1.Vise voli burek sa sirom nego sa mesom. 2.Nikad nisam imao odnose sa jarcem. 3.U drustvu volim da sam alfa muzjak. 4.Nacionalista sam. 5.Volim Grand. 6.Nikada nisam napisao ni jednu pesmu. 7.Nikad nisam naslikao ni jednu sliku sa konjima. 8.Nikad nisam naslikao ni jednu sliku bez konjima. 9.Idem u teretatu. 10.Psihicki sam izuzetno jak. 11.Preferiram bocanje pre nego fudbal. 12.Karling mi je omiljeni zimski sport. 13.Ne zelim da odrastem. 14.Svaki dan jedem burek. 15.Volis li crnce? 16.Licni interesi su mi pre opstih. 17.Amerikanci su pobedili u Vijetnamu. 18.Bog postoji. 19.Vise preferiram mrznju nego ljubav. 20.Za sebe mislis da si glup.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 12:18:55 od Equalzator »
1. tako je 2.nikad (ako mislis na sexuale), inace jesmo se jednom potukli 3.i nenesto posebno 4.jesam! ja sam bre SRBIN!!!!!!!!! 5.ne, dal si prso 6.jesam jednom il dvaput... 7.mislim da nisam 8.jebem li ga 9.ne idedm u teretanu 10.jesam, mada se desi da mi puke film... tad ako naidje svemirac jebo je jeza.... 11.da 12.ne 13.i da i ne.. 14.uglavnom bar 350 gr i dva jogurta od po 1/4 litre (imlek) 15. ne gajim nikakva osecanja prema njima 16.zavisi 17. jebem li ga, amerikanci mogu me povuku z kurac 18.Da 19.i ne 20. ne, mada nisam neki pametnjakovic... to ce drugi reknu kolega...
==================
a aaaa drzte je... svi z njom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11