Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:06:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Olja Bećković prelazi na Pink  (Pročitano 52028 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Pa kakve sad to veze ima sa Djilasom koji je kupio... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Eto! Još jedan dobar! Kakve veze ima bilo šta sa bilo čime?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Naravno da nije do jaja sve sto Vucic radi. To samo ti tako zakljucujes o meni, a mene zabole da se tu objasnjavam. Smile
A drugo naravno da Vucic nije kupio B92. B92 je u vlasnistvu Grka, ali je urednistvo isto ono ustasko kao i ranije. I oni ce i dalje da nastave sa svojom politikom, u to sam siguran...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Zar Srbija nema vecih problema od jedne pisljive emisije?  Smile Smile
Koliko se teorija razvije je samo pokazatelj da je ovo drustvo u totalnom rasulu, jer pored sve nemastinje ljudi su u stanju da razglabaju o svemu u sitna crevca.
Ali kada treba da se preduzme nesto onda su svi u misje rupe....vise su mi preko kurca svakodnevne price o hot lipsu...cak i kada prdne zna se o tome i razvijaju se teorije njegovog prdeza...o svakodnevnom smaranju kako je totalni mrak ali niko nista ne preduzima....i onda neka uporedjivanja moj je veci od tvog....to je bilo vako a ono nako...
Jebala vas proslost vise da vas jebala  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Evo ga, javio se, prava SNS botina u svoj svojoj mudrosti!  Smile Posle predavanja o Isusu, ajde sad da pređemo na novu levu temu - Grci, B92, zemljotres u Kini...

Jeli care, a gde sam ja rekao da je on kupio B92? Ja sam rekao da je prisvojio neke medije i pretvorio ih u svoja glasila. I rekao sam da prestanete da kenjate tu i zamenjujete teze jer kada su drugi radili isto ovo što radi vaš dragi vođa, onda ste penili i kritikovali. A sada pošto to radi vaš voljeni Vučić, odjednom je sve u redu.

Pre par godina dođe vest o kašnjenju na Koridoru - odma kreće divljanje, aaaaa jebem ti vlast, aaaaa jebem ti državu... Ove godine dođe vest o kašnjenju na Koridoru - dobro, to je normalno, dobro, vi biste kao bili brži, dobro, šta ste očekivali...   Ne razumem, pre 3 godine je bilo ok pljuvati po njima, a sada odjednom nije?  Smile

Dođete ovde i nalupate tako neke komentare kao, ''jao pa zar je ovo tako bitna vest?''. A kad se pojavi snimak navodnog prebijanja navodnog brata premijera i drugog majmuna koji postoji samo na papiru... onda ne lupate to ''jao,pa zar je ovo tako bitno?''  Smile
O ovome sa Utiskom nedelje u dnevnim novinama zadnjih dana stoji po jedan naslov dnevno. A o cirkusu sa prebijanjem stoji i po 10.  Smile Šta je rekao Neša Slina, šta je rekao Bata keramičar, šta je rekao Vučić, šta je rekao analitičar, šta je rekao Selaković, šta je rekao sindikat žandarmerije, šta je rekao Andrej... kako to da se u tom slučaju ne setite da se žalite na spinovanje?  Smile 

A tu je i dobri stari Beograd na vodi i naša stara voljena braća Arapi... Maketa za maketu makete, restoran-galerija za promociju makete koja promoviše maketu, najava izrade plana koji će omogućiti pravljenje konkursa, emisija o uklanjanju šupa i starih šina, najava potpisivanja ugovora i primanja kredita od koga još uvek nema ni dinara...
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:11:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Spinovanja sa druge strane nema jer je opozicija go krivak....zbog toga ovakve ili neke druge stvari prolaze totalno neprimetno.
Uz to je b92 uvek imala trademark izdajnicke televizije pa vecinu zabole djole o tome sto tamo ukidaju emisiju.
Da se ukine zikina sarenica e to bi vec bilo frka i panika....kuj da posle deli besplatan vikend u Banji Koviljaci...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Ako je Olja upravu...onda nema sta da se brine...

Ti razumes da svaka drzava u svetu podrazumeva neki stepen patriotizma...

Evo te zemlje na koje se vi pozivate kao uspesne,pa tamo je patriotizam na daleko visem nivou nego kod nas
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:16:40 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma ne zanima mene opozicija, i oni su ista govnarija koja je sama sebi kriva što je sad u blatu. Neka pocrkaju svi, boli me uvo.

Ali me zanima ova logika i rezonovanje SNS botina i sektaša, koja menja oblik i pravac kako se kome od njih ćefne. Zanima me po čemu se to SNS i Prorok razlikuju od ostale štroke koja je vladala ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Meni licno,vucic i dacic pre svega daju neku nadu da nesto moze da se promeni...

Vucica sam zapamtio jos od anketnih odbora iz skupstine,u vezi nacionalne stedionice i distribucije...tad sam ga prvi

put zapazio,i drago mi je da je sad premijer,ali ne ocekujem previse zato sto znam da on nema sa kime da radi,ne

zavisi sve od njega,na zalost,ali je tako.

A ovi svi drugi,ja im ne bi dao parking da vode...

Dacic sa druge strane je rob neke proslosti svoje stranke,on ako se ne odvoji od sps,ili otera ove fosile iz sps,ta stranka

nema buducnost...

Licno ja mislim da ni SNS nema neku buducnost,Vucic kao lider da,ali kao stranka tesko

Najveci problem je sto on nema sa kime,i sto je pod ogromnim pritiskom.

Nemam neke licne razloge za to
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:27:07 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Pa nije to samo tu slucaj, celokupno drustvo je takvo...ono sto je do juce bilo lose sada je dobro.
Ono sto je bilo dobro sada je lose. I ljudi se pogube u sistemu vrednovanja.
Dok je velikoj vecini postalo totalno svejedno sta se desava oko njih jer su postale totalne flegme.
Citat
Licno ja mislim da ni SNS nema neku buducnost,Vucic kao lider da,ali kao stranka tesko

Najveci problem je sto on nema sa kime,i sto je pod ogromnim pritiskom.

Vucko je bio ok politicar dok je ideoloski bio zadojen...u sustini svaki politicar koji ideoloski puca ka cilju je iz mog ugla ok. Znaci opredelis se za jednu teoremu i gines za nju.
A da nema sa kime, ne da nema nego kukaju. Barem kod mene na lokalu je tako...cupaju se za kosu kada kadruju ljude  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2014, 01:30:29 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:06:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.