Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:25:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: OK, doziveo sam nesto cudno..  (Pročitano 5307 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
ma meni treba paznja, sofija od tebe samo paznja a od drugih misljenje. Pokusavas mene da zezas, ali vidim bes jer ti ne uspeva, a meni je extra jer to znaci da meni uspeva  
aj sad ozb. ne interesuje me kako ispadam jer ja jesam sebican a ne hladan. i da mrzim sve sto postoji osim sebe i babe

rezon ti je kao klasičnoj budali
ne provociram te jadan en bio,kažem ti da je ovo oko čega si otvorio temu malo sebičan postupak i da si se kasnije kajao jer polako sazrijevaš,pogadjaju te neke stvari više nego prije
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Novi/stari spamer  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Dobro, ispravka, trudiš se da ispadneš faca u sopstvenim očima pošto si ponašanjem rasterao sve ostale.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
posvetili ste trolcini 4 strane, pobedili ste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
vidim da me vec pljujete, ne interesuje me to.
dalje kazes da sam bezosecajan, pa da vidim kakav bi ti bio kada bi ti imao zivot kao ja. Da rmbacis kao konjina za 25 hiljada i to jos nije sigurno da cu ostati tamo. placam kiriju i zivim u je*enoj garsonjeri sa jedva kvadrata. Izasao sam iz doma jer ne dozvoljavaju da budem tamo posle 18 ili dok sam ucenik. Sto znaci da sam morao sam naci posao, raditi i naci stan. Idem peske i zimi i leti. Nemam garderobe, nemam nikoga pa cak ni prijatelja ni devojku. Imao sam jednom devojku koja je u stvari bila samnom cisto da se ne smori. Ko je meni pomogao kada bio mali pa sam pao, ko je bio tu da pusti grejanje kada mi je bilo hladno. Da sam stvarno bezosecajan, onda bih se grbavio od moje stare babe koja zivi jos teze nego ja, ali ne ja sam izabrao da idem sam. Sve sto imam, imam zbog sebe. Ne mogu da se setim kada je neko meni nesto lepo uzeo ili napravio. Morao sam da se trudim da bih ostvario ikakav kontakt a kamoli da nadjem prijatelja. U skoli su me maltretirali jer sam bio povucen i niko me nije branio. Kazes da sam bezosecajan, a vidi sta radim samo da ne bih opterecivao staru majku. Secam se jos pre kada je mi je kupila duks. Jos ga imam i nisam ga nosio da ga ne unistim. Nego vi ljudi jako osudjujete sve. Kazete da lazem, a mozda meni samo treba malo paznje. Nisam nista izmislio vec jednostavno nisam dobro formulisao pitanje. Dakle moglo bi ovako da ide : zasto me je to pogodilo kada me pre nije? zasto sam se rastuzio zbog necega sto me pre ne bi ni dodirnulo? ja kontam da se desava neka promena. ali zasto se ja toga bojim i stalno sam nekako tuzam i besan istovremeno??? eto to mozete da razradite nadam se. A pitam ovde jer mi deluje ok mesto za ovakve stvari gde sam u kontaktu sa ljudima koji verovatno imaju slicne promene itd....
Ja te nisam pljuvao. Bezosecajan je svako ko ne reaguje na tudju nevolju. Ne optuzujem te, posto niko pa ni ti nije kriv za to sto jeste. Cela prica ukljucujuci i ovo mi smrdi do neba na fabrikaciju. Ovde se ne licitiraju zivoti clanova foruma.
I'm out cuz, don't holla back.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Сваки ти част, учинио си праву ствар, ни ја не би помогла некој маторој бабурини  Smile
Добро се суздржао, ја би је овјерио метком у вугла, маму јој покварену матору.  Smile

Smile
Citat

И боље, чим изађеш очито направиш срање.  Smile

Pa u tome je problem, da izadje par puta pa se malo isprazni oma bi bilo bolje  Smile
Nego, decko bi bio dobar za uterivanje dugova, malo da se dotera u red, ne mnogo, bejzbolku i po neplatise, tu bi imo sigurnu zaradu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
ma meni treba paznja, sofija od tebe samo paznja a od drugih misljenje. Pokusavas mene da zezas, ali vidim bes jer ti ne uspeva, a meni je extra jer to znaci da meni uspeva  

Zato sto stvarno jesi trol i to ne od onih prikrivenih...

Tako da se slazem sa Munkom...

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
sve se u zivotu vrati kao bumerang....sto cinis drugima u mladosti..to dozivis na sebi u starosti..
to je stara izreka..koju zivot cesto pimjeni na ljudima...

trebas malo da se spustis na zemlju...
mnogo je losih stvari ..oko mene kroz zivot bilo......mnoge sam dozivio na sebi...a mnoge sam i ja uradio drugima..
naravno to je bio olos..i to mi je bio posao...
i mogu ti jedno reci da mi skoro pa nema nista gore od covjeka koji ne prihvata tudju pomoc..
sem covjeka... koji nece da pruzi pomoc onom tko je zatrazi...ili kome je potrebna ...a moze da je pruzi....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
dakle, niste utvrdili jesam li trol ili ne....
aj da vam pomognem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
za one koji su poverovali, zao mi je Smile
a za one koji nisu, zao mi je Smile
:3
a sto se mene tice, naravno da nisam djubre, samo volim da zevzecim jako, nekada i preteram. naravno prica je fabrikacija teska, mogao sam i bolje ali nema veze...
uglavnom, mozemo se lepo druziti ako me prihvatate posle ovoga.  A ako ne, onda pravim novi nalog pa necete ni znati da sam ja jer cu biti pravi ja a ne troll. A ako cete me banujete, opet pravim nov nalog, ionako moram da reinstaliram novi windows...
tako da druzicemo se svakako  Smile

e da, ako sam uvredio nekoga, izvinjavam se Smile
(sofija narocito, a uspeo sam da te ubedim nakraju :PpPp) 
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 18:48:12 od neversleep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:25:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.