Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:00:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 576 577 579 580 ... 587
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ogame ?  (Pročitano 194822 puta)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ma ne strahujem ja za to ako me uhvati neka ,ali imamo slicnu flotu ja njemu nisam nikad razbijao satelite i transe jer mi je to bezveze sinoc su me probali uhvatiti u aksu pa nisu jer docekujem svoje stacionaze koje su inace povucene tako da me nemoze falangirati ali ako mi kojim slucajem i uhvate flotu nema veze ali sam ora i kopa za nju ko je j****be .  isto takio mislmi da bi se trebao zamisliti jer sad i ja mogu napadati pa ko koga.
eto lijep pozdrav iz sunčane Makarske nadam se da znate gdje je to i jos nesto pošaljite nam Beograđanke jer su najbolje koke koje ja pamtim  :D :D :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia e50
Posteno, i nemoj da prozivas, jer su tvoji saborci prvi zakuvali...

Pozz i tebi, mogu ti reci da sam u Makarskoj kao klinac mrsio brke Wink Jos pamtim ribice iz moscenicke drage Smile
IP sačuvana
social share
Svega ovog ne bi bilo da nije Ogame-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6670
Crazy gunar je rekao:
Citat
evo ovako decaci, posto nemate pojma kud bijete da vam objasnim neke stvari!!!
Crazy gunar vidi ovako ja nikada nisam ni rekao da sam neki igrač čak šta više vučem za sobom rang noob no.1 ,ali nemoj da sebe veličaš neko će te izmetlati nećeš ni osetiti!!!!
Citat
Trece, nashi ljudi imaju RL (ako uopste znash sta to znaci) tako da retko kad cela ekipa igra u jednom uniju (a najbrojnija je u uni9)
I mi svi imamo svoje rl ,posao, svi oženjeni i sa decom što mladjom ili starijom ,ali se usput i igramo!!!!Moj prvi
uni je bio uni 9 i znam za ekipu odatle zato sam i rekao da sam vas respektovao jer znam da ste jaka ekipa (neželim da vas omalovažavam kao vi nas u vašim postovima) ali potez kao podmetanje ban-a nije odraz pravog igrača i vi možete sada da pričate šta god!!!!

stanojko je rekao:
Citat
U cemu je vas problem shabani NMLovski. Dobili ste jednog naseg clana u samom pocetku unija i pomislisli ste da smo svi noobovi. Sad ne mozete da navatate mene i flesketa u solu, gde ste digli 4 planete samo zbog nas. Potrosili ste milione i milione deuta, jurio nas ceo savez, regrutovali ste gomile nOObara da nsa spijuniraju i niste uspeli da nas dovatite isko ste jaci i sa tech i ceo dan visite na OG. Ispusili! Stagnirate na statsima, jer ste mislili da smo mi nOObovi i da cete se ovajditi. Tukiiiiii.... Sad ste vi odustali i otisli i pobegli, jer ste se uplasili osvete i sad nas pljujete po forumuma. Shabani jedni, cekam vas sa reciklerima Wink

CTAHOJKO a.k.a PaguBoje
cela ova tvoja prica je bas shabanska,tako da nezelim nista da komentarisem na ove gluposti koje si rekao.

Fleske je rekao:
Citat
E moj esoese, zar si toliko ocajan da si poceo preko foruma da places?  Smile
Moja je ideja da se ovde potpisemo,jer sam video da je ovo forum koji stoji kao forum vaseg saveza, a slucajno sam registrovan ovde neko vreme pa rekoh bolje ovde da vas malo prozovemo,nego da prijavljujemo lazno podmetanje ban-a. Smile

Stanojko
Citat
Jaooo brate Fleske, ovog esoesa nisam ni zamisljao kako jajaru... Mislim, mali je glup, ali nisam znao da je pizdek. Ali ovaj bubush sto se javio, a nije smeo ni da pridje sa sondom, a kao tamo visoko kotiran na statsima, to mi bas nije jasno. Sta sad on oce, kad nema medj nogama  Smile
Taj mali esoes je verovatno stariji od vas jajare jedne!!!!Bubush nesme da pridje ,naravno jer bubush nema flote za udarati ali voli da se igra i u cemu je problem.A visoko je kotiran jer ima 1300 sondi ,hahaha.nekad dobre stare ekspedicije mi to darivale.I ima ekonomiju!!!A o medju nogama neželim da diskutujem!!!

crowz je napisao:
Citat
Ajmo redom, da nesto razjasnimo, sljam i smece moze da bude onaj ko kuka, place i serenda po forumima, a nema 1-2 posta ukupno...

Baš htedoh reći sve veliki igrači, a nemaju postova na svojoj stranici saveza sve zajedno koliko ja imam na forum-bureku.ccc

Citat
Prema tome, batali ovaj forum ako si dosao da trujes i mracis, ovo nije forum ogame-a, gde mozes raditi sta hoces...

Nije dosao da truje nego da kaze nesto protiv saveza ska,ja mislim da se tema nezove "ska hvalospev" gde svako treba da veliča isti,nego se zove ogame.

Citat
Ako me secanje sluzi, ti si onaj chiter koji je izjavio sledece:

Citirani autor: bubush 01. Mar 2008, 06:43:16
koje nameštaljke? bilo ih je više a i nisam baš u svakoj čorbi zaprška.

I ti nekome da kazes da je sljam? Smiley
Tebi cu reci sve kao i ovom esoesu. Dodacu i da od chitera ne trazim nikakav respect. Ti si malo duze na forumu, pa si verovatno i upoznat sa pravilnikom. Ovde nema banovanja na par dana. Svaki ban ovde je 4life, tako da sledeci put pazis sta pises.
Vidi ovako te namestaljke o kojima sam pricao nisu bile u smislu podmetanja ban-a i neke slicne radnje kojima se sluze clanovi ska u uni 14.To se odnosilo na učešće u napadima ,lovljenjima stacionaze i sl.
Što se tiče pretnje ban-om mislim da je sramota sa tvoje strane kao administratora da pretiš banom zbog sukoba misljenja protiv saveza SKA ,bez obzira što si admin.u ovakvim slučajevima mislim da treba da si nepristrasan,jer je u suprotnom to korištenje tvog položaja kao admina što nimalo nije u duhu fer play-a.
Usput bih mogao dobiti zahvalnost admina da sam razmrdao temu koja je zamrla. Smile
Za kraj da nebih dobio ban moram da kažem:
"SKA JE NAJBOLJI I NAJPOŠTENIJI SAVEZ NA OGAME"
IP sačuvana
social share
:-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
[Off topic obrisan]

[@esoes]

Opomena pred ban. Mozes da vredjas na drugim forumima, ovde ne. Operi usta dobro sapunom.

Što se tiče pretnje ban-om mislim da je sramota sa tvoje strane kao administratora da pretiš banom zbog sukoba misljenja protiv saveza SKA ,bez obzira što si admin.u ovakvim slučajevima mislim da treba da si nepristrasan,jer je u suprotnom to korištenje tvog položaja kao admina što nimalo nije u duhu fer play-a.
Usput bih mogao dobiti zahvalnost admina da sam razmrdao temu koja je zamrla. Smile

Ma mozes ti da mislis sta hoces. Clanovi bureka koji 90% svog vremena provode na sex forumu i ne znaju nista reci nego "jajare, shabani" i slicne uvrede.

To sto ti ne volis SKA savez, to je tvoje apsolutno pravo. Medjutim, uskraticu ti pravo ucesca na ovom forumu budes li vredjao druge. Nema nikakvog fer pleja tu, jednostavno je tako.

Takodje, nema potrebe davati tebi nikakvu zahvalnost sto si razmrdao temu, mrda se ona i sama, to dokazuje broj postova na temi.

Prema tome, ako zelite da ostanete na forumu, ponasacete se u skladu sa pravilnikom ili cete jednostavno popiti banove. Jednostavno, zar ne? Tu podrazumevam i multi naloge koje ste napravili ili koje cete napraviti. Treba takodje imati u vidu da ovde ne postoji GO, SGO ili GA da bi mogao uvaziti vasu zalbu.

Izbor je na vama. Ponasajte se u skladu sa pravilima i ovde ste dobrodosli. To je fer plej.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6670
[Off topic obrisan]

[@esoes]

Opomena pred ban. Mozes da vredjas na drugim forumima, ovde ne. Operi usta dobro sapunom.

Ma mozes ti da mislis sta hoces. Clanovi bureka koji 90% svog vremena provode na sex forumu i ne znaju nista reci nego "jajare, shabani" i slicne uvrede.

To sto ti ne volis SKA savez, to je tvoje apsolutno pravo. Medjutim, uskraticu ti pravo ucesca na ovom forumu budes li vredjao druge. Nema nikakvog fer pleja tu, jednostavno je tako.

Takodje, nema potrebe davati tebi nikakvu zahvalnost sto si razmrdao temu, mrda se ona i sama, to dokazuje broj postova na temi.

Prema tome, ako zelite da ostanete na forumu, ponasacete se u skladu sa pravilnikom ili cete jednostavno popiti banove. Jednostavno, zar ne? Tu podrazumevam i multi naloge koje ste napravili ili koje cete napraviti. Treba takodje imati u vidu da ovde ne postoji GO, SGO ili GA da bi mogao uvaziti vasu zalbu.

Izbor je na vama. Ponasajte se u skladu sa pravilima i ovde ste dobrodosli. To je fer plej.

Vidi ovako jajare,shabani i slicno sam poceo da koristim kada su doticna gospoda iz ska to upotrebila pa posto oni mogu ,mogu valjda i ja.Vrati se malo unazad pre nego sto meni nabacis takve izraze kao "moje izražavanje". A gde sam ja provodio vreme na forumu mislim da nije ni bitno ,ali nema veze,sve su to lepe teme mnogo lepse od ove  Smile.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 06:55:23 od bubush »
IP sačuvana
social share
:-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Vidi ovako jajare,shabani i slicno sam poceo da koristim kada su doticna gospoda iz ska to upotrebila pa posto oni mogu ,mogu valjda i ja.Vrati se malo unazad pre nego sto meni nabacis takve izraze kao "moje izražavanje". A gde sam ja provodio vreme na forumu mislim da nije ni bitno ,ali nema veze,sve su to lepe teme mnogo lepse od ove  Smile.

Ti i esoes ste poceli da prozivate i vredjate ovde, pa se vecina SKA saveza regovala ovde.
Uzrok: vase uvrede.
Prvobitni lek je brisanje postova. Nastavi li se spam, primenicemo drugu taktiku. Toliko o tome.

Svaki sledeci off topic bice obrisan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry 7100V
jel ima nekog na uni5 da osnujemo savez ili da se prikljucim vec postojecem savezu?   Smile
IP sačuvana
social share
Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia e50
Ima jedan solidan acc za igrace koji oce u SKA u uni14
IP sačuvana
social share
Svega ovog ne bi bilo da nije Ogame-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ima jedan solidan acc za igrace koji oce u SKA u uni14

mogul ja, mogul ja

Ti i esoes ste poceli da prozivate i vredjate ovde, pa se vecina SKA saveza regovala ovde.
Uzrok: vase uvrede.
Prvobitni lek je brisanje postova. Nastavi li se spam, primenicemo drugu taktiku. Toliko o tome.

Svaki sledeci off topic bice obrisan.

pa bicemo 1:1

vec sam vam "obrisao" Extra Nenu, sljedeci je Radivoje, pardon Paduboje, pa onda dr Fleske iliti Flecke,
i tako redom

btw,
od sume ne vidis drvo, al ne cudi me,
navikao sam na to od paduboja i bojboda hehehhe ili xexexexexe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
jel igra neko uni 15 da se nadjemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 576 577 579 580 ... 587
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:00:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.