Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 14:38:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 587
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ogame ?  (Pročitano 233503 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
e cg, kako sam se ja zaj.. kada sam imala prvi napad, tj. kada me je neko prvi put neko napadao......

a mogla sam lepo da sklonim sve, nego ostlao nesto od flote, isto tako zbog deuta jer sam sve sklonila

ali na greskama se uci

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E63
@cg_ac

Smile sto kukas napravi reciklere da mozes posle takvih napada da skupljas RU  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ma cuti sva sreca pa brzo sam shvatio gresku i poslao trans sa glavne inace bi bilo povuci potegni.
A napravih jedno 10 reciklera.....rekao sam ti dok mi u flotu ne ulete borbeni nema vajde od RU....a sada se vec setaju velike flote tako da ce biti posla i za reciklere.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Стеву Ченејца је убио гром,нежно ко руком...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 571
Zastava Novi Sad,Čenej
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6680
evo malko sam se igrao, nije jos gotovo treba jos da zamenim slike brodova i istrazivanja  Smile

IP sačuvana
social share

razumeo....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Уф скин је ектра.....само немој да ми кажеш да мора на харду да се држи....
Шалим се дај шаљи то.....свиђа ми се много  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E63
@cheney
Svaka cast odlicno si odradio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Стеву Ченејца је убио гром,нежно ко руком...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 571
Zastava Novi Sad,Čenej
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6680
Уф скин је ектра.....само немој да ми кажеш да мора на харду да се држи....
Шалим се дај шаљи то.....свиђа ми се много  Smile Smile Smile

meni stoji na hardu ali mozemo da vidimo neku varijantu da ga hostujemo negde
cim zavrsim pakujem ga i stavljam ga na burek

@cheney
Svaka cast odlicno si odradio  Smile

jos samo da zavrsim slike u brodogradilistu, istrazivanja i da uredim  malko boje u pregledu i onda ce biti dovoljno dobar  Smile

edit:

evo nekih malih promena  Smile

ako neko ima ikakvu ideju neka kaze pa da vidimo sta moze da se uradi  Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2006, 21:48:36 od cheney »
IP sačuvana
social share

razumeo....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E63
meni stoji na hardu ali mozemo da vidimo neku varijantu da ga hostujemo negde
cim zavrsim pakujem ga i stavljam ga na burek

hostuj ga negde, Mozilla Firefox 1.5.0.6 ima problema sa izvlacenjem skina sa harda, bar sam ja imao problema sa tim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad me shvatis bolje ces me razumeti...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15112
Zastava Alexandrovo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 
@cheney ... svaka chast ... vidi se da volis ovu igru ... Smile
IP sačuvana
social share
Život je pozornica gde svako igra svoju ulogu...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson z1010
Jel ste provalili onog intergalaktickog trgovca sto menja metal za sonde....

posto je zabranjen raid sondama napravljeno je da mozes prodati sonde
tog u uni 9 nema ali u nekim unijima ima likova koji poseduju po 40000 sondi i sa njima napadaju
40000 sondi pa svaka nosi po 5 resa i dobijes 200.000 resa za manje od dva minuta pa tako 6 puta na dan koliko je dozvoljeno napdati jednog igraca dobijes oko 1.000.000 i jos nadjes jedno 6 farmi i eto ti napredak za nekih 2 sata od nekih 6.000 bodova
pa su ovi nasi GO resili da zabrane to
ima negde i topik na ogame forumu  Smile

Smile

Nisu GO to zabranili i ne zavisi to od nas vec od nemaca Wink Sve sto se promeni u igri promene nemci a mi samo mozemo to da prihvatimo i nista drugo  Smile Dok sam aktivno igrao imao sam oko 60 k sondi (Uni1) i sa njima za par sati uzimao po par miliona resursa  Smile Nemci su raidanje sondama okarakterisali kao bug jer su one predvidjenje za spijunazu a ne za raidanje i ispravili taj "bug" tako da to nije vise moguce  Smile Da jos uvek aktivno igram verovatno bi poludao Smiley Jedino sto je dobro u svemu je sto se sonde mogu zameniti bez ikakvog gubitka resursa tako da za jednu sondu dobijes 1000 kristala tacno onoliko koliko si i platio.

Lol , alo ako je neko u odsustvu kako ce oni znati da ti to radis ?

Ovo nije jedna od zabrana vec je izmenjen kod igre tako da sonde uopste nemaju mogucnost transporta to jest kapacitet tovara je sada 0 umesto nekadasnjih 5 resursa pa je samim tim nemoguce to izvesti ni na jedan nacin a kamoli sa modusom odsustva Smiley Mislim da je ovo odgovor i na tvoj sledeci komentar to jest da si mislio na inaktivnost. Jednostavno raidanje sondama je vise nemoguce.
U modusu odsustva nemozes nista ni da radis osim da gledas u svoje planete na kojima se nista nemenja i da citas i pises poruke Smiley Modus odsustva sluzi da zastitis svoj acc od unistenja ako si duze odsustan jer on traje minimum 2 dana i kad ga ukljucis nemozes ga iskljuciti dok to vreme ne istekne.

A kako mislis u modusu odsustva to da radis keve ti???
Inace svaki GO ima mjesec i moze da ti spijunira flotu tako da se ne mozes sakriti.....

Kao sto neko rece GO nema mesec vec ima admin panel i u njemu sve podatke o svakom accountu u univerzumu za koji je zaduzen. Izmedju ostalog tu su i fleet logovi to jest svaki pokret flote ka i od nadziranog accounta tako da bilo sta sto ucinis sa flotom GO vidi. Naravno da bi se sprecila eventualna zloupotreba polozaja GO nevidi napad koji je poslan na nekoga dok se on ne zavrsi i flota bude vracena na polaznu tacku.

Imal neko na pozajmicu kristala u vecim kolicinama....vrcem prvom prilikom...... Smile

Nazalost u OGame ne postoji pozajmica. Jaci igraci od tebe mogu ti bez problema poslati resursa a ukoliko su slabiji onda je to pushing i kaznjiv je iskljucenjem iz igre. Ukoliko imas nameru da te resurse vratis mozes traziti dozvolu od GO za produzeni trade koji se u sustini odobrava u trajanju od 5 dana u odnosu na normalnih 48 sati u okviru kojih se mora izvrsiti trade. Ako bi ti neko jaci poslao resurse kao pozajmicu i ti mu to vratis nakon prolaska roka od 48 sati a da nisi trazio dozvolu za produzeni trade rizikujes da i ti i onaj kome vracas resurse budete kaznjeni za pushing a to ti sigurno netreba Wink

...delim besplatno resurse...saljite transportere u sto vecem broju  Smile Smile Smile Smile

Smile

Smile Smile

upisao sam se u uni9 ali mi nesto ne stize mail

Ukoliko si kao mail u prijavi upisao adresu sa hotmail ili yahoo proveri junk ili bulk mail jer u 99% slucajve tamo zavrse Wink

svaka cast gali  Smile
mesec sa 2%...srecnik... Smile

Srecnik svakako ali ako se nekome kasnije zameri lako ga je srusiti sa fatalkama jer su ti meseci obicno veoma mali Wink

Poludecu cekajuci sugavog GO-a...

ccc  Smile

Ako ti se GO nejavlja onda se obratis SGO koji ti moze resiti problem a najlakse je trenutno naci GO koji vam treba  na sluzbenim irc kanalima server je irc.ogamenet.net a sobe glavna: #ogame.balkan i soba za uni 9: #bk.uni9 . BTW i GO/SGO/GA imaju malo prava na RL Wink

evo malko sam se igrao, nije jos gotovo treba jos da zamenim slike brodova i istrazivanja  Smile

Skin ti je odlican  [smilie=37.gif] Kod mene je slican to jest imaju istu osnovu a mogao bi se i ovaj tvoj probati ako ga stavis negde za download Wink

hostuj ga negde, Mozilla Firefox 1.5.0.6 ima problema sa izvlacenjem skina sa harda, bar sam ja imao problema sa tim Smile

Postoji vrlo lako resenje za to Wink Podigni server na svom racunaru koji ce ti sluziti da na njemu vrtis skin. Besplatni server koji odlicno radi ovaj posao je Abyss Web Server (provereno ja ga koristim) a mozete skinuti sa ove lokacije http://www.download.com/Abyss-Web-Server-X1/3000-2165-10079200.html?part=dl-AbyssWebS&subj=uo&tag=button
Vrlo lako se pokrece i nece vam nikada praviti problema a sto je najvaznije omogucava vam brze otvaranje strana sto ponekad moze mnogo znaciti Wink

Malo sam se potrudio da odgovorim na par pitanja, bar na ova sa zadnjih par strana Smiley Ako ima koje pitanje, nejasnoca u pravilima, neki problem, potreban vam je neki savet za igru itd slobodno pitajte Smiley Neki se mozda secaju da sam na pocetku uni 9 bio GO u njemu ali sam prestao jer nisam mogao da stignem da kontrolisem  i njega pored obavljanja duznosti SGO za Uni 1, 2 i 3 i GO u Uni 7 pa ako sam koga banovao no hard felings  Smile I ozbiljno ako kome treba kakva pomoc neka se javi Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 587
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Mar 2026, 14:38:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.