ma meni treba paznja, sofija od tebe samo paznja a od drugih misljenje. Pokusavas mene da zezas, ali vidim bes jer ti ne uspeva, a meni je extra jer to znaci da meni uspeva aj sad ozb. ne interesuje me kako ispadam jer ja jesam sebican a ne hladan. i da mrzim sve sto postoji osim sebe i babe
rezon ti je kao klasičnoj budali ne provociram te jadan en bio,kažem ti da je ovo oko čega si otvorio temu malo sebičan postupak i da si se kasnije kajao jer polako sazrijevaš,pogadjaju te neke stvari više nego prije
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
vidim da me vec pljujete, ne interesuje me to. dalje kazes da sam bezosecajan, pa da vidim kakav bi ti bio kada bi ti imao zivot kao ja. Da rmbacis kao konjina za 25 hiljada i to jos nije sigurno da cu ostati tamo. placam kiriju i zivim u je*enoj garsonjeri sa jedva kvadrata. Izasao sam iz doma jer ne dozvoljavaju da budem tamo posle 18 ili dok sam ucenik. Sto znaci da sam morao sam naci posao, raditi i naci stan. Idem peske i zimi i leti. Nemam garderobe, nemam nikoga pa cak ni prijatelja ni devojku. Imao sam jednom devojku koja je u stvari bila samnom cisto da se ne smori. Ko je meni pomogao kada bio mali pa sam pao, ko je bio tu da pusti grejanje kada mi je bilo hladno. Da sam stvarno bezosecajan, onda bih se grbavio od moje stare babe koja zivi jos teze nego ja, ali ne ja sam izabrao da idem sam. Sve sto imam, imam zbog sebe. Ne mogu da se setim kada je neko meni nesto lepo uzeo ili napravio. Morao sam da se trudim da bih ostvario ikakav kontakt a kamoli da nadjem prijatelja. U skoli su me maltretirali jer sam bio povucen i niko me nije branio. Kazes da sam bezosecajan, a vidi sta radim samo da ne bih opterecivao staru majku. Secam se jos pre kada je mi je kupila duks. Jos ga imam i nisam ga nosio da ga ne unistim. Nego vi ljudi jako osudjujete sve. Kazete da lazem, a mozda meni samo treba malo paznje. Nisam nista izmislio vec jednostavno nisam dobro formulisao pitanje. Dakle moglo bi ovako da ide : zasto me je to pogodilo kada me pre nije? zasto sam se rastuzio zbog necega sto me pre ne bi ni dodirnulo? ja kontam da se desava neka promena. ali zasto se ja toga bojim i stalno sam nekako tuzam i besan istovremeno??? eto to mozete da razradite nadam se. A pitam ovde jer mi deluje ok mesto za ovakve stvari gde sam u kontaktu sa ljudima koji verovatno imaju slicne promene itd....
Ja te nisam pljuvao. Bezosecajan je svako ko ne reaguje na tudju nevolju. Ne optuzujem te, posto niko pa ni ti nije kriv za to sto jeste. Cela prica ukljucujuci i ovo mi smrdi do neba na fabrikaciju. Ovde se ne licitiraju zivoti clanova foruma. I'm out cuz, don't holla back.
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pa u tome je problem, da izadje par puta pa se malo isprazni oma bi bilo bolje Nego, decko bi bio dobar za uterivanje dugova, malo da se dotera u red, ne mnogo, bejzbolku i po neplatise, tu bi imo sigurnu zaradu
ma meni treba paznja, sofija od tebe samo paznja a od drugih misljenje. Pokusavas mene da zezas, ali vidim bes jer ti ne uspeva, a meni je extra jer to znaci da meni uspeva
Zato sto stvarno jesi trol i to ne od onih prikrivenih...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
sve se u zivotu vrati kao bumerang....sto cinis drugima u mladosti..to dozivis na sebi u starosti.. to je stara izreka..koju zivot cesto pimjeni na ljudima...
trebas malo da se spustis na zemlju... mnogo je losih stvari ..oko mene kroz zivot bilo......mnoge sam dozivio na sebi...a mnoge sam i ja uradio drugima.. naravno to je bio olos..i to mi je bio posao... i mogu ti jedno reci da mi skoro pa nema nista gore od covjeka koji ne prihvata tudju pomoc.. sem covjeka... koji nece da pruzi pomoc onom tko je zatrazi...ili kome je potrebna ...a moze da je pruzi....
za one koji su poverovali, zao mi je a za one koji nisu, zao mi je :3 a sto se mene tice, naravno da nisam djubre, samo volim da zevzecim jako, nekada i preteram. naravno prica je fabrikacija teska, mogao sam i bolje ali nema veze... uglavnom, mozemo se lepo druziti ako me prihvatate posle ovoga. A ako ne, onda pravim novi nalog pa necete ni znati da sam ja jer cu biti pravi ja a ne troll. A ako cete me banujete, opet pravim nov nalog, ionako moram da reinstaliram novi windows... tako da druzicemo se svakako
e da, ako sam uvredio nekoga, izvinjavam se (sofija narocito, a uspeo sam da te ubedim nakraju :PpPp)
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 18:48:12 od neversleep »