kada pises sa penkalom jeli mislis na Hrvatsko porijeklo,kao i kada te hapsi policija pa moras da ostavis otisak prsta...eheeeeeeee smijesan si kao noc! Smile
e gluperdo najveca iz zemlje sam otisao na dva meseca i vracam se... i mogu da ti kazem kada sam isao preko da sam prosao kroz hrvatsku i da su u vozu bili neki covek i zena koji nisu usta zatvorili i pricali su samo o ratu i ratu i ratu... e tu sam se uverio kolko ste vi ustvari iskompleksiran narod...stvarno ste bre bedni

Gluperdo putuje sa vlakom preko Hrvatske i onda slusa babe kako tracaju...hahaha i onda je se uvjerio svega...auuuuuuuuuu i od tada ti znas da nas svijet smarta poput rumunima...dva mjeseca otisao u svijet(daj boze ako nije RS zaobilazak preko Hrvatske  Smile) i vec zna kako se o Hrvatima misli...ajojjjjjjj svaka tebi cast za dva mjeseca tebi je bitno da cujes kako ljudi o Hrvatima misle...a jesu li te pitali n granici ciji si ti drzavljanin i gdje je ta zemlja na karti..  Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:33:30 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
weed se pregrej'o. alo pa ti sa tvojim komentarima ispade najveci fasista na forumu, ajde id polij se 'ladnom vodom za vrat, pa se vrati. Kakvo granje koristis?  Smile Najbolje Mexicko a?

A vi Hrvati, stvarno, nedeljom uvece dolazite u manjem broju, ili ce weed da odlepi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410

Kako to da nisi popizdio , šta nije bilo frajerluka za zapaliti ?? Smile Smile
ne nema potebe starije ljude da zapalim tu sam se uverio da ste vi ti koji su optereceni ratom a tebe bi sine zapalio cim bi te video i to bi mi bas bilo drago
hrvati mrze srbe jer su srbi 100 puta bolji u svakom pogledu, ljubomorni su na nas jer je srbija centar balkana..jer smo pametniji i nteligentniji u svakom pogledu i jer kroz istoriju se spominje samo srbija a ne hrvatska.... ja iskreno ne znam za neku hrvatsku istoriju sem da su bili u ex jugoslaviji i da po nicemu nisu posebni, cak vecina evropljana (znam iz iskustvaa jer nisam u srbiji trenutno) nema lepo misljenje o kockastim (da da tako vas zovu) kad spomenes hrvata ljudi se gade, verovali vi meni ili ne ono bukvalno ko rumuni!! plus na sve to toliko su bili ljubomorni da su njihovom voljenom drugu titu popusili svi kurac da bi njima bilo bolje...plus hrvati,glupi ste bre jednom, zar ne shvatate da bi vas pregazili bre ko mrave da se ne slihtate ko zna kome da vas brani isti ste bre ko siptari mamu vam jebem onu nenormalnu!!!!!!!!!!!!!!! trebali smo sve da vas pokoljemo dok je bilo vreme bre pa da istrebimo tu vasu sitnu,jadnu i bednu naciju... pomrite bre misevi jebala vas i oluja i sve sto se desavalo,iskreno ali iskreno najvise bi voleo jednu atomsku bombu da neko baci na hrvatsku jaooooo kolko bi bio srecan pa vi nemate pojma... da mi popusite svi kurac pocev od najmladjeg hrvata do najstarijeg!!!!!!!!!!

Aha evo ovdje vidimo kada netko izgubi zivce i pocne da gubi kontrolu nad svojim emocijama....on nije u Srbiji on je u inostranstvu i zna da kada se spomene Hrvati da se gade poput rumuna...dobro nema problema samo ti svijeta i druge zemlje jedino preko vijesti si vidio...ej kada ides da se predstavis kod neke firme,jeli nosis kravatu! ? Smile ili kada pises sa penkalom jeli mislis na Hrvatsko porijeklo,kao i kada te hapsi policija pa moras da ostavis otisak prsta...eheeeeeeee smijesan si kao noc! Smile

Gluperdo putuje sa vlakom preko Hrvatske i onda slusa babe kako tracaju...hahaha i onda je se uvjerio svega...auuuuuuuuuu i od tada ti znas da nas svijet smarta poput rumunima...dva mjeseca otisao u svijet(daj boze ako nije RS zaobilazak preko Hrvatske Smile) i vec zna kako se o Hrvatima misli...ajojjjjjjj svaka tebi cast za dva mjeseca tebi je bitno da cujes kako ljudi o Hrvatima misle...a jesu li te pitali n granici ciji si ti drzavljanin i gdje je ta zemlja na karti.. Smile
pa sto je jos gore za kratko vreme sam saznao da ste govna, a drugo mogli bi ste u vinkovcima da zamenite tablu jer je jos izbusena mecima ... jel ti to nista ne govori??
IP sačuvana
social share
                                 In G-O-D we trust
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Išao je na studijsko putovanje , pa se zapleo u granje .....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pa vec je zakljucavana tema -Sta slave Hrvati Olujom?
Iste price pricaju i na ovoj temi. Mi dajemo nove argumente ali oni nikako da shvate. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ajde da otvorimo temu o - Hrvatskoj sestnaestnoljetnjoj  demokraciji - pa,da vidimo domete.
Sta bi bilo da su sve uradili ?!??!?!?!? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Malecka ti i afrikanac sidjite sa grane vec jednom.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG m4410
weed se pregrej'o. alo pa ti sa tvojim komentarima ispade najveci fasista na forumu, ajde id polij se 'ladnom vodom za vrat, pa se vrati. Kakvo granje koristis?  Smile Najbolje Mexicko a?

A vi Hrvati, stvarno, nedeljom uvece dolazite u manjem broju, ili ce weed da odlepi  Smile
a vi "hrvati" stvarno bi trebali u malo manjem broju da dolazite na srpske sajtove... da nismo nesto mozda bolji?? neko nam je zavidan malo a
IP sačuvana
social share
                                 In G-O-D we trust
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
nikola
...ili to, ili nije spavao 15 dana, ko Nikola Tesla... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
weed se pregrej'o. alo pa ti sa tvojim komentarima ispade najveci fasista na forumu, ajde id polij se 'ladnom vodom za vrat, pa se vrati. Kakvo granje koristis?  Smile Najbolje Mexicko a?javascript:replaceText(' Smile', document.postmodify.message);
javascript:replaceText(' Smile', document.postmodify.message);

A vi Hrvati, stvarno, nedeljom uvece dolazite u manjem broju, ili ce weed da odlepi  Smile

Malecka ...jedino tada mozemo da odmorimo barem ja pa malo dodjem da vidim sta mi drugovi sa bureka rade...  Smile

Weedsmoker...ti si bas neki opasan?

Ajde da se vratimo malo temi...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:45:34 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:56:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.