Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja,iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta.Zivelo Srpsko Kosovo, Zivela Srbija!!!
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 20:57:13 od CetvrtiCovek »
Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja, i iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta. Zivela Srbija!!!
Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja, i iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta. Zivela Srbija!!!
Nikoga ne teramo da se okupe,vas ljude koji nemate morala ni obraza,ne treba ni uciti sta je Otadzbina, Demokratija, i ljubav prema svom narodu,vi ste izgubljen slucaj