dve trecine sveta nije priznalo ali to sada nije bitno ... uzmimo za primer Nemce... jesu oni priznali istocnu Nemacku nisu naravno cekali su 40 godina ali su na kraju docekali i nisu buduce generacije zaboravile da je to tamo njihova zemlja
super teorija, tako je ! Uhhhhhh, u "obe" nemačke stanovništvo je 80% Nemci
a u slučaju Kosova: Srbija: 70% Srbi Kosovo : 90% Albanci
dve trecine sveta nije priznalo ali to sada nije bitno ... uzmimo za primer Nemce... jesu oni priznali istocnu Nemacku nisu naravno cekali su 40 godina ali su na kraju docekali i nisu buduce generacije zaboravile da je to tamo njihova zemlja
i? zbog toga ti mislis da ce se nasa deca odreci Kosmeta? npr Juzna i Severna Koreja i jedni i drugi kontrolisu celo poluostrvo po ustavu i opet zive i to im u buducnosti moze dati legitimitet da preuzmu celo poluostrvo ne znam da li kapiras sta ocu da ti kazem ali ocigledno ne
Cekaj samo da mi ukljucimo nase masine za radjanje Velja ce valjda da bude donor posto Zmire nije bas za to...
Morao sam da citiram sam sebe cisto da bi mi vi to zamerili posto nista drugo nismo pametno culi od narodcko-patriotskog bloka kao i od njihovih lidera u kampanji, pardon jedino je Gambino iskren kad kaze ono za masine za radjanje...to je sustina misljenja i ona druga ajde da radimo sa drugim zemljama samo mislim da je nasa razmena, osim sa Rusijom koja ce to da isisa nazad preko racuna za grejanje, smesna. Prema tome u jednom se svi slazemo 11. maja ce pasti odluka, ali ne da li cemo ziveti bolje nego da li cemo i dalje da beremo paprike i pijemo raciju ili cemo mozda da probamo da dokazemo to sto non-stop kenjamo, jesmo. Pri tom ne mislim na masine za radjanje to je Hitler radio zar ne?
Koliko sam uspeo da razaberem, hoćeš da kažeš da ćemo posle izbora , ako ne pobedi demokratska stranka i dalje brati paprike i piti rakiju...
i? zbog toga ti mislis da ce se nasa deca odreci Kosmeta? npr Juzna i Severna Koreja i jedni i drugi kontrolisu celo poluostrvo po ustavu i opet zive i to im u buducnosti moze dati legitimitet da preuzmu celo poluostrvo ne znam da li kapiras sta ocu da ti kazem ali ocigledno ne
Radi se o tome da ti nisi shvatio da na Kosovu živi stanovništvo koje je jako neprijateljski nastrojeno prema Srbima i Srbiji. A uz to u pitanju nisu Srbi nego Albanci.
U obe koreje živi isti narod, samo što onaj deo na severu muče diktatori
nema ja tu sta da shvatam tvoja teorija je glasila : ako sada ratujemo sve ce da nas pobiju ako kasnije budemo hteli nasu decu ce da bole tuki za Kosovo.... e to nije tacno molicu ja ti jos jednom ponavljam ako priznamo dajemo im legitimitet i nikad necemo moci da vratimo teritoriju ako ne priznamo nekada u buducnosti kada se stvari budu drugacije postavljale moci ce mo nesto da uradimo
ako sada ratujemo sve ce da nas pobiju ako kasnije budemo hteli nasu decu ce da bole tuki za Kosovo
Tako je, isto kao i sa RSK, koliko se priča o RSK ? Jedva tu i tamo, polako pada u zaborav.
ili ako pogledaš u budućnost:
Ma' ćale pričaaa o neeekom Kosoovu, ma šta je to.... hoooću ja bre ćale na studije/inostranstvooo. Oću noookiu, inteeerneet a neeeee tamo neko Kosovo.
Citat
nikad necemo moci da vratimo teritoriju
Ako izdvojiš samo ovo bićeš u pravu.
Dobro bre batice...ok evo ja ću ti potvrditi , dakle Kosmet je siptarski, nije Srpski Zadovoljan Hoćeš li konačno prestati da smaraš više sa time Izneo si svoj stav da je Kosmet šiptarski, danima smaraš više sa tom pričom...i šta hoćeš više Nešto nisam primetio da si ispunio svoju misiju, tj ubedio nekoga u svoje nebuloze Ali ukoliko će te to smiriti...evo ja ću potvrditi, ..da si sve u pravu Dakle..skini se bre više .... Jbte...ajde da te ignoriše čovek...ali ti ga bre pretera
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.