Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 266674 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
pa ja sam ubacio Patina Bronze Internet Edition, valjda ima neke razlike, Pearl Black Internet Edition je za one sa fabrickom crnom maskom, dok je Patina Bronze Internet Edition za N80 sa sivom maskom
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
pa ja sam ubacio Patina Bronze Internet Edition, valjda ima neke razlike, Pearl Black Internet Edition je za one sa fabrickom crnom maskom, dok je Patina Bronze Internet Edition za N80 sa sivom maskom
al kakve to veze ima sa Fw-om?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
otkud znam, ja sam na netu nasao tako i nisam hteo da eksperimentisem ja imam sivu N80 taj sam FW i ubacio i kraj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
nema veze sta hoces stavi ,,a oni su tako dale nazive a su potpuno iste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
otkud znam druze, nisam smeo da eksperimentisem sigurije mi je bilo ovako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije Nokia upravo izbacila to,ima mozda i vise od pola godine,a sem toga lose si kopirao moj post koji stoji na prvoj strani vec mesecima,kao i na strani 11 ili tako nesto!!
Pozdrav Smile

Da li sam ja pogrešno primetio ili mi se čini da je to nekom sujeta proradila, pa mora da se naglasi kako je kopiran tvoj post i to loše. Nije mi jasno šta je to kopirano i zašto loše? Sve što sam napisao, je prevedeno upustvo sa stranice http://thenokiablog.com/2006/11/28/how-to-update-original-nokia-n73-firmware-to-music-edition/ i malo detaljnije opisan ceo postupak, pošto sam ga lično odradio na svom telefonu i uspešno završio, pa to iskustvo preneo ostalima na ovom forumu. Ne vidim razlog za naglašavanje da to postoji već pola godine i ko je prvi o tome pisao. Iskreno, za mene je to novost, a i pročitao sam tvoje objašnjenje i smatrao sam da bi taj postupak za ostale članove foruma bio jasniji i lakši sa mojim step by step instrukcijama o konkretnoj temi: Kako od Nokie N73 napraviti N73 ME, tako da ne bi kasnije morali da zatrpavaju topić podpitanjima u fazonu kako ovo ili kako ono, što se da videti u čitanju postova posle postavljanja tvojih instrukcija.

Pozdrav
Taman posla da je sujeta,vec je problem sto si prepisao bukvalno,komplikovanije (pazi kad sam dao sve korak po korak i ti kazes nije dovoljno detaljno,mozda nije za nekog sa IQ manjim ili jednakim broju cipela,ili nekom ko je juce kupio kompjuter pa bi danas vec da flesuje telefon) a i pises o tome kao da se to tek pojavilo,a nije,znaci trebao si da ispravis te delove ili da stavis odmah da si prepisao sa tog blog-a!!
Inace,moj tutorijal je PREBACEN na prvu stranu,a nije od pocetka tamo pa da tripujes da ovoliko pitanja ima jer je moj tutorial LOS I NEDOVOLJNO DETALJAN,a jedno vreme sam ga dopunjavao uz pomoc moderatora tako sto sam dodavao product codove gde god sam ih nalazio jer su TO i bila najcesca pitanja u vezi tutoriala ali je to sada previse zamorno jer su ljudi postali stvarno i previse LENJI posto na svakih par strana ponavljaju pitanja,tako da je po deset puta pisano o product code-ovima za 6630,za N73,N70 (u raznim verzijama) i to je smor i zato ima ovoliko pitanja a ne zato sto nisam bio dovoljno detaljan u tutorialu,pa ako si hteo da budes detaljniji onda si trebao da pises ponovo sve product code-ove i dodas neki korak koji mislis da fali kod mene,a ne da dodajes neke korake koji su cak i konktraproduktivni (NE mora se vaditi memorijska,ni SIM,nit je bitno u kom je modu telefon,mnogi su,pa i ja,flesovali sa SIM karticom u general modu,a neki bez nje sto znaci u Offline modu i svima je uspelo) pa otud i moja reakcija,nemoj sad ti da si sujetan!! Smiley
Pozdrav Smile

OK, ja nikada nisam bio sujetan, pa ni sada. Što se tiče instrukcija koje sam postavio, smatram da, i da su iste kao tvoje, tu nema ničega lošeg što su ponovo na nekoj novijoj stranici, jer budimo realni, ne čitaju svi sve od početka, tako da će svakako nekome koristiti. Smatrao sam da stvari koje su mene zanimale, u vezi telefona Nokia N73, a pronašao sam ih tumarajući po netu, a zatim i isprobao, treba da podelim sa svim korisnicima ovog telefona. Tako sam i na topiću http://forum.burek.com/index.php/topic,101284.690.html postavio objašnjenje kako da se zaključaju neki dokumenti u galeriji (da budu nevidljivi) na N73, što su ljudi često pitali, a nisu dobili ni jedan konkretan odgovor.
E sada bih stavio tačku na ovu temu. Nema ljutiš!

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Dobro ljudi da li je iko primjetio da ima nova verzija flash-a za N73: 3.0704.1.0.1 (genericki). Da li je iko ovo nabacio i ima li kakvih poboljsanja/pogorsanja?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Dobro ljudi da li je iko primjetio da ima nova verzija flash-a za N73: 3.0704.1.0.1 (genericki). Da li je iko ovo nabacio i ima li kakvih poboljsanja/pogorsanja?!?

Ama baš ništa dobiti nećete ovim novim firmverom.

Nokia Service Bulletin No. SB-046/07.02.07 za firmver v.3.0704.1.0.1:

Minor CellMo update to improve production variant creation on the line. (This change has no affect whatsoever on enhancements made to the previous SW release and consequently no regression will be experienced while utilizing 3.0704.1.0.1 SW release).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC U 11
našao sam product code za 6131 za ME i za naše područje ali mi NSS ne prepoynaje telefon i ne mogu da mu promenim code. Šta da radim?  Smile    Moju N70 sam bez problema odrario
« Poslednja izmena: 15. Feb 2007, 18:59:21 od zinexy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
al kakve to veze ima sa Fw-om?
jedino logično mi deluje da imaju drugačije teme...kao, druga boja telefona, druga slika na ekranu... Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.