Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja,iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta.Zivelo Srpsko Kosovo, Zivela Srbija!!!
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 20:57:13 od CetvrtiCovek »
Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja, i iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta. Zivela Srbija!!!
Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja, i iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta. Zivela Srbija!!!
Nikoga ne teramo da se okupe,vas ljude koji nemate morala ni obraza,ne treba ni uciti sta je Otadzbina, Demokratija, i ljubav prema svom narodu,vi ste izgubljen slucaj
Nikoga ne teramo da se okupe,vas ljude koji nemate morala ni obraza,ne treba ni uciti sta je Otadzbina, Demokratija, i ljubav prema svom narodu,vi ste izgubljen slucaj
Ko je mi, ko je organizator i u čije ime govoriš? Kakav je program okupljanja?
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
recimo Gradjani Zemlje Srbije, a ja nikoga nisam vredjao,postujem sve ljude pa i ako su Komunisticke provincijencije
Znaci... ti si rasista, ali nisi samo kada ti treba podrska za tvoje ideje... BTW. Ako si vec Srbin, pisi u skladu sa srpskim pravilima srpske gramatike i pravopisa... Velika pocetna slova reci su odlika germanskih jezika...
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
znaci ja sam rasista? hmm... znaci ti si komunista? Nisam rasista za sebe bih rekao da sam Srpski nacionalista, i ne stidim se to da kazem.... Tema je otvorena zbog vaznijih stvari nego sto smo ja i ti tako da bi te zamolio da je ne odvlacis u drugom pravcu...
Ja nisam komunista... Odakle ti to? Srpski nacionalista... to je neka nova vrsta Srba... tvorevina 21. veka... Primetila sam taj trend ... da se Srbi dele na vise-Srbe i manje-Srbe... Zanimljivo... Zasto "Srpski" velikim slovom? Zanima me... Da li se to menjao pravopis od vremena kada sam ja isla u skolu?
Inace... posto se ti vec nazivas nacionalistom... da li znas uopste sta je nacionalizam?
I dalje nema imena organizatora... vremena okupljanja... mesta... Da li je obavestena policija ili nije?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 21:39:58 od Anea »
Za razliku od tebe, i tebi slicnih, znam koje stvari u zivotu idu velikim slovom,i koje stvari prevazilaze pojedince. Tvrdim da jedino covek koji je spoznao bice svog naciona jedino moze da bude u pravom smislu te reci Kosmopolita. Ako nisi slepa kod ociju,primetila bi jedini "trend" koji je u srbiji trenutno,a to je podela na one koji su Demokrate,i sve druge koji su Narodnjaci, gradjani drugog reda,primitivci i nazadnjac, onaj koji srbiju deli i ko Srbe deli igra se sa vatrom.
Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja,iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta.Zivelo Srpsko Kosovo, Zivela Srbija!!!