Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 14:28:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oluja, 12 godina posle  (Pročitano 59431 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
tuzno je kad neko tako razmislja...da li ti to polazis od sebe?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hrvati su mozda i nule, ali vi ste debelo u minusu, gubite teritorije....koji je vas problem?
Hrvati su, na žalost, počinili najviše zločina od svih nacija na tlu ex-yu !!!

Od Jasenovca u Drugom svetskom ratu, do Oluje Bljeska i sličnih akcija u devedesetim !!!

"Oluja" je bila najveće etničko čišćenje na tlu Evrope posle Drugog svetskog rata !!!

Oni to, očigledno, smatraju normalnim !!!

Da li su ustašoidni ili ne, jasno je valjda svima !!!

Da kao i vi sto smatrate Srebrenicu za salu...Genocid u 21. stoljecu!!

Srbija sa Srebrenicom nema ništa !!!

Ako, pak, misliš na Republiku Srpsku, ne zaboravi da su za izveštaj o Srebrenici dobili najviša priznanja od medjunarodne zajednice !!!

Znači, Srbi, i kao narod i kao nacija, znaju da razlikuju šta je šta, i da zločin priznaju !!!

To je, uostalom, bio jedini veći zločin počinjen od pojedinaca u ime srpskog naroda !!!

Mi se time ne ponosimo, to je jedina mrlja u istoriji srpskog naroda !!!

Šta je sa vama Hrvatima !?! Kada ćete priznati istinu o genocidu nad Srbima !?!

Žalosno je da medju vama nema nikoga ko će "Oluju" nazvati pravim imenom. Ustaški gen,ma žalost, duboko je u vama !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Srbe treba pustiti da se krckaju jos koju deceniju, pa kad im posle toga njihova deca kazu "alo bre matori kreteni, pa gde ste me bre ovo rodili...sta je ovo? Deda ziveo ko stoka, roditelji ziveli ko stoka, i ja zivim ko stoka....matorci zajebite vi to, niste ni za pishu, stvari treba da se menjaju"....hocu da kazem, da Srbi nisu jos spremni za ozbiljne stvari. Iz nekog razloga, taj teski "patriotizam" (lazni, pogresni) je kod Srba, za razliku od svih ostalih naroda na Balkanu najvise izrazen i to je problem.
A najgore od svega je sto ove gluposti kreiraju upravo Hrvati i ostali "Europljani", a sami se smiju nad svojom glupostima koje serviraju nasim lakovjernim gomilama. Samo vici "Srbi su krivi", to je sada IN....

Dobro Ravenu...mi smo svi glupi eto a vi u Srbiji ste pametni...znaci cijeli svijet je blesav,jedino se istina u Srbiji moze cuti...sada se bolje osijecas!

Zaboravio sam reci da sam ja bio prvi puta 95 opet u HR i to na prvom odmoru i brckao se u moru dok je Oluja trajala,ja nista nisam primjetio... do tada ja nisam imao mogucnosti da idem i da posjetim moju kucu!

@Breee(turska rijec i znaci magare!)  - Naravno da se vi neponosite samo sto postavljate bulevare sa imenom Ratko Mladic i sto ga dicite i cuvate kao oko u glavi!
Srbija nema sa Srebrenicom nista naravno batko,neznam ja koga je ono Medjunarodni sud optuzio da je mogao da sprijeci taj pokolj i da ima djelomicno odgovornost zbog toga...ih! jedini zlocin,naravno i to najveci u proslom ratu,a Vukovar vam je bio predigra... Mi nismo pocinili Genocide eto kada ti nadjes da smo osudjeni barem u nekom postotku ili da se ide na postupak da smo pocinili genocid onda cemo dalje pricati..
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 22:46:55 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
"Srbija sa Srebrenicom nema ništa !!" ovo je mozda i najveca glupost koju sam procitala na burek.com  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
tuzno je kad neko tako razmislja...da li ti to polazis od sebe?  Smile
Tuzno je kad neko ima tako velik sukob sa stvarnoscu..... Smile
Srbe treba pustiti da se krckaju jos koju deceniju, pa kad im posle toga njihova deca kazu "alo bre matori kreteni, pa gde ste me bre ovo rodili...sta je ovo? Deda ziveo ko stoka, roditelji ziveli ko stoka, i ja zivim ko stoka....matorci zajebite vi to, niste ni za pishu, stvari treba da se menjaju"....hocu da kazem, da Srbi nisu jos spremni za ozbiljne stvari. Iz nekog razloga, taj teski "patriotizam" (lazni, pogresni) je kod Srba, za razliku od svih ostalih naroda na Balkanu najvise izrazen i to je problem.
A najgore od svega je sto ove gluposti kreiraju upravo Hrvati i ostali "Europljani", a sami se smiju nad svojom glupostima koje serviraju nasim lakovjernim gomilama. Samo vici "Srbi su krivi", to je sada IN....

Dobro Ravenu...mi smo svi glupi eto a vi u Srbiji ste pametni...znaci cijeli svijet je blesav,jedino se istina u Srbiji moze cuti...sada se bolje osijecas!

Zaboravio sam reci da sam ja bio prvi puta 95 opet u HR i to na prvom odmoru i brckao se u moru dok je Oluja trajala,ja nista nisam primjetio... do tada ja nisam imao mogucnosti da idem i da posjetim moju kucu!

Ko kaze da ste glupi, Hrvati su zapadnim oruzjem dobili svoj vlastiti prljavi mali rat, to ne rade glupi ljudi....
"Srbija sa Srebrenicom nema ništa !!" ovo je mozda i najveca glupost koju sam procitala na burek.com  Smile

Onda vjerovatno nisi citala vlastite postove....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Srbija sa Srebrenicom nema ništa !!" ovo je mozda i najveca glupost koju sam procitala na burek.com  Smile

Da si upućenija u stvari, a ne zadojena mržnjom prema Srbima i Srbiji, sigurno je da bi znala mnogo više !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Frizider
Citat
Naravno da nisi primetio jer si Hrvat. Hrvati ne proteruju Hrvate, jer jednostavno nije logicno. A sta hoces da kazes da su ti Srbi zauzeli kucu? Mislis da im je dunulo onako iz dosade da osvajaju kuce? Je l' ti kuca razrusena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
"Srbija sa Srebrenicom nema ništa !!" ovo je mozda i najveca glupost koju sam procitala na burek.com  Smile

Da si upućenija u stvari, a ne zadojena mržnjom prema Srbima i Srbiji, sigurno je da bi znala mnogo više !!!

Naravno breee eto neznam samo ciji je general bio Mladic i zasto je Srbija optuzena za nesprecavanje Srebrenickog masakra...ajojjjjjjj !!!

Vanyo ....kuca mi je razrusena ja sam ipak na otoku...ali stan nam sto smo imali imao je velike rupe u zidovima... A jeli ti mislis da je Hrvatima dunulo iz dosade da vrate 1/3 svoje teritorije...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 22:51:16 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Tigr, ocistite svoju avliju od srpskih kostiju, pa onda kukajte nd drugim....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Tigr, ocistite svoju avliju od srpskih kostiju, pa onda kukajte nd drugim....

To i ja kazem...mi smo sve nase predali Haagu i one koji su najteze bili za uhvatiti,do tada ste nam govorili uhvatite vi prvo Gotovinu pa cemo mi onda dalje ....uhvatili ga poslali ga u Den Haag na okean...sada je na vama da uhvatite 5 ostalih bjegunaca i da pocistite vasu avliju od Hrvatskih,Albanskih,Bosanskih kostiju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 14:28:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.