Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 265397 puta)
Clan u razvoju

bosnceros s pedigreom

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hvala svima puno,rijesit cu ga vec nekako onda do Bg! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6630
E pazite ovako fleseri...Uspeo sam flesovati svoju Nokiu 6630. Imao sam TIM mrezu softvera 5.06, a uradio sam flash na 6630 music edition 6.03.08 naravno sa srpskim jezikom. Nema vise glupog Tim-a i njegovih tema i slicno, telefon je cist i koliko sam mogao da primetim, poboljsana je kamera kad se slika u sumraku. Nije vise onako zuckasta slika kao pre, a kada se slika zumira, nema suma prilikom digitalnog zuma kao pre, to jest, mnogo je cistija slika jer se ne vide pikseli u toj meri kao pre...Ali ima manu prilikom snimanja videa...Kada se pusta snimljen video zapis, svuda mi kasni slika u odnosu na zvuk (od 50-200 ms). Takodje je i zamenjen klasican media player sa onim sto ima n70. Pa onda java aplikacije bolje rade. Sada ima podrsku i pokrece mi java programe koji pre nisu hteli da rade na mojoj Nokiji, a takodje i neke nove 3d igre (takodje pisane u javi). Onda, kada je slab signal, za pravilno funkcionisanje GPRS-a bio je potreban signal barem 3 crtice da ne bi bilo gubljenja paketa. Sada i kad je signal na jednoj crtici, radi bez problema. Isto tako i razgovori koji se odvijaju kad je signal slab...Nema da prekida kada pricas sa nekim (kad je samo jedna crtica signala dostupna). I sto je najinteresantije, koliko sam testirao, baterija sada mi traje duze za nekih 15 % nego pre (na primer, kad koristim gprs). Stvarno sve pohvale za novi Flash...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Buraz Smile 60.7MB downloada za N73! Ajd javim vam kako sam prosao. Nov telefonic sa TIM-ove mreze. Ubacio sam mu novi kod i sada cekam i cekam, i cekam... i cekam i pojescu se cekajuci, i dajle cekam Smile Smile.
I dalje cekam...

Radi!!!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile :srbija: :srbija: :srbija: :srbija: [smilie=frisko61.gif] [smilie=frisko61.gif] [smilie=frisko61.gif] [smilie=frisko61.gif] [smilie=frisko61.gif]
« Poslednja izmena: 20. Nov 2006, 16:43:12 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Going to the dentist`s? Think again...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
ljudi nov telefon imam Smile brzi je vidljivo sa novim wareom
svaka cast majstori

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple Iphone 4s
evo i kod mene uspelo,hvala svima  Smile Smile Smile  Smile koji sam majmun,mrzelo me da menjam s nemackog na engleski i ja isao da vratim backup i promasim i stisnem da se kartica formatira-i iz telefona mi se obrise 450 MB slika,programa,poruka....... Smile  Smile  Smile  Smile zasto uvek sve sjebem  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nemoj se sekirati i naj veci Profesionalci grese pa ne mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple Iphone 4s
dobro je da su kontakti i poruke ostali backopavni na kompu-uh odahnuo sam,sva podesavanja su otisla dodjavola sve moram da namestam,uh ode mi celo vece  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
dobro je da su kontakti i poruke ostali backopavni na kompu-uh odahnuo sam,sva podesavanja su otisla dodjavola sve moram da namestam,uh ode mi celo vece  Smile
Jel' ti palo na pamet da ima saftware koji vraca podatke sa kartice? Smile Nesto kao undeleter. Ja probao i radi stvarno i to poslije formatiranja kartice u telefonu. Samo nisam imao registrovanu verziju pa nisam sve ni odradio do kraja, ali... Uglavnom moze se! Ja sam radio sa RS MMC karticom od 1GB i sa obicnom citacem kartica! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
e jel neko zna sta je problem ne mogu da skinem Nemesis Service Suite da ne  ima nekog problema sa sajta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple Iphone 4s
ja neznam da li mi se cini,ali sve mislim da se zvuk koji dolazi sa zvucnika moje 6630 fw 6.03.08 ME se jace cuje nego ranije dok sam imao 5.03.08 TIM  Smile sta kazete vi ostali????
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.