Oj ljudi pa stvarno ne mogu da vjerujem jel mozei jedan odgovor da se ne spomene to da su Bosnjaci bili Srbi...pa sta bili davno proslo vrijeme...vise nisu prihvatite ih takvi kakvi jesu...ma koliko vi bjezali od muslimana uvjek ce biti tu al mi nije jasno jos uvjek to da dolazak muslimana na neki prostor uzrokuje nerede ???? da ne pocinjemo molim vas temu ko je poceo rat ako imate sta pitati o Silamu i dodati doadjte ako ne lock jer ovo nema smisla, ne moze se sa vama normalno razgovarati o ovoj temi
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat mi smo tvoj stit i necemo te prodat, ako neko vrijedja necemo ukrenut ledja ti dani su prosli sad se sve mjenja...BHF
Sarajevo, Sarajevo, Šeher Bosno volim te, lijepa Azro, lijepa Azro svud po svijetu trazim te
Putujes svijetom al Bosne nema, ni boljih ljudi ni, ljepsih zena
Oj ljudi pa stvarno ne mogu da vjerujem jel mozei jedan odgovor da se ne spomene to da su Bosnjaci bili Srbi...pa sta bili davno proslo vrijeme...vise nisu prihvatite ih takvi kakvi jesu...ma koliko vi bjezali od muslimana uvjek ce biti tu al mi nije jasno jos uvjek to da dolazak muslimana na neki prostor uzrokuje nerede ???? da ne pocinjemo molim vas temu ko je poceo rat ako imate sta pitati o Silamu i dodati doadjte ako ne lock jer ovo nema smisla, ne moze se sa vama normalno razgovarati o ovoj temi
Па шта очекивати од некога ко мисли да је демократија да свуда сеје ракете са којих ће оџа да риче и да буди околно становништво кад му се дигне она ствар? Наравно да је то изазивање нереда. И закључавајте ово много су нападни и досадни са наметањем својих ставова. Срећан пут у азију.
Zanimljivo ... Autor teme sada nikako da se javi. Jel' to ne zeli da da potvrdu, kako bi se kasnije reklo ... eto na Srpskom forumu zakljucavaju teme o Islamu ??
Zaista zanimljivo. Tema ide pod lock, a da se ne bi tako nesto desilo, uz jos i editovanje posta od strane samog autora, ... neka screen autorovog posta ... za svaki slucaj.
P.S. Post je editovan zbog promene screena. Na predhodnom se videla IP adresa, sto je kod ovog ispravljeno.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(252.49 KB, 1237x597)
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 11:48:35 od lightsoft »