Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 264646 puta)
Ucesnik diskusija

Puko ko tromblon

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung I8910 HD
Evo jos jednom uspjesno obavljeno update softwera na N95 8GB Produkt kod je 0550379  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Puko ko tromblon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo jos jednom uspjesno obavljeno update softwera na N95 8GB Produkt kod je 0550379  Smile Smile Smile

ako si nabacio na verzii 31.... sada jos da ga Haknes ili da nabacis Seertifikat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.1b3pr
Povezao nokia-u 5800 ex. na pc preko usb kabla...sve u redu...pokrenuo NSS, dao mu scan for new device...om je nesto ocitao Smile dao mu phone info....ali ne moze da prepozna tel....dam mu scan on napise scan for product error....gde  gresim.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Desire HD
mene buni jedna stvar vezana za 5800.kad sam na sajtu ukucao kod sa telefona, pisalo je koja je poslednja verzija, a kad sam probao sa kodovima koje sam nasao ovde i na drugim sajtovima, nije uopste prepoznao kod.pa me interesuje da li su uopste tacni???plasim se da ne zeznem nesto ako je pogresan....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Volvo je zakon

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1639
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung A5 (2017) Duos
Pazi, ne mozes da ga zeznes, mozes samo da ga ugasis, ali ja sam tako mnostvo Nokia gasio, ali naravno i upali poslije toga, pa ti ako ga ugasis ponesi u servis i oni ce ti ga prako servisnog kabla upaliti. Smile
IP sačuvana
social share
Volvo 744 TDIC SOLD, 1989. ; 1997. - 2000.
Volvo 855 GLT + LPG Estate SOLD, 1996. ; 1998. - 2020.
Volvo V70 D5 SOLD, 2004. ; 2013. - 2021.
Volvo XC70 D5 SOLD, 2007. ; 2017. - 2021.
Nissan Pathfinder DRIVING, 2007. ; 2019. -
Volvo XC70 D5 DRIVING, 2015. ; 2021. -
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
Evo ovako....hocu da updateujem N95 8GB.... nisam nikad to radio,pa se plasim da ne zajebem nesto,posto sam baksuz i stalno mi se desavaju takve stvari.... Smile
Nego,interesuje me.... Da li ce mi se sve obrisati sa mass memory? Kako da sacuvam kompletan imenik pa posle da vratim? Sada mi je V 20.0.016   18-02-08    RM320    Nokia N95(70.01), na sta bih trebao da updateujem? Koji kod da koristim? I kakvo je to hakovanje sto je Aco pomenuo gore i sertifikat? Mogu li ga povezati preko bilo kog USB kabla (imam neki od aparata) ili mora bas taj od telefona? Ustvari,imam i od telefona,neki DKE-2... I,da,telefon je od Tim mreze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Puko ko tromblon

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung I8910 HD

ako si nabacio na verzii 31.... sada jos da ga Haknes ili da nabacis Seertifikat

Vjerovao ti meni ili ne Aco , da ja nemogu da ga Hakujem , mucim se mjesecima oko toga ali mi neide pa neide Smile( volio bi to skontati vise ,jer pocesto mijenjam mobitel pa me stid vise traziti certifikat od otorinca jarana Smiley
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 23:58:17 od lexillium »
IP sačuvana
social share
Puko ko tromblon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Puko ko tromblon

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung I8910 HD
Evo ovako....hocu da updateujem N95 8GB.... nisam nikad to radio,pa se plasim da ne zajebem nesto,posto sam baksuz i stalno mi se desavaju takve stvari.... Smile
Nego,interesuje me.... Da li ce mi se sve obrisati sa mass memory? Kako da sacuvam kompletan imenik pa posle da vratim? Sada mi je V 20.0.016   18-02-08    RM320    Nokia N95(70.01), na sta bih trebao da updateujem? Koji kod da koristim? I kakvo je to hakovanje sto je Aco pomenuo gore i sertifikat? Mogu li ga povezati preko bilo kog USB kabla (imam neki od aparata) ili mora bas taj od telefona? Ustvari,imam i od telefona,neki DKE-2... I,da,telefon je od Tim mreze.
Neznam sta da ti kazem ako si peh razmisli Smiley ja sam N96 upropastio preko NSU-a pa sam morao u servis da ga nosim , a evo N95 8GB sam odradio bez problema , do duse N96 sam radio preko viste e sad neznam da li je ona mogla sta sjebati ili ne , a N95 8GB sam preko XP-a i odradio je sve super....probaj neces znati dok ne probas i sretno.
IP sačuvana
social share
Puko ko tromblon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC TP2, Nokia 1100

Koristi USB kabl koji si dobio uz telefon.

Imenik mozes da sacuvas tako sto ces telefon povezati sa Nokia PC Suite-om i uraditi sinhronizaciju sa Outlook-om, pa posle vratiti.

Ne bi trebalo da ti se obrise Mass memory, ali bih ti preporucio da prekopiras fajlove na PC i formatiras, jer ako si instalirao neke programe, mozes posle da imas problema.

Sto se koda tice i postupka promene tice, procitaj prvu stranu teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC U 11
Vista ne pravi nkakve probleme, na računaru na kome radim update imam vistu i sve radi kao podmazano  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.