Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 266573 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ne treba ti PC Suite....
ako si pod garancijom, ne brini se  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ne treba ti PC Suite....
ako si pod garancijom, ne brini se  Smile
Vise nema sta da brinem... Proteklo je glatko , da gladje nije moglo biti  Smile (48 Mb je flash za E61)

Vidjecemo kako ce se ponasati ovaj novi fw. Osim jednog nevjerovatnog bug-a (koji nije bio u staroj verziji) ostalo je sve u redu. Koje su to programercine napisale da se Sarajevo nalazi u -+00 zoni po Grinicu??? Zajedno sa Londonom. Smile
Necu da grijesim dusu , mozda je to maslo nasih BiH politicara da nas brze uguraju u Evropu.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0001.png
(36.98 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 19. Feb 2007, 22:59:13 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Moram jos nesto da pitam pre nego sto sj...em tel Smile. Ovaj product code sto se menja, koliko sam shvatio znaci upisujem onaj product code za koji imam nokia update software? Da probam da pojasnim. Na mom telefonu, kad se izvadi baterija pise code 0521012 e sada, kad odem na nokijin sajt i idem na "chek update aviliability" i tu ukucam taj code on mi da da je software za taj code 5.03.08 , ali ako ukucam onaj sto stoji na prvoj strani ovog posta (0518165) onda mi da verziju 6.03.08. E sada moje pitanje u stvari glasi, da li ja treba da moj kod promenim u 0518165 da bih mogao da instaliram software 6.03.08 koji je noviji od ovog 5.03.08? Jel to poenta?

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Ako sam te dobro razumeo,sta si hteo da kazes,onda :da to je poenta  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC U 11
Moram jos nesto da pitam pre nego sto sj...em tel Smile. Ovaj product code sto se menja, koliko sam shvatio znaci upisujem onaj product code za koji imam nokia update software? Da probam da pojasnim. Na mom telefonu, kad se izvadi baterija pise code 0521012 e sada, kad odem na nokijin sajt i idem na "chek update aviliability" i tu ukucam taj code on mi da da je software za taj code 5.03.08 , ali ako ukucam onaj sto stoji na prvoj strani ovog posta (0518165) onda mi da verziju 6.03.08. E sada moje pitanje u stvari glasi, da li ja treba da moj kod promenim u 0518165 da bih mogao da instaliram software 6.03.08 koji je noviji od ovog 5.03.08? Jel to poenta?

Hvala

Ma ne ne ne ne ne dečko. Taj sedmocifreni kod ispod baterije ti služi da odrediš područje (ili mrežu ako je brendiran) za koje je software rađen a taj broj sa tačkama ti označava verziju firmwera. Ako se ne varam u pitanju je NOKIA 6630 i najnopvija verzija je 6.03.40.

Product code za novije modele možete izabrati ovde http://perso.orange.fr/castafiore/index%20product%20codes.html

a verziju firmwera za sve NOKIA modele možete proveriti ovde http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php   Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 13:13:32 od zinexy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ma da to sam znao, nego sam mislio da taj broj (product code) odredjuje koji firmware mogu da stavim (a cini mi se da je tako), zato sto na Nokijinom sajtu (na kome se kao proverava poslednja verzija updatea za tvoj FW) kad sam ukucao moj product code (0521012) onda mi je dao da mogu da instaliram firmware 5.03.08., a nije mi dao 6.03.08 kao najnoviji (ili taj vec 6.03.40)

http://europe.nokia.com/A4305060

To sam na ovoj stranici gledao, a kada sam upisao onaj drugi onda mi je ponudio noviji FW. Probaj pa ces videti, mada nije toliko vazno.

Pa sam onda skontao da taj product code moram da promenim u neki drugi (naravno za srbiju ili evropu) koji ce mi omoguciti da instaliram noviji fw (jer sto bi ga uopste menjao,kako je opisano na prvoj strani). He, sad sam mozda uneo zabunu ali nemojte se uzbudjavati. Sledim ja uputstvo na prvoj strani svakako nego me ovo cisto onako malo zanimalo radi opste kulture.

OK. Tnx svima, ovih dana ce pasti flash pa sta mu bog da. Inace telefon je sa TIM mreze ali koliko vidim i oni se mogu flashovati.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 17:19:49 od ercegs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
evo upravo sam svoju N70 pretvorio u N70ME , uradio sam backup i restore podataka i sve je apsolutno isto , čak i na multimedijalnom tasteru mi je ostao PowerMp3 plejer na kratkom stisku a na dugom visual radio i dobio sam u telefonu one 2 music edition teme (crvenu i zelenu) ... nije loše za promenu  Smile 
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ljudi jel moze pitanje. Upravo sam odradio ovaj update opisan na prvoj strani, medjutim nista se nije desilo. Znaci prkiljucio sam telefon promenio kod, onda sam pokrenuo NSU skinulo mi se onih 23 MB i kao nastavio update medjutim kad je odradio i program se ugasio nista nema novo na telefonu  Smile Smile

Mada u onom folderu u kojem pise da se moze videti verzija softwarea koji se skida nije se nista pojavilo, nema PRODUCT foldera.....

Pojma nemam, mozda mora prvo da se odradi onaj phoenix, sta mislite????
« Poslednja izmena: 21. Feb 2007, 19:38:22 od ercegs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Sensation Z710e
Ljudi jel moze pitanje. Upravo sam odradio ovaj update opisan na prvoj strani, medjutim nista se nije desilo. Znaci prkiljucio sam telefon promenio kod, onda sam pokrenuo NSU skinulo mi se onih 23 MB i kao nastavio update medjutim kad je odradio i program se ugasio nista nema novo na telefonu  Smile Smile

Mada u onom folderu u kojem pise da se moze videti verzija softwarea koji se skida nije se nista pojavilo, nema PRODUCT foldera.....

Pojma nemam, mozda mora prvo da se odradi onaj phoenix, sta mislite????
Jesi li ti siguran da ti se skinulo 23MB firmwera? Smile  Da se nije skinilo oko 22MB instalacije za NSU, tj. njene nadogradnje?!?  Smile  Koliko sam primjetio i kod mene sada zadnji puta mi se samo ugasio softwer pa sam ga morao posebno opet pokrenuti!
Pokreni opet NSU pa kreni sa update-om ali sada telefona!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ne znam sta se desilo, uglavnom kad sam prvi put pokrenuo NSU skidalo se celih 23MB i tu je kao nesto radilo medjutim to nije bilo to.Evo sada kad sam procitao ovaj tvoj ppost pokrenuo sam ponovo NSU i sasvim se nesto drugo radi. Sada ide update telefona i skida se ne 23MB vec 24,8MB. Tako da bi trebalo dato bude to posto mi sada na tom prozoru gde se skida update stoji i moj telefon sa verzijom FW-a.

Hvala
« Poslednja izmena: 22. Feb 2007, 07:05:19 od ercegs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.