Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26219 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ne verujem da je u pitanju oprez. Ja recimo nisam godinama želela da odem u Kotor a ni do danas nisam otišla u Risan posle strašne saobraćajne nesreće koju su moji roditelji imali i bili u bolnicama u tim gradovima. Jednostavno sam prolazak pored bolnice u Kotoru i Risnu za mene je težak jer se setim tih teških dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dobro to ima logike, i ne bih se ja iscudjavao da je ovaj rekao da nece vise u OH, al to da nece u MKD mi malo cudno. Kao sto mi je recimo cudno sto jedan covek koga znam, Holandjanin, mrzi Srbiju i Srbe jer mu je zena stradala u saobracajci kod na autoputu kod Nisa. Kolka god da je trauma to blage veze s mozgom nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Dobro to ima logike, i ne bih se ja iscudjavao da je ovaj rekao da nece vise u OH, al to da nece u MKD mi malo cudno. Kao sto mi je recimo cudno sto jedan covek koga znam, Holandjanin, mrzi Srbiju i Srbe jer mu je zena stradala u saobracajci kod na autoputu kod Nisa. Kolka god da je trauma to blage veze s mozgom nema.

А који ће курац у мкд осим евентуално на охриду? Шта је то мкд нека туристичка дестинација? Најообичнија вукојебина и да није на путу за Грчку 90% Срба не би никад ни прошло кроз њу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

А који ће курац у мкд осим евентуално на охриду? Шта је то мкд нека туристичка дестинација? Најообичнија вукојебина и да није на путу за Грчку 90% Срба не би никад ни прошло кроз њу.

E, a Srbija sa polu-autoputevima kao nije vukojebina ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple 15
Jos jedna parada pijanstva i kica...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Мислим да ово ипак није политички мотивисано. Сад је све на полицији и правосуђу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Nista veca vukojebina od Srbije.

Мислим да ово ипак није политички мотивисано.

Si ti cito sta sam ja ovde pisao? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Nista veca vukojebina od Srbije.

То можеш да причаш некоме ко никад није крочио на тло мкд.  Smile

E, a Srbija sa polu-autoputevima kao nije vukojebina ?

Визе су укинуте можеш слободно да идеш у неку развијенију земљу и веруј ми нећеш никоме недостајати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Емпти,
Читао сам и шта други кажу  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 15:02:40 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple 15
POTERA ZA DRAGANOM ĐORĐEVIĆEM
Osumnjičeni za ubistvo u Ohridu pripadnik „Pink Pantera“

Aleksandra Ž. Adžić    | 31. 08. 2010. - 00:02h | Komentara: 38
Beograd, Ohrid - Dragan Đorđević (29) iz Leskovca, za kojim traga makedonska policija a koji se tereti da je prošlog petka u Ohridu učestvovao u ubistvu Beograđanina Dejana Novakovića (34), bio je hapšen zbog sumnje da je član grupe „Pink panter“, u svetu poznate po spektakularnim pljačkama zlatara, saznaje „Blic“.

Pre tri godine Đorđević je hapšen u Holandiji zbog sumnje da je kao član te grupe 15. aprila 2007. iz zlatare „Graf“ u Tržnom centru „Vafi“, u centru Dubaija, opljačkao nakit vredan više od 11 miliona evra.

Za Đorđevićem je juče raspisana međunarodna poternica. Ubi stvu Dejana Novakovića je prethodila tuča u lokalu „Kuba libre Havana“ i ispred njega. Inače, suvlasnik diskoteke Mitre Kostovski (34), koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u Novakovićevom ubistvu, Đorđevićev je prijatelj, a upoznali su se u Holandiji. Kostevski je pritrčao i pridružio se Đorđevićevoj grupi, koja je već bila brojčano jača i tukla se sa Novakovićem i njegovim drugom Goranom Perićem.

Posle ubistva Đorđević je odmah otrčao do svog hotela, uzeo stvari i pobegao iz Ohrida. Već u petak ujutru za njim je raspisana potraga, čak je na granici sa Srbijom zaustavljen muškarac koji je podsećao na Đorđevića, koga su posle provere identiteta pustili. U makedonskoj policiji veruju da je pobegao iz zemlje.

Nenad Novako vić juče je u Ohridu preuzeo telo svog brata kako bi ga prebacio u Beograd, gde će biti sahranjen. Nenad je prvo zapalio sveću na mestu na kome su njegovog brata nasilnici pretukli na smrt, a makedonski mediji navode da je udarac betonskom kockom u grudi bio koban.

- Nikada više neću moći da dođem u Ohrid jer svaki dolazak podsetio bi me na najgore - rekao je Nenad Novaković.

Porodica Novaković preuzela telo

On je dodao da mu je čudno i da mu je žao što policija u trenutku zločina nije bila ispred diskoteke, koja je, kako je naveo, „poznata po lošim dešavanjima“.
Porodicu ubijenog Dejana Novakovića juče je primio i gradonačelnik Ohrida.

- Ohrid ne čini samo deset siledžija. Ohrid je nešto sasvim drugo, mi smo gostoprimljivi. Mi želimo da nasilnici budu izvedeni pred lice pravde i da se stavi tačka na nasilje koje blati ime grada - izjavio je gradonačelnik Ohrida Aleksandar Petreski i najavio da će delegacija grada otputovati u Beograd na sahranu Novakovića.

Sedmorica osumnji čenih za učestvovanje u svirepom ubistvu prekjuče su pod snažnim obezbeđenjem dovedena u sud u Skoplju, gde im je određen tridesetodnevni pritvor.

Racije u noćnim klubovima
Srpski turisti koji odmaraju u Ohridu kažu za „Blic“ da se stanovnici tog grada izvinjavaju zbog ubistva Dejana Novakovića.
- Taksisti ne naplaćuju vožnju, a domaće stanovništvo bojkotuje i drugi lokal na obali jezera čiji je suvlasnik uhapšeni Mitre Kostevski - kažu turisti iz Srbije.
Inače, makedonska policija je u noći između nedelje i ponedeljka izvršila raciju u noćnim klubovima i lokalima u Ohridu povezanim sa osobama koje imaju policijski dosije.
Privedena su tri muškarca, stanovnici Ohrida. Kod jednog od njih nađen je pištolj i dimna bomba, a kod drugog samostrel, navode makedonski mediji.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.