Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:08:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 587
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ogame ?  (Pročitano 194974 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat: hammer46 link=topic=115437. msg5400600#msg5400600 date=1210626623
Sad ne znam sta da kazem opet tolike prozivke na racun SKA mozda te reciklirao neko od nas  :chuckel:
A sto se tice prozivanja za neke nase clanove to prvi put cujem cak nas ni najveci neprijatelji nisu prozivali jer znaju da smo uvek korektni i da se rokamo do kraja  Smile
I sto se tice flesketa ma daj bolje to smatraj kao pomilovanje da te ostavi u igri  jos neko vreme Wink
znam jer je i mene neke stvari naucio  Smile

Hamere deckonja je popenio zato sto ludom stanojku ne moze nista u solu!!! non stop napada i mashi.  Stvar je do kratkog fitilja jer na u14 deut je jeako skup. . .  ccc. . .  Elem, epilog cele stvari je da se deckonja pokupio i otishao. . .  Stanojko ga predriblo i kraj price. . .  

:P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia e50
U cemu je vas problem shabani NMLovski. Dobili ste jednog naseg clana u samom pocetku unija i pomislisli ste da smo svi noobovi. Sad ne mozete da navatate mene i flesketa u solu, gde ste digli 4 planete samo zbog nas. Potrosili ste milione i milione deuta, jurio nas ceo savez, regrutovali ste gomile nOObara da nsa spijuniraju i niste uspeli da nas dovatite isko ste jaci i sa tech i ceo dan visite na OG. Ispusili! Stagnirate na statsima, jer ste mislili da smo mi nOObovi i da cete se ovajditi. Tukiiiiii.... Sad ste vi odustali i otisli i pobegli, jer ste se uplasili osvete i sad nas pljujete po forumuma. Shabani jedni, cekam vas sa reciklerima Wink

CTAHOJKO a.k.a PaguBoje
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 00:44:42 od Cтанојко »
IP sačuvana
social share
Svega ovog ne bi bilo da nije Ogame-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia e50

e moji rokeri

imao sam i neki respect spram SKA alijanse, ali ste naprimali svakakvog sljama i smeca

niste ono sto ste bili u pocetku

vojvoda radivoje podmece lazne slike za ban prijave
dr Fleske bjezi ko pacov, a ni radivoje nije bolji, ne znam samo na osnovu cega se qrcite

sto ste nakupili smeca pa prvi na listi

Sto lazes bre ti jajaro. Koje sam slike podmetao, pizdek? Sto vredjas moju ekipu? Nemoj da ti pricas nista, kad si prvi pobegao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Hunter

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson W810i
Evo da se i ja javim na ove provokacije.

E moj esoese, zar si toliko ocajan da si poceo preko foruma da places?  Smile
Danima fulas u prazno i 5x dnevno lupas 10rb sa 100 krsta...ne radi se to tako.
Juris me vec mesecima ako se ne varam i to bez ikakvog rezultata...ko je tu noob nek svako za sebe proceni.
Bio sam kod vas dole okruzen nedeljama i sta ste konkretno uradili? Nista. I sad kao bezim... Smile
Koliko sam te puta namamio i dizao flotu u poslednjim minutama...al i sam to znas, priznao ne priznao.

Sta da ti kazem kolega, mnogo si se primio al si naleteo na pogresnog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia e50
Jaooo brate Fleske, ovog esoesa nisam ni zamisljao kako jajaru... Mislim, mali je glup, ali nisam znao da je pizdek. Ali ovaj bubush sto se javio, a nije smeo ni da pridje sa sondom, a kao tamo visoko kotiran na statsima, to mi bas nije jasno. Sta sad on oce, kad nema medj nogama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
e moji rokeri

imao sam i neki respect spram SKA alijanse, ali ste naprimali svakakvog sljama i smeca

niste ono sto ste bili u pocetku

vojvoda radivoje podmece lazne slike za ban prijave
dr Fleske bjezi ko pacov, a ni radivoje nije bolji, ne znam samo na osnovu cega se qrcite

sto ste nakupili smeca pa prvi na listi

Ajmo redom, da nesto razjasnimo, sljam i smece moze da bude onaj ko kuka, place i serenda po forumima, a nema 1-2 posta ukupno...

"Bjezanje" u ogame-u nije kukavicluk, vec spretnost. To sto ti nisi u stanju da ga uhvatis, samo dokazuje tvoju nesposobnost. Savez SKA je nastao mnogo pre unija 14. Na uni9 ima mnogo pametnih kao sto si ti, svi nas mrze ali nas svi postuju. Dakle, ne bezi fleske kao pacov, vec ti imas mozak kao pacov, stakor ili slicno jer nisi u stanju da uhvatis clana SKA.

Prema tome, batali ovaj forum ako si dosao da trujes i mracis, ovo nije forum ogame-a, gde mozes raditi sta hoces...

Mogu da samo kažem da sam imao respekt prema članovima ovog saveza ,ali posle ovog danas ste samo obican sljam koji nezna drugacije da se izbori nego sa takvim nečasnim potezima.ccc (barem što se tiče uni 14)

Ako me secanje sluzi, ti si onaj chiter koji je izjavio sledece:

koje nameštaljke? bilo ih je više a i nisam baš u svakoj čorbi zaprška.

I ti nekome da kazes da je sljam? Smiley
Tebi cu reci sve kao i ovom esoesu. Dodacu i da od chitera ne trazim nikakav respect. Ti si malo duze na forumu, pa si verovatno i upoznat sa pravilnikom. Ovde nema banovanja na par dana. Svaki ban ovde je 4life, tako da sledeci put pazis sta pises.

Clanovi SKA

Ne nastavljajte raspravu sa ovima i ne uzvracajte im istom merom. Nije to nas nivo. SKA savez je imao i vecih problema u proslosti. Nemojte se obazirati na sitnu pljuvku, kao sto rekoh, nije to nas nivo. Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola siva

LOL !

Ovde ima ogamera !

Pozz svima...igram uni1 i uni4 na ba. serveru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa gdje ste braco srbi ko nas zavadi ,,evo da se i ja javim vidm da je ovdije interesantno nego koji je klinac ovome u solaru 180 sa mjesecom da mi napada male transe i satelite ,neka mi napadne flotu a satelite neka pusti na miru to ja zovem kokosarenjem flota je tu da se napada normalno ako ima one dvije loptice izmedju noga znate na koje mislim pa ko je bolji neka pobjedi ,a ne kukavicik napadati satelite za malo sitnon resa ,,,,,,bla bla bla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia e50
pa gdje ste braco srbi ko nas zavadi ,,evo da se i ja javim vidm da je ovdije interesantno nego koji je klinac ovome u solaru 180 sa mjesecom da mi napada male transe i satelite ,neka mi napadne flotu a satelite neka pusti na miru to ja zovem kokosarenjem flota je tu da se napada normalno ako ima one dvije loptice izmedju noga znate na koje mislim pa ko je bolji neka pobjedi ,a ne kukavicik napadati satelite za malo sitnon resa ,,,,,,bla bla bla

Hehe, Bura covece, pa razjasni to sa esoesom-njubarom. To su pravila tvog saveza, vi krsite po 2-3 transica. Ne brini, nece tebi cika crazy samo satelite da krsi. Sad te uhvatio za te iste loptice, pa strahuj. Chika G - analni razarac is in da house.

I prestanite da nas pljujete po forumuma. Ajde lepo tamo u Uni14 da raspravimo Wink
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 13:45:47 od Cтанојко »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: Cтанојко link=topic=115437. msg5401449#msg5401449 date=1210633238
Jaooo brate Fleske, ovog esoesa nisam ni zamisljao kako jajaru. . .  Mislim, mali je glup, ali nisam znao da je pizdek.  Ali ovaj bubush sto se javio, a nije smeo ni da pridje sa sondom, a kao tamo visoko kotiran na statsima, to mi bas nije jasno.  Sta sad on oce, kad nema medj nogama  Smile

Jajaro jedna, jesi ti napravio laznu prijavu na tajnicu za spy unutar 6sec
znas da je bilo usporavanje flote iz druge gal i da je greskom poslan spy unutar 6 sec i taj spy je povucen prije nego je sonda dosla do tebe,

ali to te nije ometalo, jajaro, da napravis screenshoot i da prijavis na tajnicu,

nesreca po tebe sto taj ban nije bio ispravan, jer spy iako je poslan nije se desio,

i svemu bih se nadao od jajare kao sto si ti osim da prijavljujes na tajnicu takve stbvari

a flotu si digao 15min prije toga

Mon May 12 2008 13:25:39       Little Evil Girl      esoes     Sat May 17 2008 13:25:39     bugusing sondom
Mon May 12 2008 13:43:40       Little Evil Girl      esoes     Mon May 12 2008 13:43:40     back...rjeseno

zbog ovog jajaro nemas respect, i komplet acc mi je provjeren , nakon ovih tvojih sranja, pa vidi

Pa kao dodatak, s flotom si zbrisao na duuuuuuuuuuuuuuuuuugi FS

cekao da se ja ispalim sa tih koordinata, pa da se vratis

a ja sam sam dosao sa svojom flotom u solarni gdje ste dvojica, pa jajare, niste nista mogli, a zajedno vase flote mogu moju da pojedu za dorucak, s toga crowz kad komentarises slucajeve svojih clanova, prvo se raspitaj kkakve su pizde, pa onda komentarisi

imam respekt spram pojedinih clanova SKA , cak i spram dr Fleskea, uvijek je bio korektan, ali vojvoda radivoje je nista drugo do gnjida, lazljiva jajara, itd

btw, dok zavrsim posao u drugoj gal eto ti mene ponovo pod tvoj moon, ne fali meni ni deuta, a ni vremena, a ni zivaca,

pa ko koga "resetuje", ali jajaro igraj koretkno, nemoj pizdunski

« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 13:59:36 od esoes1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 587
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:08:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.