OJBOS-Odbrambena Jedinica Bureka Od Svemiraca..... ako imate predlog da se nesto doda samo recite na pp.
OJBOS
Odbrambena Jedinica Bureka Od Svemiraca organizuje akciju odbrane od svemira i ljudskih bica ako vec postoje na svemiru.Svemircu su nas vec nekoliko puta napadali i ranili nekoliko nasih.Srecom samo su ih ranili.To su bili moderatori koji su sada u penziji.Mi smo se dogovorili da se organizujemo i da sprecimo svemirce.Poslednji napad je bio u 2003.godini.Mi smo culi da ce nas opet napasti pa smo se spremili.Akcija je sledeca: Saljemo jednog clana Burek Foruma u svemir.Na njemu ce biti prikacena BNB(burek nuklearna bomba)koja ce razneti celu tu planetu.Taj clan ce biti Marija Sharapova.Mnogi ce se pitati zasto ona?odgovor je :Jer je ona razotkrivena,njoj je status uvek odsutna i kad je prisutna ona je odsutna.Posumnjali smo da je taj clan jedan od svemiraca i da imamo uljeza....Tako cemo je poslati u svemir. Burek forum je pristupio NATO-u koji nam je poklonio BNB.Bombu smo dobili od moderatora Slatkis_ml.SerbianFighter nam je nabavio municiju za oruzije.NenadS nam je sredio raketu kojom cemo poslati projektil tj. Sharapovu.Anea je sredila odelo u kom ce biti projektil.Canelane i Ziledin su spremili viceve kojim ce Sharapova zamajavati svemirce.Shone83,thefukara i crni skorpion su napravili BB(Burek bazu iz koje cemo upravljati Sharapovom.Belgrade i niko79 su saradjivali ali smo odlucili da ne kazemo koji su oni posao uradili.3EBC,-Samurai- i Bokac su nabavili Sarapovoj igrice da se igra dok putuje u svemir.A ostali su pomagali.
Tim Foruma je dosta pripomogao. Izvor:iz glave elstrong-a i Equalzator-a.
Ne moze ti si spijun otkrio sam te,sad moramo da te preobrazimo u SRBINA,da ti isperemo mozak,onda ces da polazes test,i ako polozis,ramisicemo i tvome ulasku u nasu alijancu
evo pitajna da bi usao.....: Dao bi zivot za Burek forum? Zavistan si od Bureka? Kog najjvise mrzis na forumu? Koliko god imas?(nemoras odg) Prijavio si odgovore na temu OJBOS? na ova pitanja moras da odgovoris iskreno bez lazi....! inace neces moci da udjes u grupu....
Citat
E a kako cemo da je posaljemo?Cemo da je ja bacim,ili cemo da joj damo inekciju da moze da leti????
Nego kako ce da dise onda bez odela u svemiru,jbt....... A da joj damo burek za usput,da ima nesto da prezalogaji,ipak do venera ima 3 dana hoda.....
jbg ti kao da nisi citao tekst sa prve poruke....
Citat
NenadS nam je sredio raketu kojom cemo poslati projektil tj. Sharapovu.Anea je sredila odelo u kom ce biti projektil
vidis li ewo resenja ono nam je ispred nosa....jbt
ne,nisu to ta pitanja,nemoj da ga lazes,ja cu da postavim pitanja...
1.Zavistan si od Bureka,i ako jesi od kog(sir,mesto,prazan.....) 2.Kog najjvise mrzis na forumu? 3.Koga najvise gotivis? 4.Prijavio si odgovore na temu OJBOS? 5.Jel imas zanu i decu? 6.Jel si nekad imao odnos sa nekom zivotinjom,i ako jesi kojom?
na ova pitanja moras da odgovoris iskreno bez lazi....! inace neces moci da udjes u grupu....
I da posle testa imas kratak upitnik da popunis ako ovo uspes da prodjes.