Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 266584 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Uspesno sam updateowao FW. Jos samo da ga isprobam.

P.S.
Ne znam da li je bitno, mozda ce nekome znaciti posto sam video na prvim stranama da se o tome pricalo. Telefon mi je za vreme updatea bio na punjacu.

Pozdrav i hvala svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
He, a zasto ga sada PC suite ne vidi. Jel moram da ga reinstaliram ili da stavim neku noviju verziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Reinstaliraj PC-suite i trebalo bi da radi. To je , maltene , normalna pojava poslije flasha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Da. Ipak sam skinuo novi PC Suite (iako izgleda nije bilo potrebno) i instalirao i radi sve OK. Ovaj noviji pc suite mi je i lepsi tako da neka ga  Smile. Inace sve sto se tice TIM-a je nestalo iz telefona (napokon).

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Na zalost ipak imam problem. Evo o cemu se radi. Pre nego sto sam fleshovao tel probao sam da uradim backup telefona i to je sve sljakalo, a posebno sam probao da uradim backup samo imenika (opisano je negde u nekoj temi kako se radi). I to je sve radilo. E sada, kada sam fleshovao tel i necu da uradim kompletan backup nazad na telefon (znaci necu da idem na ono memory pa restore from MMC) nego hocu samo da vratim imenik javlja mi se problem. Znaci odem u folder na PC-u gde su mi sva imena i odradim COPY, i onda odem u pc-suite tamo na contacts i kliknem PASTE i on odradi onaj kao update kontakata. Medjutim, na telefonu mi fali pola brojeva. Onda recimo od nekih kontakata je vratio samo po neke detalje a ne sve, a kada ga prikljucim nazad na pc-suite i odem na contacts on mi prikaze kao da je sve tu. Da li neko moze da mi pomogne kako da vratim kontakte bez gubitaka a da ne radim full backup sa kartice, jer ne bih da vracam ono sto sam ranije imao na telefonu ako ne moram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
Imaš u opciji restore u pc-suitu da čekiraš samo kontakte da ti vrati , tako da to i nije neki problem.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da li neko moze da mi pomogne kako da vratim kontakte bez gubitaka a da ne radim full backup sa kartice, jer ne bih da vracam ono sto sam ranije imao na telefonu ako ne moram.
Zašto sam sebi prvo nisi pomogao time što bi pročitao recimo temu koja ti sve objašnjava?!'
Tema je TOP i nije je teško naći: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Evo sad sam zameni ono s***e od TIM softa koje je blokiralo. Hvala puno momci. Telefon je brzi i to primetno. Jos jednom hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Da li neko moze da mi pomogne kako da vratim kontakte bez gubitaka a da ne radim full backup sa kartice, jer ne bih da vracam ono sto sam ranije imao na telefonu ako ne moram.
Zašto sam sebi prvo nisi pomogao time što bi pročitao recimo temu koja ti sve objašnjava?!'
Tema je TOP i nije je teško naći: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!]
Odradio sam ja to sve, i imam tu kopiju na hardu, cuvajm je ali rekao sam da ne bih da vracam to sve ako ne moram samo zbog kontakta.

Ima tamo isto na jednoj strani odradjen backup samo imenika i taj backup sam isprobao pre fleshovanja i sve je sljakalo. A sastojalo se u tome da kad pokrenem pc-suite idem na contacts - pa uradim COPY-pa nadjem folder na hardu i tamo ga PASTE-ujem. I onda kad hocu da vratim kontakte (znaci kad ih sve obrisem iz telefona) idem ponovo u pc-suite na contacts i sada tamo nema nista,e onda odem u taj folder na hardu uradim COPY, i vratim se na contacts i uradim paste. On odradi update contacts i sve bude vraceno kako treba.

http://forum.burek.com/index.php/topic,162233.0.html

eto tu je ACO KUNA opisao backup samo imenika sa pc-suite.

Medjutim sada ima neki problem, ali ok. Nije bas jako izbrljavio. Vec sam namestio

Imaš u opciji restore u pc-suitu da čekiraš samo kontakte da ti vrati , tako da to i nije neki problem.

A gde idem prvo, sta otvorim na pocetku? Jel idem odma na contacts pa tamo negde ima da se podesi ili kako?

Probacu jos ovako posto me sada cisto zanima da sve profunkcionise Smiley
Hvala vam u svakom slucaju na pomoci
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 07:27:45 od ercegs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
jel moze da se radi update firmware na nokiji n70 preko CA-53 kabla
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.