Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 264518 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Ne verujem ni ja da ima veze sa Vistom, ali cisto da vam ispricam svoje nedavno iskustvo. Dakle do sada sam radio ne znam ni sam koliko puta upgrade fw preko NSU-a i nikada nisam imao ni najmanji problem. Pre neki dan pokusao sam da ubacim fw v31, umesto postojece v30 na svoju n82. Pronasao je telefon, novi fw, skinuo ga sa neta i onda kada je dosao onaj deo gde treba da upise novi fw, telefon je iskljucio (sto je normalno), ali onda je tako stajao jedno 10-ak minuti i izbacio mi poruku da je izgubio vezu sa telefonom. Ja se ukenjao, jer nikada nisam imao takav problem, a radio sam to 100 puta. Posto mi je napisao kako treba da izbavim kabl, punjac i bateriju, pa da sve to vratim, pritisnem power dugme 1 sekundu i stavim retry, uradio sam tako, ali opet nista. Pise kao da nesto radi, ali posle nekog vremena opet isto, izbacio poruku da izbacim kabl, bateriju...I rekoh ajde da pokusam jos jednom. I uradim sve to isto jos jednom i on odjednom prepozna telefon, upise to sto je imao, ukljuci ga i sve radi super. Sve je sada u redu, a sta se to desilo nemam pojma. E sad ne znam da li zbog toga, ili zbog neke nekomaptibilnosti sa novim fw, uglavnom nakon upgrade-a nisam mogao niti da uradim backup preko pc suite-a, niti restore. U oba slucaja dodje do nekih 70%, na telefonu kratko izbaci poruku can't open database i pc suite stoji na tih 70% beskonacno. Onda sam fomratirao telefon, i karticu i memoriju telefona, uradio za imenik sync sa outlook-om i sada rucno vracam sve redom. Sada nakon formatiranja kada uradim backup, on dodje do kraja bez problema. Zato verujem da je problem bio upravo u toj havariji koja se desila tokom upgrade-a, a zasto se ona desila, to mi je i dalje totalna misterija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
Evo ovako....hocu da updateujem N95 8GB.... nisam nikad to radio,pa se plasim da ne zajebem nesto,posto sam baksuz i stalno mi se desavaju takve stvari.... Smile
Nego,interesuje me.... Da li ce mi se sve obrisati sa mass memory? Kako da sacuvam kompletan imenik pa posle da vratim? Sada mi je V 20.0.016   18-02-08    RM320    Nokia N95(70.01), na sta bih trebao da updateujem? Koji kod da koristim? I kakvo je to hakovanje sto je Aco pomenuo gore i sertifikat? Mogu li ga povezati preko bilo kog USB kabla (imam neki od aparata) ili mora bas taj od telefona? Ustvari,imam i od telefona,neki DKE-2... I,da,telefon je od Tim mreze.

Koristi USB kabl koji si dobio uz telefon.

Imenik mozes da sacuvas tako sto ces telefon povezati sa Nokia PC Suite-om i uraditi sinhronizaciju sa Outlook-om, pa posle vratiti.

Ne bi trebalo da ti se obrise Mass memory, ali bih ti preporucio da prekopiras fajlove na PC i formatiras, jer ako si instalirao neke programe, mozes posle da imas problema.

Sto se koda tice i postupka promene tice, procitaj prvu stranu teme.
Jos samo da mi kazete sta je to hakovanje telefona i sertifikat? Ja mislim da sam radio na ovom sad sto imam kad sam ga kupio,jel nije nesto binpda neki program,znam da sam instalirao i sad mogu sve te krekovane da ubacujem.... I imam Vistu,valjda nece da pravi problem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC TP2, Nokia 1100
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Da li mogu da odradim update verziju preko nokia sofware update-a, a da nesto ne zabrljam? Hocu da odradim za nokiu s40 v5 softwer. Koristim dial up, koliko MB treba da skine za nokiu 3120c? Skinula sam nokia software update, nokia pc suite najnoviji... da li je to sve sto mi treba, da li mi treba NSS? Telefon nije skidan sa mreze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 6S
Ako neces da menjas jezike koje imas trenutno u telefonu, onda ti NSS ne treba. Velicina fw za recimo nokiju n82 je oko 120 mb. Ne znam koliko moze za s40 (nisi rekla model, a i da jesi ne bi mi mnogo pomoglo) da bude. Verujem da nije znacajno manji, a i da je 50 mb, opet je to previse za dial-up. Najbolje idi kod nekoga ko ima adsl i to odradi. Sto se programa tice, dovoljan ti je samo NSU, mislim da ti cak ni Pc suite ne treba. Nije lose ipak da preko pc suite-a uradis backup telefona pre update-a za svaki slucaj. Sto se komlikacija tice, ne bi trebalo da ih bude, mada ta verovatnoca uvek postoji. Eto recimo ja sam radio to bar jedno 50 puta i nikada nisam imao ni najmanji problem, a bas pre neki dan sam imao komplikaciju, koju sam na srecu resio. Najgore sto moze da ti se desi je da nece da ti se ukljuci telefon. U tom slucaju odneses ga u servis i oni ti ga srede, za oko 10 eur. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Po meni je nokia software updater najbezbedniji nacin apdejtovanja telefona pogotovo ako kao sto rece u prethodnom postu nemenjas produkt kod samo pici neces imati nikakvog problema ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
@Ic.xc.ni.ka
ma to je najmanji problem velicina mb koliko treba da skine, racunam da mu treba 2,5 sata za update. Cesto skidam fajlove od po 100mb...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 6S
Onda samo napred... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ok, samo jos da pitam ako recimo nestane struje (daleko bilo) ili pukne veza mada to ne pamtim da se desilo tokom updejta, da li mogu u servisu da "ozive" telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
ako punke veza nema veze iz razloga sve dok nesnimi kompletan fw nista se nedesava sa telefonom,tek kad snimi kompletno i pocne apdejtovanje ukoliko se prekine nije dobro.Ako se prilikom skidanja prekine i nece da nastavi samo skines bateriju i telefon i dalje radi ,dok ako nestane struje onda moras da ga nosis u servis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.