Систем можда ти будеш хушкао свог синка и да буде добар хомић Али ја ћу свог сина свакако васпитати у Српском православном духу,и јасно му стављати до знања шта су Дечани,Грачаница,Косово...и тд. Уверен сам и највећи део Срба. Остали ће за 20 год изгледати ко Ђелић и Свилановић Чеда је већ почео да добија те геј цртице у понашању. Систем био би ти одличан Јаничар да си рођен за време Турака.
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Ovo je stvarno za ne poverovati , ma da im mi lepo ponudimo i Vojvodinu, i uđemo odma u EU. Nek nam ostave samo Beograd, krenu da dele deci mobilne telefone, igrice.
No comment , koja glupost.
Ma da upravu je Maks, nema više svrhe........system_V_r4 je
Očigledno je , kao i uvek da patriJote vide samo ono što žele da vide. A ne stvarnost. Pročitajte još jednom postove unazad i ako možete nađite gde sam napisao:
- da je Kosovo oduvek bilo Albansko - gde sam pomenuo homoseksualce - gde sam pomenuo Čedu - gde sam pomenuo da treba da im nudimo Vojvodinu
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 21:18:36 od system_V_r4 »
Očigledno je , kao i uvek da patriJote vide samo ono što žele da vide. A ne stvarnost. Pročitajte još jednom postove unazad i ako možete nađite gde sam napisao:
- da je Kosovo oduvek bilo Albansko - gde sam pomenuo homoseksualce - gde sam pomenuo Čedu - gde sam pomenuo da treba da im nudimo Vojvodinu
Jel bre...šta ti umišljaš Da li ti zaista misliš da će neko da se opterećuje sa tobom...odnosno da sada traži tvoje izjave
Smaraš čoveče Razumem da izneseš svoj stav....pa neka on bio i neka glupost Ali da u svakoj rečenici ponavljaš jedno te isto...e to je debilizam
Već sam ti napisao...dakle sve si u pravu U čemu je sada problem Hoćeš li i dalje da nas ubedjuješ da je Kosmet šiptarski...ili šta
P.S.
Zaista se i ja pitam, kako to baš tebe povezaše sa janjičarima, pederima ili Čedistima
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.